Horoscopul zilei de joi, 5 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 5 aprilie 2018


Horoscop 5 aprilie 2018, Berbec:

Va trebui să finalizezi acele proiecte pe care le-ai tot neglijat. Disciplina ta nu va fi de ajuns să te facă să urmezi un regim alimentar strict, renunţă la obiceiurile proaste şi du-ţi planurile la bun sfârşit.


Horoscop 5 aprilie 2018, Taur:

Dacă în ultimul timp ţi-ai neglijat responsabilităţile va trebui să aştepţi ca acasă mediul familial să nu fie tocmai plăcut. Problemele cu persoanele mai în vârstă trebuie rezolvate imediat.


Horoscop 5 aprilie 2018, Gemeni:

Nu te aştepta la prea multe şi nu vei dezamăgit. Problemele cu actele, prietenii şi transportul vor fi frustrante dacă te grăbeşti. Graba strică treaba.


Horoscop 5 aprilie 2018, Rac:

Schimbările de la locul de muncă nu sunt tocmai în favoarea ta. Păstrează-ţi calmul şi în curând vei vedea că vei avea numai de câştigat.


Horoscop 5 aprilie 2018, Leu:

Din punct de vedere emoţional astăzi vei fi când sus când jos. Nu cere prea multe de la partenerul tău şi nu te vei simţi dezamăgit. Va trebui să-ţi reconsideri opţiunile în ceea ce priveşte viaţa personală.


Horoscop 5 aprilie 2018, Fecioară:

O schimbare de locuinţă îţi este favorabilă. Va trebui să te gândeşti dacă n-ar fi bine să începi o afacere pe cont propriu care să te scoată din casă. Vei face rost de venituri suplimentare.


Horoscop 5 aprilie 2018, Balanţă:

Stai de vorbă cu rudele tale. Un sfat bun te va ajuta să-ţi regăseşti calea şi să-ţi pui ordine în viaţă. Dacă vei reuşi să-ţi controlezi stările afective vei reuşi să faci rost de mai mulţi bani şi să avansezi pe scara ierarhică.


Horoscop 5 aprilie 2018, Scorpion:

Îngrădirile la care eşti supus nu sunt atât de rele pe cât par. Vei putea căpăta recunoaşterea pe care o meriţi la locul de muncă dacă vei explica scopul datorită căruia acţionezi în acest fel.


Horoscop 5 aprilie 2018, Săgetător:

Rudele te-ar putea îndrepta către o direcţie greşită. Călătoriile vor fi pe agenda ta. Poţi să faci schimbări în viaţa personală care vor fi binevenite şi îţi vor aduce o mai mare încredere în tine însuţi.


Horoscop 5 aprilie 2018, Capricorn:

Partenerul tău este imprevizibil. Fă schimbări în modul de viaţă sau caută să achiziţionezi acele lucruri care să aducă o îmbunătăţire în mediul în care trăieşti.


Horoscop 5 aprilie 2018, Vărsător:

Te afli într-o situaţie în care trebuie să alegi ori una ori alta, situaţie care poate apărea fie în domeniul afacerilor fie pe plan sentimental. Nu fi nerăbdător să faci primul pas. Analizează-ţi opţiunile şi reevaluează-ţi propriile motive. Poţi să faci în sfârşit acea asociere dacă accepţi compromisul.


Horoscop 5 aprilie 2018, Peşti:

Acum poţi să te faci remarcat la locul de muncă. Talentul tău îţi va aduce mai mult respect şi şansa de a avansa în carieră. Fii atent cu cheltuielile, s-ar putea să regreţi mai târziu.Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS