Horoscopul zilei de marţi, 8 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 8 mai 2018


Horoscop 8 mai 2018, Berbec:

Azi sunteţi foarte energici/e şi reuşiţi să staţi departe de conflicte pe plan profesional. Discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii vă ajută să vă faceţi un plan detaliat care vă va fi de mare folos în viitorul apropiat. Spre seară, vă relaxaţi în compania celor dragi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 8 mai 2018, Taur:

Aveţi destul de multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi în această perioadă; chiar şi aşa, sunteţi foarte veseli/e şi optimişti/ste deoarece ştiţi că orice ar fi vă veţi descurca de minune. Spre seară, este posibil să primiţi vizita unei persoane foarte dragi, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 8 mai 2018, Gemeni:

În această perioadă aştrii vă sfătuiesc să fiţi atenţi/te la viaţa personală şi să reflectaţi asupra alegerilor făcute în ultimele săptămâni. Este momentul să fiţi din nou fericiţi/te, motiv pentru care este posibil să faceţi din nou câteva alegeri majore. Oamenii dragi din viaţa voastră vă susţin necondiţionat.






Horoscop 8 mai 2018, Rac:

Prima parte a zilei de marţi este dedicată vieţii personale, unde încercaţi să rezolvaţi câteva probleme cu partenerul/a de cuplu. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri astfel încât viitorul să fie unul frumos. Spre seară, vă relaxaţi la un eveniment interesant.


Horoscop 8 mai 2018, Leu:

În această perioadă sunteţi foarte atenţi/te la viaţa profesională; este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva schimbări rapide într-un proiect aflat în plină desfăşurare. Superiorii sunt foarte mândri de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 8 mai 2018, Fecioară:

Încercaţi să vă amânaţi planurile profesionale şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; simţiţi nevoia să purtaţi o discuţie interesantă şi matură cu partenerul/a de cuplu. În urma acesteia, luaţi o decizie finală care vă va aduce şi mai aproape, arată horoscopul de azi.


Horoscop 8 mai 2018, Balanţă:

Prima parte a zilei este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări în proiectele de care vă ocupaţi. O discuţie sinceră şi matură cu colegii/ele de echipă şi superiorii vă poate ajuta să luaţi mai repede deciziile. Sunteţi foarte siguri/e pe voi.


Horoscop 8 mai 2018, Scorpion:

Este posibil ca prima parte a zilei de astăzi să vă găsească amânând planuri şi întâlniri; o persoană la care ţineţi foarte mult vă face o vizită neaşteptată pentru a vă cere ajutorul într-o problemă mai delicată. O ascultaţi cu mare atenţie şi faceţi tot posibilul să o scoateţi din această situaţie.


Horoscop 8 mai 2018, Săgetător:

Prima parte a zilei pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; lucrurile par să se aşeze, în sfârşit, la locul lor atât pe plan profesional, cât şi în relaţia cu oamenii dragi din viaţa personală. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unei rude apropiate.






Horoscop 8 mai 2018, Capricorn:

Ziua de azi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; aveţi o stare de bine şi reuşiţi să îi/le contaminaţi cu o stare de bine pe toţi/ate cei/le cu care intraţi în contact. Spre seară, aştrii vă pregătesc o surpriză specială, care vă va convinge să faceţi o schimbare importantă în viaţa personală.


Horoscop 8 mai 2018, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii se iveşte o dispută neaşteptată între mai mulţi/te colegi/e de echipă. Încercaţi să aplanaţi conflictul cu multă maturitate şi profesionalism. Spre seară, comunicaţi deschis cu partenerul/a de cuplu şi este posibil să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru.


Horoscop 8 mai 2018, Peşti:

Astăzi aveţi ocazia să rezolvaţi o discuţie mai veche avută cu partenerul/a de cuplu. Lucrurile revin pe făgaşul normal şi amândoi sunteţi din nou fericiţi. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să participaţi la un eveniment unde veţi întâlni o persoană foarte interesantă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS