Horoscopul zilei de duminică, 22 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 22 aprilie 2018


Horoscop 22 aprilie 2018, Berbec:

Eşti foarte energic şi preocupat în mod special de casă şi familie. Îţi sunt favorizate treburile gospodăreşti, relaţionarea cu neamurile şi alcătuirea planurilor domestice. După-amiezele acestor zile de weekend îţi pot aduce dor de vremurile copilăriei. Ar fi minunat să vizitezi locurile dragi din trecut, să tăifăsuiești cu cei dragi sau să te scalzi în farmecul fotografiilor vechi. Lasă-te purtat de emoţii şi de amintirile comune cu membrii familiei.


Horoscop 22 aprilie 2018, Taur:

La sfârşitul acestei săptămâni se întrezăresc întâlniri şi dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculează în preajma ta o mulţime de informaţii deosebite, care pot duce la schimbarea felului tău de a relaţiona cu ceilalţi sau de a rezolva chestiunile profesionale. Totuşi ar fi bine să-ţi aloci timp pentru a verifica cele aflate. Unele persoane, intenţionat strecoară informaţii care să te destabilizeze, mai ales în domeniul profesional.


Horoscop 22 aprilie 2018, Gemeni:

Sunt posibile cheltuieli pentru ajutorarea unor prieteni. Bugetul disponibil este insuficient, aşa încât ar fi bine să discerni atent înainte de a te oferi să ajuţi. Zilele acestea se pare că ţi se vor mări veniturile, fie din munca desfăşurată la serviciu, fie primeşti cadouri de la cei dragi. Astfel, la rândul tău eşti tentat să oferi celor aflaţi în nevoie. Pe de altă parte sunt posibile informaţii interesante legate de salarizarea locului tău de muncă.


Horoscop 22 aprilie 2018, Rac:

Zilele acestui final de săptămână îţi aduc energie şi deschidere către noi planuri de viaţă. Mentalul îţi este tensionat, de aceea fii prudent mai ales la gânduri. Există riscul să vorbeşti prea mult şi să distorsionezi realitatea. Se recomandă prudență în relaţiile profesionale, pentru că animozităţile sunt la cote mari. Fereşte-te de activităţi solicitante şi răsfaţă-ţi simțurile cu lecturi plăcute, muzică de relaxare, alimente dulci şi compania celor dragi.


Horoscop 22 aprilie 2018, Leu:

Desprinde-te de cotidian şi oferă-ţi două zile de relaxare, veselie şi întâlniri cu oamenii dragi şi de încredere. Chiar dacă, sănătatea îţi poate crea mici neplăceri, dozându-ţi eforturile, alimentaţia şi odihna te-ai putea descurca excelent. Pe de altă parte este posibil să afli, pe căi mai puţin obişnuite, informaţii secrete necesare în domeniul profesional. Evită să iei decizii sau să formulezi concluzii deocamdată. În aer există mult subiectivism şi emoţii greu de controlat.


Horoscop 22 aprilie 2018, Fecioară:

Eşti interesat de prieteni sau de persoanele care îţi pot oferi sprijin profesional. Sunt două zile în care aceste relaţii îţi pot oferi informaţii clare vizavi de cine îţi este cu adevărat alături şi loial. Printre rândurile discuţiilor purtate la finalul acestei săptămâni există şanse de a afla informaţii deosebite legate de domeniile vieţii cotidiene. Totuşi fii selectiv, atât în alegerea partenerilor de dialog, cât şi şi în părerile emise de tine.


Horoscop 22 aprilie 2018, Balanţă:

Vei fi vedeta anturajului profesional în aceste zile de weekend. Este posibil să participi la întâlniri de lucru, cu şefi, persoane cu funcţie din instituţii oficiale, întâlniri la care ţi se va cere să iei cuvântul. Pregăteşte-te bine înainte de a vorbi în public, chiar dacă te afli în compania unor persoane cunoscute şi familiare. Există riscul unor dialoguri aprinse pe seama faptului că activitatea profesională se desfăşoară anevoios.


Horoscop 22 aprilie 2018, Scorpion:

Finalul acestei săptămâni este potrivit relaţionării cu persoanele aflate în străinătate şi alcătuirii planurilor de călătorii. Chiar dacă îndatoririle gospodăreşti sau cele profesionale te solicită mult, cu puţin efort ai putea să te descurci rezonabil. Pe de altă parte sunt momente favorabile activităţilor culturale şi asimilării informaţiilor elevate. Foarte uşor, o conversaţie cu cineva instruit bine în ale vieţii ţi-ar putea modela sistemul valorilor morale.


Horoscop 22 aprilie 2018, Săgetător:

În acest weekend ai şanse să rezolvi chestiuni financiare, dar în mod special pe acelea comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Poate fi vorba de achitarea unor plăţi restante, a unor facturi curente, dar intră în discuţie şi valorile patrimoniale. Evită să te afunzi în speculaţii, situaţii hazardate sau împrumuturi. Instabilitatea materială în care te afli are scopul de a te face să priveşti viaţa dincolo de aparențe, unde chiar poţi găsi explicaţii la toate.


Horoscop 22 aprilie 2018, Capricorn:

Relaţiile parteneriale sunt provocatoare. De fapt este vorba de felul în care priveşti tu relaţionarea cu ceilalţi. Aceştia sunt oglinda ta, fie că îţi place, fie că nu. De aceea ar fi bine să priveşti atent, cu inima deschisă ceea ce vine din partea altora. Există multă emoţie şi subiectivism în zilele acestui weekend, de aceea nu pune la suflet. Selectează oamenii cărora le acorzi încredere şi acces la sentimentele tale.


Horoscop 22 aprilie 2018, Vărsător:

Pe de o parte ai multe şi mărunte de făcut, însă pe de altă parte sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ţi eforturile şi concentrează-te numai pe treburi prioritare. Cineva din anturajul apropiat îţi poate oferi o mână de ajutor. Totul este să accepţi şi să ştii clar ce anume vrei. Serile acestui final de săptămână sunt potrivite dialogurilor cu cei dragi, trasării planurilor socio-profesionale, dar şi relaxării în aer liber.


Horoscop 22 aprilie 2018, Peşti:

Zilele acestea eşti creativ, dornic de iubire şi de distracţii. Posibil ca toate acestea să-ţi fie umbrite de niscai dialoguri zgomotoase pe teme financiare, dar sunt momente pasagere. Foloseşte-ţi farmecul pentru a-i antrena şi pe cei dragi în activităţi recreative. Totuşi ai grijă la cheltuieli, deoarece există riscul de a aluneca pe panta satisfacerii mofturilor celor din jur. Temperează-ţi reacţiile şi ţine cont şi de spusele celorlalţi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS