Horoscopul zilei de vineri, 13 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 13 aprilie 2018


Horoscop 13 aprilie 2018, Berbec:

Aștrii vin să activeze tot ce ține de spiritualitate, vei auzi vești despre unele persoane care poate te-au dezamăgit în ultima perioadă, acum se pare că Universul dorește să îți arate că ți s-a făcut dreptate.


Horoscop 13 aprilie 2018, Taur:

Ești pus astăzi în situația de a alege pe partea financiară: fie să pleci într-o altă țară pentru a câștiga mai bine, fie să rămâi la locul de muncă actual și alături de partener, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 13 aprilie 2018, Gemeni:

O lucrare neterminată în locuință te preocupă mai mult decât este necesar. Nu este cazul să le cauți nod în papură celor dragi, încearcă să ai mai multă răbdare.


Horoscop 13 aprilie 2018, Rac:

Relația cu persoana iubită ar putea deveni tensionată, din motive care țin numai de tine. Posibil să fi fost prea competitiv în ultima vreme. Încearcă să te relaxezi, arată horoscopul de azi.


Horoscop 13 aprilie 2018, Leu:

Nu te poți obișnui cu atitudinea ostilă a partenerului, te doare faptul că el își ascunde în mod intenționat sentimentele. Gesturile sale reci te-ar putea transforma într-o persoană închisă.


Horoscop 13 aprilie 2018, Fecioară:

Manifești dorința de a te simți protejat, răsfățat, poate că a venit vremea ca o parte din cheltuielile casei să fie preluate de partener, la urma urmei, ai și tu nevoie de un confort material.


Horoscop 13 aprilie 2018, Balanţă:

Nu te necăji că cei din jur nu te bagă în seamă. Răspunsurile la întrebările pe care le-ai căutat în utima perioadă la problemele care te măcinau, azi le vei găsi în singurătate (meditație).


Horoscop 13 aprilie 2018, Scorpion:

Familia te poate ajuta să depășești impasul în care te afli. Nu ezita, cere sfatul unei rude cu experiență de viață, în care ai încredere. Suferința ta își poate găsi rezolvarea.


Horoscop 13 aprilie 2018, Săgetător:

Aștepți să apară rezultatele unui proiect început de ceva vreme, dar acestea întârzie să apară, s-ar putea să-ți pierzi răbdarea și să iei decizia de a schimba strategia, ceea ce este de bun augur.


Horoscop 13 aprilie 2018, Capricorn:

La locul de muncă poate să apară o propunere de colaborare în afara orelor de program, ceea ce este de bun augur, vei ieși din monotonie, plus că vei fi însoțit de persoane cunoscute în aceste demersuri.


Horoscop 13 aprilie 2018, Vărsător:

Îți dorești de la partener un sprijin constant și încurajări. În schimb oferi iubire, dar te trezești cu un ou aruncat în față, ceea ce te face să suferi mult.


Horoscop 13 aprilie 2018, Peşti:

Parcurgi o zi excelentă, simți că ești pe val. Este timpul să te dedici cu pasiune planurilor tale care necesită un consum mare de energie și putere de concentrare.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS