Horoscopul zilei de vineri, 18 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 18 mai 2018


Horoscop 18 mai 2018, Berbec:

Ziua de vineri este una de foc pentru voi; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii profesionale, unde au loc câteva schimbări importante, care vor aduce multe lucruri noi pentru voi. Interacţiunea cu colegii/ele de echipă trebuie să se desfăşoare fără probleme în această perioadă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 18 mai 2018, Taur:

Această perioadă este una destul de aglomerată pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; încercaţi să faceţi câteva schimbări şi chiar să începeţi un proiect important, care vă va aduce beneficii frumoase dacă îi acordaţi atenţia pe care o merită, arată horoscopul de azi.


Horoscop 18 mai 2018, Gemeni:

Ziua de azi pare să fie una interesantă pentru voi; primele ore ale dimineţii sunt petrecute la birou, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. Spre seară, un om drag vă convinge să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi să faceţi o vizită unor prieteni/e pe care nu i-aţi (le-aţi) mai văzut de mult timp.






Horoscop 18 mai 2018, Rac:

În această perioadă vă gândiţi tot mai mult la câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională. Încercaţi să analizaţi cu mare atenţie situaţia şi să luaţi o decizie bazată pe raţiune. Partenerul/a de cuplu vă poate da un sfat important de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 18 mai 2018, Leu:

Astăzi încercaţi să rezolvaţi cât mai repede sarcinile importante şi să amânaţi câteva întâlniri pentru ziua de mâine. O persoană la care ţineţi foarte mult are nevoie de o mână de ajutor şi faceţi tot posibilul să îi oferiţi sprijinul de care are nevoie în aceste momente.


Horoscop 18 mai 2018, Fecioară:

Ziua de vineri pare să fie una aglomerată în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca superiorii să vă dea mai multe sarcini pe care să le finalizaţi într-un timp mult prea scurt. În cazul în care nu vă descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă, arată horoscopul zilei.


Horoscop 18 mai 2018, Balanţă:

După o discuţie destul de aprinsă cu superiorii sau colaboratorii/arele, este posibil ca azi să vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională. Aveţi un vis pe care vreţi să îl puneţi de ceva timp în aplicare, iar acesta este cel mai bun moment. Persoana iubită vă este alături.


Horoscop 18 mai 2018, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană din trecutul vostru, cu care purtaţi o discuţie serioasă. Este posibil ca acest moment să vă dea peste cap toate planurile. Nu luaţi decizii importante deoarece este posibil ca mai târziu să le regretaţi.


Horoscop 18 mai 2018, Săgetător:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini. Superiorii vă dau o veste importantă; este posibil să apară câteva schimbări şi să fiţi nevoiţi/te să vă ocupaţi de un proiect măreţ. Veţi avea mai mult de muncă, însă beneficiile vor fi pe măsură.






Horoscop 18 mai 2018, Capricorn:

Azi pare să fie o zi destul de liniştită pentru voi; sunteţi relaxaţi/te şi vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile profesionale. Spre seară, vă doriţi să faceţi o schimbare pe plan personal, însă înainte de a lua o decizie alegeţi să cereţi şi părerea prietenilor/elor apropiaţi/te.


Horoscop 18 mai 2018, Vărsător:

Ziua de vineri pare să fie una foarte frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi atenţia asupra proiectelor noi deoarece aveţi ocazia să întâlniţi persoane interesante, cu care veţi avea o relaţie profitabilă.


Horoscop 18 mai 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată carierei; spre norocul vostru, aştrii vă scot în cale un/o posibil/ă partener/ă de afaceri, care vă va face o propunere frumoasă prin care vă puteţi dezvolta pe plan profesional într-un timp destul de scurt. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS