Horoscopul zilei de luni, 14 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 14 mai 2018


Horoscop 14 mai 2018, Berbec:

Nu aveţi planuri importante pentru azi, aşa că încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi minunată; spre seară, este posibil ca prietenii/ele foarte apropiaţi/te să vă invite în oraş la terasă sau la un eveniment important. Aveţi ocazia să întâlniţi oameni noi şi chiar să vă măriţi cercul de prieteni/e, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 14 mai 2018, Taur:

În ultima perioadă aţi fost foarte concentraţi/te asupra vieţii profesionale şi v-aţi cam neglijat relaţia cu oamenii dragi din viaţa voastră. Ziua de luni este una perfectă pentru a vă îndrepta atenţia asupra partenerului/ei de cuplu, care are nevoie de sprijinul vostru în această perioadă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 14 mai 2018, Gemeni:

Astăzi aştrii vă scot în cale o persoană care vă va influenţa în bine viitorul; trebuie să ţineţi aproape de voi acest om deoarece va juca un rol extrem de important când vă veţi afla la răscruce de drumuri şi veţi avea nevoie de sprijin pentru a alege ceea ce trebuie.






Horoscop 14 mai 2018, Rac:

În această perioadă încercaţi să vă concentraţi mai mult pe relaţia sentimentală; este posibil ca majoritatea timpului să fie petrecut alături de persoana iubită. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată de la un/o membru/ă al (a) familiei, care vă aduce o surpriză frumoasă.


Horoscop 14 mai 2018, Leu:

Azi se anunță o zi care vă stimulează puternic din punct de vedere fizic și intelectual. Aveţi șanse mari de a descoperi o nouă sursă de venit care să vă completeze resursele financiare. Vestea v-o aduce un/o coleg/ă sau un/o prieten/ă și veţi fi foarte bucuroşi/ase că s-a gândit la voi.


Horoscop 14 mai 2018, Fecioară:

În această perioadă faceţi tot posibilul să petreceţi mai mult timp singuri/e; sunteţi foarte liniştiţi/te şi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. Spre seară, este posibil ca prietenii/ele foarte apropiaţi/te să vă invite în oraş şi nu aveţi cum să îi/le refuzaţi; vă bucuraţi de clipe speciale în compania lor, arată horoscopul zilei.


Horoscop 14 mai 2018, Balanţă:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi deoarece este petrecută în compania oamenilor importanţi din viaţa voastră. Un/o prieten/ă foarte drag/ă sau chiar un/o membru/ă al (a) familiei vă poate surprinde cu un cadou frumos, la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 14 mai 2018, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări alături de partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să mergeţi la o petrecere, unde întâlniţi o persoană interesantă, de care vă îndrăgostiţi imediat.


Horoscop 14 mai 2018, Săgetător:

Încercaţi să profitaţi de o zi liniştită pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale, unde vreţi să faceţi câteva alegeri importante. Sunteţi foarte concentraţi/te asupra planurilor voastre şi nu acceptaţi sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru. Seara este destul de relaxantă.






Horoscop 14 mai 2018, Capricorn:

Încercaţi să fiţi cât mai atenţi/te la relaţia pe care o aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Partenerul/a de cuplu va fi cel/a mai fericit/ă şi va aprecia efortul vostru. Spre seară, este posibil să mergeţi în vizită la un/o prieten/ă mai vechi/e, pe care nu l-aţi (aţi) mai văzut/-o de mult timp.


Horoscop 14 mai 2018, Vărsător:

În această perioadă încercaţi să faceţi câteva schimbări importante în ceea ce priveşte viaţa personală; sunteţi foarte atenţi/te la oamenii din jurul vostru, însă de data aceasta alegeţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie şi de ce vă dictează inima. Este posibil ca unele persoane să nu fie de acord cu alegerile făcute.


Horoscop 14 mai 2018, Peşti:

Sunteţi îndrăgostiţi/te până peste cap de cineva şi faceţi tot posibilul să grăbiţi lucrurile; încercaţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi ca lucrurile să vină de la sine, nu mai forţaţi nimic. Pe plan profesional, este posibil ca azi să primiţi o ofertă interesantă de colaborare, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS