Horoscopul zilei de sâmbătă, 12 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 12 mai 2018


Horoscop 12 mai 2018, Berbec:

Ziua de sâmbătă pare să fie una destul de obişnuită pentru voi; primele ore ale dimineţii sunt petrecute la locul de muncă. Sunteţi foarte concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pentru azi. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a vizita o persoană dragă, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 12 mai 2018, Taur:

În această dimineaţă veţi avea parte de o surpriză extrem de plăcută; vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale, unde vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu. Întreaga zi este petrecută cu zâmbetul pe buze, arată horoscopul de azi.


Horoscop 12 mai 2018, Gemeni:

În această perioadă încercaţi să fiţi mai deschişi/se în discuţiile pe care le aveţi cu cei/le cu care intraţi în contact. Simţiţi nevoia să fiţi sinceri/e cu partenerul/a de cuplu şi oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental.






Horoscop 12 mai 2018, Rac:

Ziua de sâmbătă începe cum nu se poate mai bine pentru voi; primiţi o sumă frumoasă de bani, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare cu care v-aţi confruntat în ultima perioadă. Spre seară, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 12 mai 2018, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de liniştită şi chiar relaxantă pentru voi; reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale până în orele prânzului. Restul zilei este liber, aşa că profitaţi de această perioadă pentru a vă face planuri de viitor cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 12 mai 2018, Fecioară:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional; aştrii vă sfătuiesc ca în această perioadă să nu investiţi în afaceri sau alte proiecte deoarece este posibil să pierdeţi fondul plasat. În schimb, încercaţi să vă faceţi planuri detaliate pentru viitoarele proiecte, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 12 mai 2018, Balanţă:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante. Aveţi multe idei bune şi vă lăsaţi inspiraţi/te de discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 12 mai 2018, Scorpion:

Prima parte a zilei de astăzi este dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcinile importante rămase restante în această săptămână. Imediat după orele prânzului, sunteţi nevoiţi/te să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale deoarece partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă.


Horoscop 12 mai 2018, Săgetător:

Deşi este sâmbătă şi este prima zi de weekend, hotărâţi că în această perioadă să faceţi câteva schimbări importante în viaţa profesională. Este momentul să vă urmaţi visurile, iar acum este cel mai bun moment pentru a vă pune în aplicare planurile.






Horoscop 12 mai 2018, Capricorn:

Azi superiorii vin către voi cu o propunere foarte interesantă; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare la un proiect important, care va aduce schimbări majore nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată.


Horoscop 12 mai 2018, Vărsător:

Această perioadă este una foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii personale; vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Mai mult, spre seară, aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu cineva foarte drag.


Horoscop 12 mai 2018, Peşti:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; o problemă mai dificilă vă dă bătăi de cap şi nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a o rezolva. Înainte de a lua o decizie, încercaţi să discutaţi şi cu colegii/ele de echipă, poate au ei o idee mai bună, arată horoscopul zilei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS