Horoscopul zilei de luni, 23 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 23 aprilie 2018


Horoscop 23 aprilie 2018, Berbec:

Azi sunteţi nevoiţi/te să vă amânaţi proiectele deoarece superiorii au alte planuri pentru voi; este posibil să fiţi nevoiţi/te să plecaţi într-o scurtă călătorie de afaceri pentru a negocia un proiect destul de important. Aveţi încredere în voi, totul va ieşi minunat.


Horoscop 23 aprilie 2018, Taur:

Aţi auzit că o atitudine pozitivă aduce rezultate la fel de bune în viață? Cu cât aveţi mai multă speranță, cu atât lucrurile se vor dovedi a fi mai bune. Este exact comportamentul vostru de acum. Continuaţi ceea ce faceţi, deoarece e cât se poate de bine; veţi ajunge departe, mai ales în carieră, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 23 aprilie 2018, Gemeni:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra vieţii personale şi să comunicaţi cât mai deschis cu oamenii din jurul vostru; simţiţi nevoia să spuneţi ce aveţi pe suflet, motiv pentru care cel mai probabil veţi avea discuţii profunde şi sincere cu partenerul/a de cuplu şi membrii/ele familiei.


Horoscop 23 aprilie 2018, Rac:

Un vis pe care îl aveţi în legătură cu familia voastră se poate dovedi premonitoriu. Nu vă grăbiţi însă să trageţi concluzii, deoarece interpretarea nu e niciodată atât de exactă pe cât vă doriţi. Da, v-a fost arătat cum vor sta lucrurile și e bine să fiţi atenţi/te la ceea ce aţi visat, dar desfășurarea lor va ajunge să vă surprindă, arată horoscopul de azi.


Horoscop 23 aprilie 2018, Leu:

O adunare la care participaţi azi se va putea dovedi extrem de importantă pentru voi. Întâlniţi persoane a căror spiritualitate e extrem de dezvoltată, care cred în lucruri pe care până acum voi le luaţi în derâdere. Veţi fi cu totul uimiţi/te să descoperiţi că argumentele pe care le au sunt extrem de solide.


Horoscop 23 aprilie 2018, Fecioară:

Este posibil ca o persoană la care ţineţi foarte mult să vă facă o vizită neaşteptată pentru a vă da o veste frumoasă, care vă va afecta şi pe voi într-o oarecare măsură. Mare atenţie la schimbările pe care vreţi să le faceţi, discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală!


Horoscop 23 aprilie 2018, Balanţă:

Pe plan profesional este posibil să apară câteva schimbări interesante la orizont; aştrii vă sfătuiesc să aveţi mai multă încredere în voi şi, în cazul în care trebuie să luaţi o decizie importantă, să vă bazaţi pe ce vă spune inima. Seara este dedicată vieţii sentimentale, unde petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilei.


Horoscop 23 aprilie 2018, Scorpion:

Astăzi este posibil să vedeţi primele rezultate ale muncii voastre; după o perioadă destul de aglomerată şi dificilă, superiorii vă pot da o veste frumoasă cu privire la un proiect care vă aparţine. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face un cadou special, cu care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 23 aprilie 2018, Săgetător:

Aşteptaţi-vă să aflaţi foarte multe informații azi, să schimbaţi vești cu cei/le din jur și să vorbiţi mult și la telefon. Evoluția e una pozitivă și veţi avea o stare optimistă, însă veţi ajunge la un moment dat să vă simţiţi extrem de obosiţi/te, ca și cum creierul vostru ar fi luat foc.


Horoscop 23 aprilie 2018, Capricorn:

Norocul vostru din punct de vedere financiar continuă. Deși vechile obiceiuri sunt greu de eliminat, deja nu mai cădeţi în capcanele care vă amenințau până acum și ajungeţi să vă bucuraţi în sfârșit de armonia la care visaţi. Mai rămâne doar să vă îndrăgostiţi pentru a fi complet fericiţi/te.


Horoscop 23 aprilie 2018, Vărsător:

Aveţi foarte multe lucruri pe cap în această perioadă, iar programul vostru a devenit foarte haotic. Încercaţi să vă gestionaţi cât mai bine timpul. O persoană foarte dragă vă poate da un sfat bun care să vă ajute să vă faceţi timp şi pentru voi.


Horoscop 23 aprilie 2018, Peşti:

În această perioadă vă daţi seama că banii nu aduc fericirea; este posibil să nu fiţi mulţumiţi/te de evoluţia pe plan profesional şi să vă doriţi să faceţi câteva schimbări în următoarele luni. Aveţi încredere în voi şi puneţi în aplicare planurile pe care le aveţi. Totul va fi bine, oamenii dragi vă susţin necondiţionat.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS