Horoscopul sănătăţii, 30 aprilie - 6 mai 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul săptămânii viitoare: 30 aprilie - 6 mai 2018


Berbec:

Zilele de 5 și/sau 6 v-ar putea aduce neplăceri de ordin fizic, determinate probabil de un anumit factor de origine emoțională. Încercaţi să nu vă exageraţi stările și să aveţi o atitudine realistă în privința lor. În caz contrar, se poate să ajungeţi să faceţi din țânțar armăsar. Este în puterea voastră să vă schimbaţi abordarea. Trebuie doar să le oferiţi lucrurilor mici mai puțină importanță, scrie horoscop-urania.org.


Taur:

Este adevărat că efectele cele mai puternice ale Lunii Pline din data de 30 aprilie se fac simțite în casa parteneriatelor de viață și/sau afaceri, dar influența ei se cunoaște și la polul opus al axei stimulate de acest eveniment astral, mai exact în casa vitalității voastre. Oscilaţi săptămâna aceasta între energie debordantă și letargie, dar ține numai de voi să vă gestionaţi aceste resurse corect, arată horoscopul acestei săptămâni.


Gemeni:

Luna Plină din ziua de 30 aprilie creează o puncte de legătură tocmai între casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în cazul vostru efectele acestui eveniment astral vă influențează cu precădere bunăstarea fizică. Aşteptaţi-vă așadar săptămâna aceasta la un tonus nu tocmai bun. Totuși, o atitudine pozitivă poate face într-adevăr diferența, ajutându-vă să vă reveniţi în timp record.


Rac:

Prima şi a cincea zi a săptămânii vin la pachet cu stări de tensiune mentală, motiv pentru care se prea poate să fiţi într-atât de refractari/e la nou încât să ajungeţi să luptați împotriva schimbării cu o energie pe care ar trebui să o folosiţi în cu totul alte scopuri. Lăsaţi lucrurile să curgă, nu vă impuneţi controlul cu orice preț și acceptaţi lucrurile așa cum sunt. De cele mai multe ori, este cea mai bună alternativă.


Leu:

Luna Plină din 30 aprilie se manifestă plenar în casa familiei, fundația universului vostru interior, din horoscopul vostru general, semn cum că săptămâna aceasta s-ar putea accentua orice stare tensionată deja existentă în raport cu rudele de origine. Încercaţi să îngropaţi securea războiului și asumaţi-vă evenimentele mai puțin plăcute din copilărie și/sau din relația cu ei, deși nu aţi greșit cu nimic.


Fecioară:

Primele două zile ale săptămânii vă găsesc într-o dispoziție destul de reactivă, dar și receptivă, ceea ce v-ar putea face să credeţi că sunteţi ținta tuturor vorbelor sau privirilor ceva mai acide. Până la urmă nu ține decât de voi să luaţi mai puțin personal lucrurile care nu contează cu adevărat. Reţineţi totuși că multe afecțiuni fizice îşi au sursa într-o tulburare de ordin emoțional, temporară sau recurentă, arată horoscopul săptămânii.


Balanţă:

A doua şi a patra zi a săptămânii v-ar putea aduce o criză de spiritualitate, motiv pentru care ar fi bine să fiţi mai deschişi/se la perspectiva schimbării unor principii, valori și credințe care nu vă mai caracterizează, dar pe care le păstraţi de dragul faptului că le cunoaşteţi. Întâmpinaţi noutatea cu brațele deschise și veţi realiza că nu le-ar prinde rău nici ideilor voastre un suflu de aer proaspăt.


Scorpion:

Luna Plină din 30 se manifestă plenar în zodia nașterii voastre, ceea ce înseamnă că vă pot încerca stări destul de intense săptămâna aceasta care diferă unele de celelalte în totalitate. Puteți avea tendința de a dramatiza lucrurile, ceea ce vă poate induce melancolie. Iar cum sunteţi predispuşi/se să cădeţi ușor în depresie, aţi putea contracara această predicție printr-o atitudine pozitivă.


Săgetător:

Luna Plină din 30 interconectează tocmai casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că în cazul vostru efectele ei se fac simțite cu precădere la nivel mental și emoțional. Din cauza acestui eveniment astral, aţi putea fi mai prăpăstioşi/oase decât de obicei, înecându-vă singuri/e corăbiile. Dar atât timp cât nu cedaţi tentației de a vă plânge de milă, totul va fi bine.


Capricorn:

Contextul astral general al acestei săptămâni scoate la iveală faptul că vă bucuraţi de un tonus de invidiat, un nivel de energie peste medie și o rezistență mai mare decât de obicei la stres și efort susținut. Bine ar fi să profitați cumva de pe urma lor, programându-vă acum unele activități extenuante pe care le-aţi tot amânat. Dar nu uitaţi ca măcar din când în când să mai luaţi câte o pauză.


Vărsător:

Iată o săptămână în care vă preocupă mai mult tot ceea ce ține de spiritualitate și dezvoltare personală. Așa se face că v-ar putea fi mai lesne să vă ascultați vocea interioară și să răspundeţi în consecință. Folosiţi-vă deci de acest moment pentru a porni în călătoria cunoașterii de sine. S-ar putea să aflaţi anumite lucruri despre voi înşivă/sevă la care nu vă aşteptaţi nicicând.


Peşti:

Luna Plină din 30 se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că o serie de evenimente mai mult sau mai puțin plăcute, dar în orice caz transformatoare, care ar putea avea loc săptămâna aceasta vă pot schimba destul de mult viziunea asupra celorlalți/te. Indiferent ce se întâmplă, cert este că vă maturizaţi și mai mult în urma lor, arată horoscopul săptămânal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS