Horoscopul zilei de sâmbătă, 19 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 19 mai 2018


Horoscop 19 mai 2018, Berbec:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să priviţi adânc şi sincer în sufletul vostru pentru a rezolva o problemă din trecut, pe care aţi tot amânat-o pentru că v-a fost teamă să vă acceptaţi greşelile. În cazul în care aveţi de luat o decizie importantă, ascultaţi-vă intuiţia, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 19 mai 2018, Taur:

Astăzi decideţi că este timpul să faceţi câteva schimbări importante în viaţa personală; renunţaţi la tot ce vă ţine în trecut şi încercaţi să vă concentraţi mai mult asupra momentului prezent. Este posibil să simţiţi nevoia să purtaţi câteva discuţii sincere şi serioase cu partenerul/a de cuplu şi oamenii dragi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 19 mai 2018, Gemeni:

Azi aştrii vă îndeamnă să aveţi curaj şi să faceţi alegerile pe care voi le consideraţi potrivite pentru a vă vedea împlinite visurile. Este posibil să purtaţi o discuţie serioasă cu partenerul/a de cuplu şi să îi spuneţi care sunt planurile voastre pentru viitor.






Horoscop 19 mai 2018, Rac:

Prima parte a zilei de sâmbătă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări în proiectele aflate în desfăşurare. După orele prânzului, este posibil ca superiorii să vă facă o surpriză frumoasă şi să vă ofere un bonus ca recompensă pentru munca depusă în ultima perioadă.


Horoscop 19 mai 2018, Leu:

Sunteţi uşor plictisiţi/te şi simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări în locuinţa voastră. Întreaga zi încercaţi să vă inspiraţi şi să căutaţi idei pentru noile achiziţii pe care vreţi să le faceţi. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 19 mai 2018, Fecioară:

În această perioadă este posibil să întâmpinaţi câteva probleme legate de gestionarea banilor; chiar dacă este un moment mai dificil pentru voi, nu vă speriaţi foarte tare deoarece aveţi câteva idei foarte bune de proiecte ce vă vor ajuta să rezolvaţi în scurt timp aceste probleme, arată horoscopul zilei.


Horoscop 19 mai 2018, Balanţă:

Astăzi purtaţi o discuţie sinceră şi serioasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult şi cu care aţi avut un conflict destul de urât. Este momentul să lăsaţi jos măştile şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet astfel încât să depăşiţi acest moment şi să mergeţi mai departe cu vieţile voastre.


Horoscop 19 mai 2018, Scorpion:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale deoarece apar câteva oportunităţi frumoase de colaborare de care ar fi bine să profitaţi. Spre seară, sunteţi invitaţi/te de prietenii/e dragi la o petrecere sau un eveniment frumos.


Horoscop 19 mai 2018, Săgetător:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, însă nu ştiţi foarte sigur de unde să începeţi şi încotro să mergeţi. Cel mai bine ar fi să purtaţi o discuţie cu o persoană în care puteţi avea încredere şi care vă poate ajuta să luaţi o decizie bună.






Horoscop 19 mai 2018, Capricorn:

Ziua de azi este foarte potrivită pentru a pune bazele unui proiect destul de important; reuşiţi să comunicaţi bine cu colegii/ele de echipă şi superiorii şi chiar să ajungeţi la un comun acord în ceea ce priveşte planurile comune pentru viitor. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 19 mai 2018, Vărsător:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi deoarece vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Un/o coleg/ă de echipă vă poate ajuta cu un sfat bun de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 19 mai 2018, Peşti:

Azi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă amânaţi planurile pentru că superiorii au alte treburi pentru voi. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să faceţi câteva drumuri prin oraş pentru întâlniri cu viitorii/arele parteneri/e de afaceri. Seara va fi una relaxantă, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS