Horoscopul zilei de vineri, 11 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 11 mai 2018


Horoscop 11 mai 2018, Berbec:

Pentru a reuşi pe acest drum nou pe care vreţi să mergeţi, este foarte important să faceţi lucrurile pas cu pas, să aveţi răbdare şi să fiţi foarte atenţi/te la deciziile pe care vreţi să le luaţi. Aştrii vă sfătuiesc să acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru, însă să vă bazaţi mai mult pe intuiţie, scrie horoscop-urania.org.


Horoscop 11 mai 2018, Taur:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, care implică o abordare profundă şi serioasă. Aştrii vă sfătuiesc să vă concentraţi asupra sarcinilor importante şi să nu vă pierdeţi în detalii lipsite de sens. Seara va fi dedicată relaţiei sentimentale.


Horoscop 11 mai 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante. Sunteţi atenţi/te la detalii şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, faceţi o vizită unei persoane foarte dragi.






Horoscop 11 mai 2018, Rac:

Conjunctura astrală de azi favorizează schimbările importante. Reuşiţi să vă ocupaţi atât de viaţa profesională, cât şi în demersurile cu privire la planurile personale. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să interacţionaţi foarte bine cu oamenii cu care intraţi în contact.


Horoscop 11 mai 2018, Leu:

Astăzi superiorii vin cu veşti interesante pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi/te să vă schimbaţi complet planurile deoarece la orizont apare un proiect important, cu şanse mari de reuşită. Acceptaţi oferta propusă fără să mai staţi pe gânduri deoarece ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi.


Horoscop 11 mai 2018, Fecioară:

Prima parte a zilei de vineri vă găseşte la locul de muncă, încercând să vă ocupaţi de câteva sarcini importante. După orele prânzului, vă amânaţi întâlnirile deoarece o persoană foarte dragă are nevoie urgentă de ajutor într-o problemă mai delicată. Faceţi tot posibilul să o scoateţi din această situaţie.


Horoscop 11 mai 2018, Balanţă:

Un/o coleg/ă de echipă vine şi vă mărturiseşte că a făcut o greşeală într-un proiect destul de important. Trebuie să îi ascultaţi cu mare atenţie problemele şi să încercaţi să rezolvaţi împreună această situaţie astfel încât proiectul să nu fie compromis. Seara va fi una relaxantă.


Horoscop 11 mai 2018, Scorpion:

Ziua de azi pare să fie una destul de interesantă pentru Scorpioni; vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde apar câteva oportunităţi frumoase la orizont pentru voi. De ceva vreme vă gândeaţi să faceţi unele schimbări importante, motiv pentru care decideţi să nu mai staţi pe gânduri şi să alegeţi ce este mai bine pentru voi.


Horoscop 11 mai 2018, Săgetător:

Prima parte a zilei de vineri este una aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante, ce nu mai pot fi amânate. Încercaţi să aveţi răbdare cu oamenii cu care intraţi în contact, în special cu colegii/ele de echipă astfel încât să ajungeţi la un acord comun în ceea ce priveşte schimbările pe care vreţi să le faceţi.






Horoscop 11 mai 2018, Capricorn:

Astăzi sunteţi atenţi/te la viaţa profesională şi la schimbările pe care vreţi să le faceţi în proiectele aflate în plină desfăşurare. Spre seară, mergeţi la cumpărături pentru o persoană dragă; este posibil să cheltuiţi mai mulţi bani decât intenţionaţi, motiv pentru care vă daţi seama că este momentul să învăţaţi să vă gestionaţi mai bine planul financiar.


Horoscop 11 mai 2018, Vărsător:

În această perioadă încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; vă gândiţi să faceţi o investiţie importantă într-un proiect cu şanse mari de reuşită. Vă documentaţi foarte bine şi cereţi şi sfatul persoanei iubite, care vine cu câteva idei destul de bune pe care intenţionaţi să le puneţi în practică.


Horoscop 11 mai 2018, Peşti:

În această perioadă va îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, unde aveţi o discuţie foarte interesantă cu partenerul/a de cuplu. Acesta/asta îşi deschide sufletul în faţa voastră şi spune tot ce îşi doreşte să schimbe la relaţia voastră. Compromisurile sunt necesare.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS