Horoscopul zilei de luni, 5 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 5 martie 2018


Horoscop 5 martie 2018, Berbec:

Astăzi întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu; comunicaţi deschis şi sincer astfel încât să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul vostru. Aveţi aceleaşi visuri şi idealuri iar acest lucru vă este de mare ajutor în schimbările care vor urma.


Horoscop 5 martie 2018, Taur:

Urmează o perioadă destul de încărcată şi aglomerată pentru voi, cu multe proiecte frumoase şi importante. Aveţi idei bune care vă vor ajuta să vă rezolvaţi sarcinile urgente cât mai repede cu putinţă. Spre seară, încercaţi să vă planificaţi următoarele zile cap-coadă.


Horoscop 5 martie 2018, Gemeni:

Luni vă surprinde cu veşti frumoase din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult. Este posibil să vă doriţi să amânaţi planurile pe care le aveaţi pregătite pentru această perioadă şi să petreceţi mai multe momente în compania oamenilor importanţi din viaţa voastră.


Horoscop 5 martie 2018, Rac:

Deşi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, reuşiţi să vă ocupaţi de rezolvarea sarcinilor primite din partea superiorilor destul de repede. După orele prânzului partenerul/a de cuplu vă face o vizită neaşteptată şi vă invită la masă. Discutaţi lucruri serioase pentru viitorul relaţiei voastre.


Horoscop 5 martie 2018, Leu:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi foarte multe sarcini de rezolvat. Sunteţi foarte ambiţioşi/ase şi hotărâţi/te să vă puneţi în aplicare ideile şi să vă atingeţi scopurile. Un sfat primit de la o persoană la care ţineţi foarte mult vă va ajuta enorm în această perioadă.


Horoscop 5 martie 2018, Fecioară:

În prima partea a zilei de luni încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu. După prânz, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să planificaţi întreaga săptămână. Urmează proiecte interesante pentru voi şi vreţi să fiţi siguri/e că vă ocupaţi de ele aşa cum trebuie.


Horoscop 5 martie 2018, Balanţă:

Nu sunteţi în apele voastre şi nu interacţionaţi bine cu oamenii din jurul vostru în această perioadă. Pe plan sentimental pot apărea conflicte destul de serioase dacă nu sunteţi dispuşi/se să vă ascultaţi partenerul/a de cuplu şi, cel mai important, nu vreţi să faceţi compromisuri pentru a rezolva această situaţie.


Horoscop 5 martie 2018, Scorpion:

Astăzi superiorii au nevoie de ajutorul vostru într-o problemă destul de importantă pe plan profesional; încercaţi să ieşiţi din zona de confort şi să priviţi situaţia din mai multe unghiuri astfel încât să luaţi cele mai bune decizii. Puteţi face o mutare îndrăzneaţă cu planurile pe care le aveţi.


Horoscop 5 martie 2018, Săgetător:

A cincea zi a lunii martie este îndreptată asupra vieţii personale; vă simţiţi foarte apropiaţi/te de persoanele dragi şi încercaţi să petreceţi cât mai mult timp în preajma lor. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară participaţi la o petrecere unde aveţi ocazia să întâlniţi un/o posibil/ă partener/ă de cuplu.


Horoscop 5 martie 2018, Capricorn:

Această perioadă pare să vină cu un val de schimbări destul de interesante pe plan profesional: oferte, colaborări şi noi proiecte frumoase vă aşteaptă la orizont. Veţi avea mai puţin timp liber, însă beneficiile financiare vor fi pe măsura muncii depuse. Partenerul/a de cuplu vă înţelege situaţia şi vă va sprijini necondiţionat.


Horoscop 5 martie 2018, Vărsător:

Azi primiţi o veste frumoasă din partea unei persoane la care ţineţi foarte mult; având în vedere că această noutate este una foarte importantă, decideţi să vă amânaţi planurile şi să faceţi un drum mai lung pentru a felicita în persoană acest om drag vouă. Gestul vostru va însemna foarte mult pentru el/a.


Horoscop 5 martie 2018, Peşti:

Astăzi sunteţi destul de obosiţi/te şi vă este dificil să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale; aştrii vă sfătuiesc să încercaţi să rezolvaţi sarcinile de rutină deoarece nu necesită un efort foarte mare şi nici nu vă vor spori nervozitatea. Seara va fi una relaxantă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS