Horoscopul zilei de vineri, 9 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 9 martie 2018


Horoscop 9 martie 2018, Berbec:

Ziua de vineri aduce multe zâmbete şi voie bună pentru voi; reuşiţi să vă ocupaţi într-un timp destul de scurt de sarcinile pe care le primiţi din partea superiorilor. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o surpriză foarte frumoasă.


Horoscop 9 martie 2018, Taur:

După o perioadă destul de aglomerată, cu multe schimbări pe plan profesional, acesta este un moment foarte bun pentru a lăsa garda jos şi a vă relaxa. Beneficiile muncii voastre aduc bonusuri substanţiale, care vă vor ajuta să faceţi o investiţie majoră în viitorul apropiat.


Horoscop 9 martie 2018, Gemeni:

Astăzi este posibil ca aştrii să fie destul de generoşi cu voi; primiţi o veste frumoasă de la o persoană la care ţineţi foarte mult. Pe plan profesional, în această perioadă puteţi face o alegere care vă va aduce multe beneficii frumoase în viitorul apropiat.


Horoscop 9 martie 2018, Rac:

Discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă vă ajută să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul vostru pe plan profesional. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 9 martie 2018, Leu:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un eveniment foarte important ce se apropie cu paşi rapizi. Aveţi multă răbdare şi încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor deoarece ştiţi că acestea fac diferenţa. Spre seară reuşiţi să vă relaxaţi în compania persoanelor dragi.


Horoscop 9 martie 2018, Fecioară:

Ziua de azi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi deoarece trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini extrem de importante şi dificile. Încercaţi să vă păstraţi calmul în discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii şi colaboratorii/arele. Chiar dacă nu sunteţi de acord cu ce zic ei/le, alegeţi să faceţi ca ei/le doar pentru a le demonstra că se înşală.


Horoscop 9 martie 2018, Balanţă:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte comunicarea cu persoanele din jurul vostru; vă este dificil să vă faceţi înţeleşi/se chiar şi în discuţiile cu partenerul/a de cuplu, motiv pentru care pot apărea câteva situaţii mai dificile. Păstraţi-vă cumpătul şi învăţaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 9 martie 2018, Scorpion:

La locul de muncă un/o coleg/ă de echipă face o greşeală majoră într-un proiect destul de important. Încercaţi să îl/o înţelegeţi şi să îi fiţi alături, căutând soluţii care să îl/o ajute să rezolve situaţia cât mai repede cu putinţă. Spre seară, reuşiţi să vă bucuraţi de momente frumoase în compania celor dragi.


Horoscop 9 martie 2018, Săgetător:

Prima parte a zilei de 9 martie este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de câteva sarcini importante, pe care nu vreţi să le mai amânaţi. Aveţi răbdare şi reuşiţi tot ce vă propuneţi în această perioadă. După orele prânzului, primiţi un cadou surpriză din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 9 martie 2018, Capricorn:

Ziua de vineri presupune multe sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. În cazul în care nu le puteţi rezolva pe toate, îndrăzniţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Spre seară, comunicaţi sincer şi deschis cu partenerul/a de cuplu, unde vă doriţi să faceţi o schimbare în relaţia voastră.


Horoscop 9 martie 2018, Vărsător:

În prima parte a zilei de astăzi încercaţi să vă ocupaţi de toate sarcinile legate de viaţa profesională astfel încât după orele prânzului să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; având în vedere că vremea este atât de frumoasă, vreţi să faceţi o mică escapadă din oraş.


Horoscop 9 martie 2018, Peşti:

Azi evitaţi să vă ocupaţi de viaţa profesională şi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Discuţiile pe care le purtaţi cu acesta/asta vă ajută să înţelegeţi care sunt sentimentele lui/ei şi ce este de făcut pe mai departe. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte visurile şi aspiraţiile personale.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS