Horoscopul dragostei, 12-18 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 12-18 martie 2018


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Berbec:

De fel, nu sunteţi nişte persoane prea romantice, dar Luna Nouă din 17 martie v-ar putea face destul de siropoşi/ase săptămâna aceasta, mai ales pentru că gândul s-ar putea să vă poarte adesea la momentele frumoase trăite alături de cel/a drag/ă și pe care v-aţi dori să le întreceţi cândva zilele acestea. Surprindeţi-vă partenerul/a de cuplu cu un gest tandru și arătaţi-i că puteți fi atenţi/te la astfel de lucruri.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Taur:

Aceeași casă care adăpostește Luna Nouă din data de 17 mai simbolizează și viața socială, indiciu că aceasta ar putea intra într-o nouă etapă cândva săptămâna aceasta. Poate apar figuri noi în cercul vostru de prieteni/e ori vă integraţi voi într-un nou anturaj. Oricare ar fi situația, adevărul este că popularitatea voastră ar putea crește văzând cu ochii. Profitaţi de această ocazie și cunoaşteţi oameni noi.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Gemeni:

După ce perfectează Luna Nouă, aceasta trece pragul casei prietenilor/elor din horoscopul vostru general unde rămâne în weekend. Viața voastră socială s-ar putea derula zilele acestea pe repede înainte, cunoscând o serie de oameni noi într-un timp foarte scurt care v-ar putea deveni amici/e chiar mai repede decât atât. Dar gândiţi-vă bine cât de multă încredere le oferiţi.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Rac:

Tot această casă care adăpostește Luna Nouă din ziua de 17 mai simbolizează rudele apropiate ale partenerului/ei. Lecția semnului Peștilor în care se formează această lunație este cea a iertării și a empatiei. Deci dacă nu v-ați avut bine dintotdeauna sau de ceva vreme încoace, uitaţi ceea ce a fost și faceţi loc pentru un nou început de dragul persoanei iubite. Este în puterea voastră să o faceţi.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Leu:

Dacă flacăra pasiunii s-a cam stins sau, dimpotrivă, a ajuns să ardă totul în jur pentru că ați turnat gelozie și posesivitate pe ea, înseamnă că Luna Nouă din 17 a lunii încearcă să vă transmită că ar fi momentul să faceţi ceva în privința atmosferei din intimitate. Aţâţaţi-o sau domoliţi-o dacă aveți tendința să vă rezolvați problemele.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Fecioară:

Aceeași casă care adăpostește Luna Nouă din 17 martie mai simbolizează și partenerul/a de viaţă, indiciu că săptămâna aceasta ați putea începe un nou capitol de viață în doi. Se prea poate deci ca Fecioarele să întâlnească pe cineva special alături de care ar putea construi o relație deosebită. Dar luaţi aminte că nu trebuie să fiți identici/e, ci să reușiți să vă completați.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Balanţă:

După ce formează Luna Nouă, acest astru se opreşte în casa cuplului, ședere care marchează weekendul. Unele treburi gospodărești nerezolvate sau faptul că părinții voştri se amestecă prea mult în viața voastră de cuplu v-ar putea aduce la certuri, dar nu este prea târziu să rezolvați aceste probleme. Persoanele singure ar putea da peste cineva care să le pună inima pe jar.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Scorpion:

Luna Nouă din data de 17 se formează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul vostru general, indiciu că relația cu partenerul/a și/sau cei mici ar putea intra într-o nouă etapă. Lăsaţi în urmă supărările din trecut, iertaţi-i și încercaţi să vă puneţi mai des în pielea lor. Așa puteți înțelege de ce anume reacționează în felul în care o fac și vă veţi da seama cum ar trebui să îi luaţi ca să vă faceţi înţeleşi/se.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 17 se desăvârșește în casa familiei, ceea ce mai spune că liniștea căminului pe care vi l-aţi format voi poate depinde și de nivelul de armonie din relația voastră cu părinții. Dacă nu aţi reușit să vă formaţi o familie deși aţi făcut tot ce v-a stat în putință în acest sens, poate că ar fi bine să vă faceţi ordine în curte, înainte de a face demersuri în această direcție.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Capricorn:

Aceeași casă care găzduiește Luna Nouă din 17 martie mai simbolizează și rudele voastre apropiate și vecinii/ele, indiciu că dacă nu v-ați prea avut la suflet dintotdeauna ori în ultima vreme, acum ar fi ocazia ideală să daţi uitării animozitățile și să o luați de la capăt. Nu uitaţi că sângele apă nu se face și că trăiți în aceeași comunitate, ceea ce înseamnă că este important să vă aveți bine.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Vărsător:

În zilele de 12, 13 şi 14 martie, aşteptaţi-vă la discuții în contradictoriu cu partenerul/a pe seama banilor. Încercaţi să aplanaţi conflictul înainte ca el să înceapă de-a binelea. Începând cu 16 martie, se mută reflectorul cosmic pe relația de cuplu. Vă așteaptă o perioadă de un an și ceva în care relația de cuplu poate evolua mai mult decât v-aţi aștepta. Persoanele singure își pot găsi partenerul/a potrivit/ă.


Horoscopul dragostei 12-18 martie 2018, Peşti:

Luna Nouă din data de 17 vă face de-a dreptul irezistibili/e, deci nu ar trebui să vă mire faptul că bărbații ori femeile vă oferă mai multă atenție decât de obicei. Acest lucru ar putea fi o problemă dacă există cineva deja în viața voastră, dar dacă sunteţi singuri/e, nu mai aşteptaţi și daţi frâu liber flirturilor și întâlnirilor romantice. Sunteţi cât se poate de aproape de cineva cu totul special.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS