Horoscopul zilei de marți, 3 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 3 aprilie 2018


Horoscop 3 aprilie 2018, Berbec:

Obiceiurile și tabieturile la care ții foarte mult sunt foarte greu de schimbat, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu foarte multe dintre ele. Pe parcursul zilei ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Trebuie să înveți să fii mai îngăduitoare.


Horoscop 3 aprilie 2018, Taur:

Dragostea și relațiile în general sunt destul de intense în această zi. Ai grijă pentru că nimic nu e ceea ce pare la prima vedere! Iubirea si implinirea emoțională trebuie să fie pentru tine sinonime cu unicitatea și de cele mai multe ori ești foarte exigentă cu cei din jur.


Horoscop 3 aprilie 2018, Gemeni:

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi.


Horoscop 3 aprilie 2018, Rac:

Nimic din ceea ce se va întâmpla pe parcursul zilei nu este întâmplător. Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut. Acum te poți bucura de stabilitatea și calmitatea din viața ta.


Horoscop 3 aprilie 2018, Leu:

Cariera continuă să fie destul de solicitantă din punct de vedere psihic. În acest plan al vieții tale, lucrurile nu decurg niciodată lin. Ai totuși de câștigat dacă vei adopta o atitudine degajată și vei avea răbdare. A prelua inițiativa nu este întotdeauna mișcarea cea mai potrivită.


Horoscop 3 aprilie 2018, Fecioară:

Pentru aceasta zi, Jupiter va crea toate condițiile necesare pentru ca relația ta să treacă prin schimbări pozitive. Tot ceea ce se va întâmpla te va ajuta să te simți împlinită. Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să te încrezi în noțiunea de ”fericire în doi”.


Horoscop 3 aprilie 2018, Balanţă:

Agitația de la birou este de necontenit. Nimic nu se va schimba nici în perioada următoare. Vin multe proiecte și totul pare să fie la fel de antrenant ca și până acum. Îți este pe plac această agitație deoarece te ajută să îți distragi atenția de la problemele de acasă.


Horoscop 3 aprilie 2018, Scorpion:

Ai nevoie de ceva ieșit din comun pentru a fi fericită. Dacă ai lucuri de făcut la muncă și trebuie să lași deoparte sentimentele pentru a le face cum trebuie, nu ai nicio problemă să faci asta. Atunci caând te simți îngrădită de anumite persoane, simți nevoia să te izolezi.


Horoscop 3 aprilie 2018, Săgetător:

Ai sentimentul că trebuie să renunți la o parte din idealurile tale sentimentale. Începi să înțelegi faptul că ți-ai ales o cale care nu e chiar ceea ce ți se potrivește. Într-o relație, îți doresti să reevaluezi un proiect personal care are legătură cu persoana iubită.


Horoscop 3 aprilie 2018, Capricorn:

Simți nevoia să ieși în evidență astăzi și să ocupi rolul central în relație. Totodată, asigură-te că te folosești de toate abilitățile de care dispui pentru a-ți atinge țelurile în plan profesional. Analiza propriilor sentimente nu te pune într-o lumină bună în raport cu anumite persoane importante din viața ta.


Horoscop 3 aprilie 2018, Vărsător:

Încrederea și comunicarea te ajută să realizezi că frica nu e mai mare decât durerea pe care o poti simți dacă nu alegi să acționezi. Muncești neîncetat și cu determinare, dar primești foarte puțină apreciere la locul de muncă. Starea de neliniște pe care o resimți astăzi nu are niciun sens pentru tine.


Horoscop 3 aprilie 2018, Peşti:

Problemele pe care le ai de ceva timp încă nu și-au găsit rezolvare. Acest lucru îți induce un sentiment de neputință. Atunci când este vorba de interacțiunile pe care le ai cu cei din jur, încearcă să adopți o atitudine mai proactivă și să le oferi ocazia să își exprime punctul de vedere.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS