Horoscopul zilei de luni, 21 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 21 mai 2018


Horoscop 21 mai 2018, Berbec:

Ziua de luni vă găseşte făcându-vă planuri pentru viaţa profesională; poziţia planetelor vă permite să ieşiţi din zona de confort şi să veniţi cu câteva idei noi pentru proiectele pe care vreţi să le puneţi în aplicare. Trebuie doar să aveţi multă încredere în voi şi veţi reuşi, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 21 mai 2018, Taur:

Petreceţi ziua de azi concentrându-vă mai mult asupra voastră; profitaţi de timpul petrecut singuri/e pentru a acorda o atenţie deosebită emoţiilor şi sentimentelor voastre. Este posibil ca pe plan sentimental să luaţi o decizie frumoasă pentru binele relaţiei cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 21 mai 2018, Gemeni:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; este posibil să faceţi câteva schimbări care să vă apropie şi mai mult. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să participaţi la un eveniment frumos, unde puteţi întâlni persoane interesante.





Horoscop 21 mai 2018, Rac:

O discuţie destul de interesantă avută astăzi cu partenerul/a de cuplu sau o rudă foarte apropiată vă convinge să priviţi dincolo de limitele impuse chiar de voi şi să găsiţi noi posibilităţi de afaceri. Aveţi mai multă încredere în voi şi veţi reuşi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 21 mai 2018, Leu:

Luni pare să fie o zi destul de frumoasă pentru voi, unde încercaţi să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să faceţi o vizită unui/ei prieten/e pe care nu l-aţi (aţi) mai văzut/-o de mult timp pentru că aveţi programul foarte diferit.


Horoscop 21 mai 2018, Fecioară:

Planurile pe care le-aţi făcut în această perioadă încep să prindă contur, iar voi sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată. Urmează să faceţi şi câteva schimbări importante, care vă vor ajuta să ajungeţi mai repede acolo unde vă doriţi. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun, arată horoscopul zilei.


Horoscop 21 mai 2018, Balanţă:

Această perioadă este una interesantă şi frumoasă pentru voi; vă aşteaptă o perioadă destul de aglomerată, în care vă ocupaţi de sarcini noi şi importante. Superiorii sunt mândri de evoluţia voastră şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial mai repede decât credeţi.


Horoscop 21 mai 2018, Scorpion:

În relaţia cu partenerul/a de cuplu lucrurile par să devină tot mai serioase. Sunteţi atenţi/te la schimbările pe care trebuie să le faceţi astfel încât să vă apropiaţi şi mai mult. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unei rude foarte apropiate.


Horoscop 21 mai 2018, Săgetător:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări importante. Aştrii vă sfătuiesc să acceptaţi sfaturile celor din jurul vostru deoarece vă pot ajuta să vedeţi lucrurile cu alţi ochi şi să luaţi deciziile corecte.





Horoscop 21 mai 2018, Capricorn:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun şi deja vă gândiţi să faceţi următorul pas. Vă place mult că sunteţi sinceri/e amândoi şi comunicaţi deschis indiferent de situaţie. Spre seară, primiţi o vizită din partea unui om din trecut.


Horoscop 21 mai 2018, Vărsător:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva lucruri importante. Apare o problemă dificilă la orizont şi faceţi tot posibilul să o rezolvaţi. Nu luaţi o decizie finală fără a vă consulta şi cu alţi/te colegi/e de echipă.


Horoscop 21 mai 2018, Peşti:

În această perioadă sunteţi foarte relaxaţi/te şi liniştiţi/te; pe plan profesional lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră, iar rezultatele muncii încep să apară. Spre seară, vă bucuraţi de o surpriză frumoasă venită din partea persoanei iubite sau a unei rude foarte apropiate, arată horoscopul de azi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS