Horoscopul zilei de joi, 12 aprilie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 12 aprilie 2018


Horoscop 12 aprilie 2018, Berbec:

Circulă cu atenție, indiferent că eșți cu mașina sau pe jos pentru că e posibil să primești o amendă dacă încalci regulile. Și la locul de muncă ar fi bine să deschizi bine ochii pentru că există pericole la tot pasul.


Horoscop 12 aprilie 2018, Taur:

Partenerul de viață se joacă cu răbdarea ta și apoi se miră că te superi. O să-ți treacă, că nu ești genul de om care ține supărarea, însă nici nu guști astfel de glume.


Horoscop 12 aprilie 2018, Gemeni:

Ai o listă întreagă cu probleme de rezolvat pe astăzi, dar degeaba. Seara are loc ceva ce te obligă să aduci modificări la program. Nu-ți fă griji, tot ce se întâmpla va fi în avantajul tău.


Horoscop 12 aprilie 2018, Rac:

Nu stai deloc rău din punct de vedere financiar și te gândești că a sosit momentul să cumperi ceva ce îți dorești de mai multă vreme. Nu lua singur decizia, consultă-te și cu partenerul de viață.


Horoscop 12 aprilie 2018, Leu:

Cineva îți pune nervii la încercare. Ți se pare că întrece orice limită a bunului simț și răbufnești. Nu te poți abține să nu-i atragi atenția. Te vei simți eliberat, dar vezi să nu superi prea tare.


Horoscop 12 aprilie 2018, Fecioară:

Dacă nu eșți convins că pasul pe care vrei să îl faci este cea mai bună alegere, mai bine nu îl face. Mai așteaptă, poate se lămurește situația. Nu are rost să te expui fără să ai motive întemeiate.


Horoscop 12 aprilie 2018, Balanţă:

Vrei să faci câteva schimbări în viața ta. Porneșți de la niște haine noi, ajungi și la mobila din casă și te gândeșți și să-ți schimbi mașina. Vezi cum stai cu banii!


Horoscop 12 aprilie 2018, Scorpion:

Eșți decis să dovedești de ce eșți în stare, mai ales că recent s-a discutat despre posibile disponibilizări la serviciu. Nu reacționa la bârfele colegilor, sunt răutăți lansate la disperare.


Horoscop 12 aprilie 2018, Săgetător:

Astăzi parcă nu ai chef chiar de nimic. Tragi de timp și acasă, dar și la locul de muncă. Ai grijă că vei rămane în urmă cu treburile dacă nu accelerezi puțîn ritmul.


Horoscop 12 aprilie 2018, Capricorn:

Eșți tentat de niște investiții financiare despre care ai aflat că ar fi foarte profitabile. Ia decizia doar după o analiză atentă. Poate fi riscant să-ți pui toți banii în joc.


Horoscop 12 aprilie 2018, Vărsător:

O zi mai agitată. Îți tot sună telefonul, ba șeful, ba prietenii ori partenerul. Nu te miră că rămâi în urmă cu munca. Dacă stai la povești cu toți, nu mai ai timp de nimic. Pune-te repede pe treabă.


Horoscop 12 aprilie 2018, Peşti:

Mereu ai fost o persoană generoasă și ceilalți știu asta. Nu te mira dacă unii încearcă să profite de bunătatea ta, mai ales că nu îți merge tocmai rău din punct de vedere financiar.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS