Horoscopul zilei de duminică, 20 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 20 mai 2018


Horoscop 20 mai 2018, Berbec:

Lecția pe care trebuie să o învăţaţi astăzi este să spuneţi „nu” dacă vă roagă cineva ceva. Chiar dacă este vorba de o rudă foarte apropiată, nu cedaţi în fața rugăminților sale. Va fi important ca azi să vă relaxaţi și să faceţi ceva care vă face să vă simţiţi împliniţi/te și fericiţi/te, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 20 mai 2018, Taur:

Aveţi impresia că viața pe care o aveţi nu vă definește deloc. Astăzi aveţi vise intense despre cu totul altă existență, pe care sunteţi siguri/e că o meritați. Acest lucru vă poate cauza supărare. Depuneţi eforturi dacă vreţi să schimbaţi ceva, arată horoscopul zilei.


Horoscop 20 mai 2018, Gemeni:

Dacă în ultima perioadă vi s-a părut că nu mai sunteţi așa cuceritori/are ca de obicei, ziua aceasta vă va face să vă schimbaţi părerea. Sunteţi plini/e de energie și încredere în voi și întoarceţi capete pe stradă cu ușurință. Profitaţi la maximum de impactul vostru și găsiţi-vă un/o iubit/ă dacă sunteţi singuri/e.






Horoscop 20 mai 2018, Rac:

Intuiția voastră foarte puternică nu mai dă deloc randament azi. Nu mai puteți să vă daţi seama dacă cei/le din jur vă plac sau au ceva cu voi, ceea ce vă umple de disperare. Nu vă mai faceţi atâtea griji, din zilele următoare veţi reveni la normal!


Horoscop 20 mai 2018, Leu:

E o zi pur și simplu perfectă pentru a vă găsi un/o partener/ă. În ultimele zile aţi trăit extrem de intens, dar astăzi simţiţi dorința de a vă împărtăși viața cu cineva. Este momentul ideal pentru a găsi împlinirea în dragoste!


Horoscop 20 mai 2018, Fecioară:

Sunteţi destul de plictisiţi/te azi, ceea ce e ceva normal pentru voi, deoarece ziua nu pune nicio provocare. Gândiţi-vă la faptul că nu fiecare zi trebuie să fie un adevărat spectacol în care voi atingeţi stelele. Dacă nu aveţi chef să citiţi, mergeţi la un film pe care voiaţi demult să îl vedeţi sau apucaţi-vă de un serial nou; o să vă reveniţi imediat, arată horoscopul de azi.


Horoscop 20 mai 2018, Balanţă:

Astăzi mergeţi într-un loc public, poate la o terasă sau într-un club, unde vă veţi situa în centrul atenției. Chiar dacă sunteţi plăcuţi/te de toți și veţi primi complimente pe bandă rulantă pentru frumusețea voastră, nu căutaţi dragostea în astfel de locuri. Nu veţi întâlni decât oameni interesați de aspectul fizic.


Horoscop 20 mai 2018, Scorpion:

Singura problemă pe care o pune ziua de duminică pentru voi este legată de starea mașinii voastre sau a unui alt aparat electronic drag vouă. Acesta se strică pe nepusă masă și vă va face să vă simţiţi complet neajutoraţi/te. Contactaţi un specialist, dacă e cazul, sau pur și simplu relaxaţi-vă; viața înseamnă mai mult decât tehnologie.


Horoscop 20 mai 2018, Săgetător:

Azi sunteţi inclinaţi/te să faceţi acte de eroism, să vă sacrificaţi pentru binele celor din jur. Dar aştrii sunt de părere că ar fi bine să vă îndreptaţi mai degrabă către contrariu: concentraţi-vă numai pe voi. Nimeni nu va aprecia eforturile voastre, dar să vă îngrijiţi de sănătatea voastră fizică și psihică va fi o decizie excelentă.






Horoscop 20 mai 2018, Capricorn:

Astăzi reuşiţi să îi/le impresionaţi pe toți/ate cei/le din jurul vostru cu o operă de artă. Poate fi vorba despre niște haine pe care le-aţi asortat inovator sau despre un stil de decor pe care l-aţi abordat în casa voastră. Îi/le veţi lăsa pe toți/ate cu gura căscată și îi/le veţi face să vă roage să îi/le învăţaţi și pe ei/le secretul vostru.


Horoscop 20 mai 2018, Vărsător:

Ziua de azi pare să fie una destul de relaxantă pentru voi; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să purtaţi o discuţie sinceră şi matură cu partenerul/a de cuplu. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri pentru ca lucrurile să fie aşa cum vă doriţi.


Horoscop 20 mai 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de duminică este una liniştită şi destul de frumoasă; profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Spre seară, o persoană dragă vine în vizită pentru a vă cere părerea într-o problemă mai delicată.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS