Horoscopul zilei de luni, 9 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 9 aprilie 2018


Horoscop 9 aprilie 2018, Berbec:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa personală; aveţi timp să purtaţi discuţii interesante şi serioase cu persoanele dragi din viaţa voastră şi chiar să luaţi câteva decizii frumoase care vă vor ajuta să vă schimbaţi viitorul. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 9 aprilie 2018, Taur:

Această perioadă este una frumoasă pentru voi, însă destul de obositoare. Comunicarea cu oamenii din jurul vostru se desfăşoară fără probleme. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă faceţi puţină ordine în gânduri şi în sentimente, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 9 aprilie 2018, Gemeni:

Profitaţi de această perioadă pentru a vă bucura de momentele speciale alături de cei/le dragi; după orele prânzului va creşte intensitatea interacţiunii cu persoanele din familie. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea un/o prieten/ă din trecut.


Horoscop 9 aprilie 2018, Rac:

Această zi este favorabilă pentru întâlniri şi noi relaţii sentimentale. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă de care vă veţi îndrăgosti imediat. În relaţia cu membrii/ele familiei, puteţi rezolva un conflict mai vechi pe care până acum l-aţi tot amânat, arată horoscopul de azi.


Horoscop 9 aprilie 2018, Leu:

Astăzi aveţi parte de o schimbare majoră a vibraţiei astrale; aveţi posibilitatea de a vă pune în ordine sentimentele şi chiar de a rezolva conflicte dureroase din trecut. Pe plan sentimental, sunteţi atenţi/te la emoţiile partenerului/ei de cuplu, care îşi deschide inima şi spune tot ce are pe suflet.


Horoscop 9 aprilie 2018, Fecioară:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă şi interesantă pentru voi; în discuţiile cu persoanele dragi din viaţa voastră, aştrii vă sfătuiesc să învăţaţi să fiţi mai relaxaţi/te; de asemenea, compromisurile sunt binevenite dacă vreţi să vă înţelegeţi bine cu cei/le din jurul vostru.


Horoscop 9 aprilie 2018, Balanţă:

Schimbările de pe plan sentimental din ultima vreme vă pot aduce o perioadă interesantă şi frumoasă; profitaţi de aceste momente şi încercaţi să vă puneţi în ordine gândurile şi emoţiile. Analizaţi cu mare atenţie planurile pe care le aveţi pe viitor şi cum le puteţi pune în aplicare.


Horoscop 9 aprilie 2018, Scorpion:

În această perioadă aştrii vă sfătuiesc să fiţi mult mai atenţi/te la modul în care interacţionaţi cu partenerul/a de cuplu sau cu persoanele dragi din viaţa voastră. Este posibil să fiţi uşor irascibili/e şi le puteţi deranja sau chiar răni cu comentariile pe care le aveţi.


Horoscop 9 aprilie 2018, Săgetător:

Profitaţi de aceste zile liniştite şi încercaţi să vă relaxaţi; urmează o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional pentru voi, cu multe sarcini importante de rezolvat. În cazul în care aveţi de luat decizii rapide, bazaţi-vă întotdeauna pe intuiţie.


Horoscop 9 aprilie 2018, Capricorn:

Aceasta este o perioadă pe care ar trebui să o dedicaţi vieţii personale; încercaţi să fiţi mult mai atenţi/te la relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru, în special cu partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei. Aceştia/stea vă vor mulţumi pentru efortul pe care îl depuneţi.


Horoscop 9 aprilie 2018, Vărsător:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi, însă destul de obositoare. Petreceţi majoritatea zilei în compania persoanelor dragi din viaţa voastră; discuţiile pe care le aveţi cu acestea vă vor determina să faceţi câteva schimbări pentru viitorul apropiat.


Horoscop 9 aprilie 2018, Peşti:

Astăzi vă concentraţi atenţia asupra relaţiei personale; aveţi parte de o zi încărcată, cu numeroase discuţii cu cei/le dragi. Deşi sunteţi obosiţi/te, vă bucuraţi din plin de aceste momente deoarece ele devin din ce în ce mai rare din cauza lipsei timpului. Seara vine cu o surpriză minunată, arată horoscopul zilei.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS