Horoscopul zilei de luni, 28 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 28 mai 2018


Horoscop 28 mai 2018, Berbec:

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Această zi este una dificilă pentru tine. Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au asupra ta. Dorința de a te detașa de o anumită persoană devine tot mai aprigă.


Horoscop 28 mai 2018, Taur:

Obiectivele profesionale sunt dificil de atins astăzi. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime. Eşti pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Îţi este greu să îţi menţii intactă conduita, arată horoscopul zilei.


Horoscop 28 mai 2018, Gemeni:

Astăzi devii agresivă în comportament. Evenimentele de care ai parte reușesc să îți distragă atenția de la obiectivele cu adevărat importante. Deși simți că stagnezi din anumite puncte de vedere, este important că încă nu ți-ai pierdut motivația.





Horoscop 28 mai 2018, Rac:

Pentru tine mediul în care lucrezi se află printre primele lucruri pe care le cauți la un colectiv de muncă. Alegi să îți faci prietenii la locul de muncă și nu ai ajuns să regreți vreodată acest lucru. Seara acestei zile este plină de adrenalină și pasiune.


Horoscop 28 mai 2018, Leu:

Chiar dacă în plan profesional nu se întâmplă nimic notabil în ultima perioadă, atmosfera din familie te ajută să îţi proiectezi noi obiective personale. Susținerea necondiționată a persoanei iubite este primul lucru care te ajută să îți vezi visurile îndeplinite.


Horoscop 28 mai 2018, Fecioară:

Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care aveai încredere. Poate confirmarea venită din partea lor nu mai are pentru tine importanța de altădată. Viața merge înainte, indiferent de obstacolele de care ai parte zi de zi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 28 mai 2018, Balanţă:

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite și asta este tot ceea ce contează pentru tine. Deși astrele te împing de la spate să faci lucruri neconvenționale sau care te scot din zona de confort, alegi întotdeauna rutina.


Horoscop 28 mai 2018, Scorpion:

Încrederea în sine de altădată pare să se fi estompat şi tot ceea ce te doare cel mai tare acum este că nu ştii cum să o recuperezi. Poate fi vorba despre o perioadă de reinventare personală. Obiectivele, prejudecățile, valorile fiecăruia dintre noi suferă întotdeauna modificări pentru a reuși să ne susțină echilibrul interior.


Horoscop 28 mai 2018, Săgetător:

În perioada următoare vei fi avansată într-o poziţie la care ai visat dintotdeauna. Va trebui să îți restructurezi din rădăcini prioritățile și modul în care urmează să acționezi. Deși nu deții la orice pas informațiile de care ai nevoie, a te baza pe intuiție a devenit un aliat.





Horoscop 28 mai 2018, Capricorn:

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Idealistul Jupiter te face mereu să crezi orbește în dragoste. Temperează-ți acțiunile și oferă-ți timp de cunoaștere a persoanei cu care interacționezi!


Horoscop 28 mai 2018, Vărsător:

Conexiunea între Jupiter și Neptun este tot mai puternică. Energia pe care o emană te ajută să îți menții motivația la cote maxime. Rămâi deschisă ideilor neconvenționale! Nimic din ceea ce faci nu îți poate fi dăunător din punct de vedere al dezvoltării personale.


Horoscop 28 mai 2018, Peşti:

Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci. Această zi este caracterizată de un pragmatism dus la extrem. Totul în jurul tău este bine pus la punct. Niciun detaliu nu a fost desconsiderat sau tratat cu superficialitate, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS