Horoscopul zilei de joi, 17 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 17 mai 2018


Horoscop 17 mai 2018, Berbec:

Aveţi o relație extrem de complicată cu emoțiile azi! Pe de o parte, aştrii insistă că e extrem de important să vă ascultați sentimentele, dar pe de altă parte spun că e important să nu vă lăsaţi să vă domine. Încercaţi să atingeţi acel echilibru ideal în viață, mai ales că acum chiar e vital, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 17 mai 2018, Taur:

Vă va fi destul de dificil să vă exprimaţi astăzi în mod coerent. Nu e vorba că nu înţelegeţi lucruri care vi se întâmplă în viață, ci că emoțiile sunt prea puternice și vă stăpânesc. Cel mai bine e să înţelegeţi din timp acest lucru și să aveţi răbdare, pentru că asta vă va salva, arată horoscopul de azi.


Horoscop 17 mai 2018, Gemeni:

Ţineţi-vă părerile pentru azi, deoarece au tendința de a fi mai dure decât ar trebui. Nu e cazul să faceţi paradă cu ceea ce credeţi și să criticaţi vehement, fiindcă sentimentele oamenilor sunt mai ușor de rănit decât aţi crede. Mai bine concentraţi-vă pe ceea ce simţiţi voi și pe emoțiile voastre.






Horoscop 17 mai 2018, Rac:

Nu lăsaţi zgomotul zilei de joi să ascundă ceea ce simţiţi și ceea ce gândiţi. Aveţi o intuiție pur și simplu excelentă astăzi și nu ar trebui să o aduceţi la tăcere. Vă va ajuta să luaţi niște decizii ce se dovedesc cruciale pentru restul vieții și să aveţi relații mai bune cu oamenii. Nu rataţi această oportunitate.


Horoscop 17 mai 2018, Leu:

Nu renunţaţi la luptă azi! Veţi începe ziua prost și veţi trece prin niște încercări destul de dramatice la prima oră, dar sunt șanse imense să vă redresaţi după. Important e însă să nu vă enervaţi, ceea ce ştiţi că faceţi destul de des în viața voastră!


Horoscop 17 mai 2018, Fecioară:

Rațiunea vă spune ceva, dar inima cu totul altceva! Sunteţi extrem de nehotărâţi/te deoarece nu înţelegeţi ce anume trebuie să ascultați și când. La un moment dat vă simţiţi complet ameţiţi/te, fiindcă ambele influențe sunt extrem de puternice. Nu luaţi nicio decizie importantă azi, e sfatul aştrilor; nu sunteţi în stare, arată horoscopul zilei.


Horoscop 17 mai 2018, Balanţă:

Aveţi de comunicat niște vești destul de grave astăzi, dar și mai dramatic e modul în care o faceţi. Folosiţi un ton dur pentru că sunteţi la rândul vostru afectaţi/te de ele și nu mai ştiţi cum să vă stăpâniţi emoțiile. Însă nu ar trebui ca în acest moment să vă gândiţi la voi, ci la ei/le: îndulciţi-vă vocea și veţi vedea că lucrurile se schimbă dramatic.


Horoscop 17 mai 2018, Scorpion:

Aveţi o zi foarte bună, țin să sublinieze aştrii! Ştiţi despre ce e vorba: atunci când toate vă ies și nici vouă nu vă vine să credeţi cât de norocoşi/ase sunteţi. Însă problema e că v-aţi putea lăsa influenţaţi/te de ceea ce zic ceilalți/lelalte, care se vor dovedi invidioși/ase la adresa voastră și care ar putea să vă strice dispoziția cu vorbele lor dure. Concentraţi-vă pe super ziua voastră!


Horoscop 17 mai 2018, Săgetător:

Vă simţiţi nelalocul vostru azi. Nu aveţi energie, simţiţi cum vă cuprinde o senzație de letargie, nu vă mai concentraţi și nu mai reuşiţi ce vă propuneţi. De vină sunt emoțiile puternice care vă cuprind și care va înclină către trecut. Dar și de aici puteţi învăța o lecție, așa că concentraţi-vă.






Horoscop 17 mai 2018, Capricorn:

E o zi bună pentru a visa! Nu mai consideraţi că trebuie să alegeţi mereu abordarea practică. Astăzi puteți câștiga doar cu ajutorul emoțiilor și al creativității, mai ales că contextul astrologic e extrem de bogat în ele. Ţineţi cont de aceste indicii de la aştrii și ziua vi se va desfășura perfect.


Horoscop 17 mai 2018, Vărsător:

Emoțiile, constanta astrologică a zilei de azi, vă pot duce într-un loc mai bun sau într-unul mai prost. Cu ajutorul lor puteți ajunge să vă întâlniţi iubirea vieții voastre. Pe de altă parte, puteți la fel de bine să pierdeţi o oportunitate imensă la serviciu, pentru că păreţi anxioşi/ase. Aveţi grijă!


Horoscop 17 mai 2018, Peşti:

Astăzi veţi înțelege că nu puteți să ţineţi totul sub control și că nu îi/le puteți manipula pe cei/le din jur. Partenerul/a vostru/astră de viață vrea să apuce pe un drum pe care voi este foarte posibil să nu vă aflaţi. Deși decizia pe care o ia s-ar putea să fie contrar iubirii voastre, cel mai bine ar fi să i-o susţineţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS