Horoscopul zilei de luni, 16 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 16 aprilie 2018


Horoscop 16 aprilie 2018, Berbec:

Azi descoperiţi că sunteţi extrem de ocupaţi/te, ceea ce contravine filosofiei voastre de luni. În loc să staţi să vă relaxaţi acasă, începeţi să faceţi curățenie, să vă aranjaţi hainele sau să vă apucaţi să gătiţi pentru toată săptămâna.


Horoscop 16 aprilie 2018, Taur:

Astăzi veţi avea un rol extrem de important în dezvoltarea tehnologiei. Chiar dacă nu vă pricepeţi deloc, veţi avea o idee extrem de bună care va da cuiva inițiativă pentru un proiect ce se poate dovedi epic.


Horoscop 16 aprilie 2018, Gemeni:

Azi trebuie să renunţaţi la planurile avute cu oamenii dragi din viaţa voastră şi să vă îndreptaţi din nou atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de urgenţă de un proiect destul de important. Mare atenţie la detalii, acestea vă ajută să rezolvaţi problema pe care o aveţi!


Horoscop 16 aprilie 2018, Rac:

Este posibil ca astăzi partenerul/a de cuplu să vă dea o veste care vă va pune zâmbetul pe buze şi vă va schimba modul în care vedeţi viaţa. Vă bucuraţi de clipe frumoase şi speciale în această perioadă şi reuşiţi să molipsiţi pe toată lumea cu atitudinea pozitivă pe care o aveţi.


Horoscop 16 aprilie 2018, Leu:

Azi veţi face câteva călătorii, e adevărat, pe distanțe mici, dar care vă îmbunătățesc cu totul dispoziția. Vă întâlniţi și cu câțiva/teva prieteni/e și veţi face și ceva cumpărături, ceea ce transformă rapid ziua într-una dintre cele care vă plac cel mai mult.


Horoscop 16 aprilie 2018, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important; sunteţi atenţi/te la discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă şi superiorii deoarece aceştia/stea reuşesc să vă pună la curent cu ultimele detalii. Aveţi răbdare, totul va fi rezolvat mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 16 aprilie 2018, Balanţă:

Profitaţi de ziua de luni pentru a vă ocupa de o idee de proiect foarte frumoasă pe care vreţi să o puneţi în practică în următoarea perioadă. Sunteţi atenţi/te la detalii şi faceţi tot posibilul să vă impresionaţi superiorii deoarece vă aşteptaţi la o mărire de salariu în viitorul apropiat.


Horoscop 16 aprilie 2018, Scorpion:

Deja v-aţi săturat de modul în care merge înainte viața voastră, așa că azi sunteţi hotărâţi/te să faceţi o schimbare. Vorbiţi cu oamenii care vă plac sau care reprezintă modele în cariera voastră, deoarece aici este domeniul în care trebuie neapărat să acţionaţi.


Horoscop 16 aprilie 2018, Săgetător:

Luni este o zi frumoasă pentru viaţa profesională; încercaţi să rezolvaţi cât mai repede cu putinţă un proiect destul de important astfel încât să primiţi acele bonusuri promise de la superiori. Spre seară trebuie să luaţi o decizie importantă, aşa că vă bazaţi pe instinct.


Horoscop 16 aprilie 2018, Capricorn:

Aceasta este o perioadă a schimbărilor pentru voi; a venit momentul să lăsaţi în spate trecutul şi să vă concentraţi asupra momentului prezent şi a lucrurilor care chiar contează pentru voi. Persoanele dragi vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat astfel încât să alegeţi ce este mai bine.


Horoscop 16 aprilie 2018, Vărsător:

Astăzi aveţi parte de o zi foarte interesantă. Primele ore ale dimineţii sunt destul de frumoase deoarece sunteţi surprinşi/se de partenerul de cuplu cu un cadou la care visaţi de foarte mult timp. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă mai spre seară.


Horoscop 16 aprilie 2018, Peşti:

Discuţiile pe care le purtaţi în această perioadă cu persoanele dragi din viaţa voastră vă ajută să înţelegeţi mai bine ce vă doriţi de la viaţă şi care este drumul pe care vreţi să mergeţi mai departe. Este important să aveţi încredere în voi şi să alegeţi ce vă dictează inima.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS