Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 7 aprilie 2018


Horoscop 7 aprilie 2018, Berbec:

Sâmbătă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să petreceţi mai multe momente speciale în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu partenerul/a de cuplu sau o rudă apropiată.


Horoscop 7 aprilie 2018, Taur:

Aceasta este o perioadă foarte frumoasă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă luaţi inima în dinţi şi sunteţi pregătiţi/te să faceţi câteva schimbări interesante care să vă ajute să ajungeţi mai repede acolo unde visaţi. Oamenii din jurul vostru vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat, arată horoscopul zilei.


Horoscop 7 aprilie 2018, Gemeni:

Încercaţi ca azi să rezolvaţi toate sarcinile profesionale rămase restante; în cazul în care nu vă descurcaţi, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau chiar partenerilor/elor de afaceri. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a vizita o persoană dragă.


Horoscop 7 aprilie 2018, Rac:

Astăzi reuşiţi să rezolvaţi tot ce ţine de viaţa profesională astfel încât zilele de vacanţă să fie doar de relaxare şi crearea unor amintiri frumoase în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Este posibil ca spre seară partenerul/a de cuplu să vă facă o surpriză frumoasă.


Horoscop 7 aprilie 2018, Leu:

După o perioadă destul de aglomerată pe plan profesional, relaxarea devine o prioritate în următoarele zile. Vă gândiţi să vă luaţi câteva zile de odihnă şi să plecaţi într-un loc liniştit în care să uitaţi de griji şi de probleme şi să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 7 aprilie 2018, Fecioară:

Sunteţi foarte atenţi/te la relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru; după orele prânzului este posibil să amânaţi câteva sarcini importante pe plan profesional pentru a vă ocupa de o mică problemă personală sau chiar un conflict avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult, arată horoscopul de azi.


Horoscop 7 aprilie 2018, Balanţă:

Prima parte a zilei de sâmbătă este una interesantă deoarece purtaţi o discuţie foarte frumoasă cu o persoană la care ţineţi foarte mult şi care vă dă un sfat pe care vreţi să îl puneţi în practică în viitorul apropiat. Spre seară, este posibil să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru câteva cumpărături.


Horoscop 7 aprilie 2018, Scorpion:

În ultima perioadă aţi avut foarte mult de muncă şi aţi exagerat cu orele petrecute peste program. Profitaţi de această scurtă vacanţă şi încercaţi să vă relaxaţi şi să vă deconectaţi de tot ce înseamnă viaţa profesională. Pentru voi sănătatea ar trebui să fie o prioritate.


Horoscop 7 aprilie 2018, Săgetător:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini importante pe care nu le puteţi amâna; sunteţi atenţi/te la detalii şi încercaţi să purtaţi discuţii interesante cu colegii/ele de echipă astfel încât să luaţi cele mai bune decizii. Spre seară, trebuie să faceţi un drum mai lung pentru a vizita o persoană dragă.


Horoscop 7 aprilie 2018, Capricorn:

Ziua de azi începe cu o discuţie destul de aprinsă avută cu o persoană la care ţineţi foarte mult; trebuie să încercaţi să vă păstraţi calmul şi să ascultaţi şi părerea acesteia înainte de a ajunge la o concluzie. Rezolvaţi acest conflict, altfel ziua voastră va fi compromisă.


Horoscop 7 aprilie 2018, Vărsător:

Vă place foarte mult să purtaţi conversaţii frumoase şi interesante cu oamenii dragi vouă; de data aceasta este posibil să aveţi parte de o discuţie sinceră şi matură cu unul/a dintre membrii/ele familiei. Acesta vă dă un sfat foarte bun de care intenţionaţi să ţineţi cont în următoarea perioadă.


Horoscop 7 aprilie 2018, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie una frumoasă pe plan sentimental; partenerul/a de cuplu vă face o surpriză minunată, cu care vă va cuceri definitiv. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii vă scot în cale o persoană nouă cu care purtaţi discuţii sincere şi mature; aveţi şansa să construiţi o relaţie frumoasă, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS