Horoscopul zilei de luni, 2 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 2 aprilie 2018


Horoscop 2 aprilie 2018, Berbec:

Trebuie să fii receptivă la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Astăzi nu te lăsa condusă de sentimente sau emoții. Este important pentru tine să adopți o atitudine mai pragmatică în relațiile cu cei din jur, chiar dacă uneori acest mod de a fi nu prezintă avantaje imediate.


Horoscop 2 aprilie 2018, Taur:

Tot ceea ce faci este încununat de succes. Este foarte evident faptul că te afli într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Determinarea de care dai dovadă este ceea ce te ajută să faci față provocărilor zilnice. Astrele sunt destul de îngăduitoare cu tine.


Horoscop 2 aprilie 2018, Gemeni:

Majoritatea evenimentelor de care ai parte sunt confuze pentru tine. Îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.


Horoscop 2 aprilie 2018, Rac:

Acțiunile tale au la bază nevoi profunde neîmplinite. Procesul terapeutic prin care treci în această perioadă te ajută să afli răspunsuri la multe dintre întrebările existențiale care te-au urmărit de-a lungul timpului. Astăzi nu reușești să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus.


Horoscop 2 aprilie 2018, Leu:

Nimic din ceea ce se întâmplă în jur nu te poate descuraja. Cu toate astea, unele schimbări de care ai parte te vor dezechilibra emoțional. Ideea de nou nu a fost niciodată un lucru care să te atragă. Iubești prea mult stabilitatea și rutina.


Horoscop 2 aprilie 2018, Fecioară:

Tot ceea ce trăiești te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios din punct de vedere personal. Partea de final a zilei se anunță a fi interesantă în ceea ce privește cariera.


Horoscop 2 aprilie 2018, Balanţă:

Ești sensibilă și mereu ingrijorată pentru toți membrii familiei. Majoritatea dintre ei întâmpină greutăți în aceasta perioadă. O bună parte din probleme sunt temporare însă. În acest ”proces de grijă” te face să uiți complet de propria persoană.


Horoscop 2 aprilie 2018, Scorpion:

Astăzi elimini din viața ta lucrurile neesențiale și care nu prezintă importanță. De asemenea, faci tot ceea ce este nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Deși colegii de birou nu îți sunt pe plac, eviți cât poți de mult conflictele cu ei.


Horoscop 2 aprilie 2018, Săgetător:

În momentul de față, viața nu se ridică la nivelul propriilor așteptări. Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi.


Horoscop 2 aprilie 2018, Capricorn:

Sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Indiferent de tot ceea ce faci astăzi, reușita este totuși de partea ta. Acest lucru se întâmplă pentru că reușești să profiți de toate contextele în care te afli.


Horoscop 2 aprilie 2018, Vărsător:

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, apelează la cei dragi și la familie. Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.


Horoscop 2 aprilie 2018, Peşti:

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă astăzi. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Scopul acțiunilor tale este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. În această perioadă investești timp și energie în dezvoltarea personală.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS