Horoscopul zilei de luni, 7 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 7 mai 2018


Horoscop 7 mai 2018, Berbec:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; purtaţi discuţii serioase şi importante cu partenerul/a de cuplu. Sunteţi foarte fericiţi/te deoarece sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă şi aveţi planuri comune pentru viitor, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 7 mai 2018, Taur:

Primele ore ale dimineţii sunt dedicate vieţii profesionale, unde trebuie să rezolvaţi câteva sarcini destul de importante pentru un proiect de suflet. Imediat după prânz, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale; vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu, arată horoscopul zilei.


Horoscop 7 mai 2018, Gemeni:

Azi aveţi foarte multă inspiraţie şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor; aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale şi să încercaţi să puneţi bazele unei noi afaceri. Este posibil ca o persoană importantă să vă facă o propunere de colaborare.






Horoscop 7 mai 2018, Rac:

În această perioadă acordaţi o atenţie deosebită relaţiilor personale; sunteţi foarte atenţi/te la sentimentele şi emoţiile oamenilor din jurul vostru şi, în acelaşi timp, încercaţi să spuneţi şi voi tot ce aveţi pe suflet. Este posibil ca spre seară să aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict mai vechi cu o rudă apropiată.


Horoscop 7 mai 2018, Leu:

Această perioadă a fost una destul de agitată pentru voi, motiv pentru care acum simţiţi că nu mai daţi randament. Aveţi nevoie de o scurtă pauză, câteva zile libere pentru a vă deconecta de tot şi de toate şi pentru a vă reîncărca bateriile. Puteţi pleca într-o scurtă vacanţă cu partenerul/a de cuplu sau o persoană dragă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 7 mai 2018, Fecioară:

Trăiţi în trecut şi simţiţi că sunteţi legaţi/te de aceste amintiri dureroase care devin din ce în ce mai puternice. Aştrii vă sfătuiesc să vă concentraţi mai mult asupra sentimentelor şi emoţiilor pe care le aveţi; este timpul să faceţi ceva în această privinţă. Alegeţi cu inima!


Horoscop 7 mai 2018, Balanţă:

În viaţa voastră personală este un adevărat haos şi simţiţi că nu mai reuşiţi să reveniţi pe drumul pe care vreţi să mergeţi. Sunteţi destul de sensibili/e şi vă este greu să interacţionaţi deschis cu partenerul/a de cuplu. Aveţi răbdare şi încercaţi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet, doar prin sinceritate veţi rezolva această situaţie.


Horoscop 7 mai 2018, Scorpion:

Vă vin foarte multe idei, practice sau spirituale și, deși nu se vor închega toate într-o formă concretă, ar fi bine să treceţi pe hârtie câteva dintre ele, ca să vă servească drept sursă de inspirație mai târziu. Citiţi și câteva lucrări din domeniu, pentru o zi desăvârșită.


Horoscop 7 mai 2018, Săgetător:

Lucrurile pe plan sentimental nu stau tocmai aşa cum vă doriţi, motiv pentru care îndrăzniţi să discutaţi serios cu partenerul/a de cuplu. Este momentul să aveţi încredere în ce vă spune inima şi să luaţi o decizie finală în acest sens fără să vă fie teamă de consecinţe.






Horoscop 7 mai 2018, Capricorn:

În această perioadă încercaţi să vă concentraţi mai mult asupra vieţii personale; simţiţi că este momentul să vă regăsiţi liniştea şi să faceţi câteva schimbări în acest sens. Trebuie să învăţaţi să vă ascultaţi inima; de asemenea, un sfat primit din partea unei persoane dragi vă va ajuta în acest sens.


Horoscop 7 mai 2018, Vărsător:

În aceste momente încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale şi să petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 7 mai 2018, Peşti:

Toată atenţia este îndreptată asupra vieţii profesionale; aveţi un proiect extrem de important de care trebuie să vă ocupaţi şi vă doriţi să aveţi cele mai bune rezultate. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă dea o veste frumoasă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS