Horoscopul zilei de duminică, 4 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 4 martie 2018


Horoscop 4 martie 2018, Berbec:

Profitaţi de a doua zi de weekend şi încercaţi să vă relaxaţi; lucrurile par să fie foarte liniştite în jurul vostru, motiv pentru care lăsaţi garda jos şi încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită sentimentelor pe care le aveţi. Este posibil chiar să vă doriţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal.


Horoscop 4 martie 2018, Taur:

În a patra zi a lunii martie aveţi de rezolvat câteva sarcini urgente pe plan profesional; dacă sunteţi foarte atenţi/te la detalii, reuşiţi să vă ocupaţi de tot în doar câteva ore. După orele prânzului întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 4 martie 2018, Gemeni:

Astăzi trebuie să fiţi pregătiţi/te pentru o atmosferă relaxantă şi frumoasă. Este posibil ca după orele prânzului prietenii/ele să vă invite în oraş sau chiar într-o mică excursie la munte. Deşi nu era nimic planificat, decideţi să acceptaţi propunerea lor şi să vă relaxaţi.


Horoscop 4 martie 2018, Rac:

Astăzi aştrii vă sfătuiesc să vă îndreptaţi privirea către iubire şi relaţia pe care o aveţi nu doar cu partenerul/a de cuplu, ci şi cu persoanele dragi din viaţa voastră. Aveţi ocazia să rezolvaţi un conflict mai vechi pe care îl aveaţi cu unul/a dintre membrii/ele familiei. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă.


Horoscop 4 martie 2018, Leu:

Profitaţi de ziua de duminică şi încercaţi să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Este posibil ca spre seară să faceţi un drum mai lung pentru a participa la un eveniment organizat de un/o coleg/ă de la locul de muncă sau de un/o prieten/ă foarte apropiat/ă.


Horoscop 4 martie 2018, Fecioară:

Azi întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii personale; decideţi că este momentul potrivit să faceţi o schimbare în relaţia pe care o aveţi cu partenerul/a de cuplu. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă de la un om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 4 martie 2018, Balanţă:

4 martie pare să fie o zi frumoasă şi relaxantă pentru Balanţe. Vă bucuraţi de momente frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 4 martie 2018, Scorpion:

Această perioadă pare să fie una frumoasă pentru voi; sunteţi foarte liniştiţi/te şi relaxaţi/te şi vă bucuraţi de aceste momente din viaţa voastră. Pe plan personal, încercaţi să acordaţi o mai multă atenţie partenerului/ei de cuplu sau chiar persoanelor dragi vouă.


Horoscop 4 martie 2018, Săgetător:

Pentru voi totul se schimbă în bine în această perioadă; relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie tot mai frumoasă. Este posibil ca acesta să vă facă o surpriză specială pentru a vă arăta dragostea pe care o are pentru voi. Seara este una relaxantă.


Horoscop 4 martie 2018, Capricorn:

În prima parte a zilei de duminică alegeţi să petreceţi mai mult în compania voastră. Este un moment bun să vă concentraţi atenţia asupra propriilor sentimente şi emoţii şi să faceţi schimbările pe care voi le consideraţi necesare. Seara va fi una interesantă.


Horoscop 4 martie 2018, Vărsător:

Astăzi pare să fie o zi foarte interesantă, cu multe evenimente complet neaşteptate pe toate planurile. În relaţia cu oamenii din jurul vostru, reuşiţi să comunicaţi deschis şi să vă exprimaţi sincer sentimentele pe care până acum le-aţi ţinut ascunse în inima voastră.


Horoscop 4 martie 2018, Peşti:

Prima parte a zilei de azi este una interesantă pentru voi; superiorii vă fac o propunere frumoasă de colaborare pentru un proiect major, care se va desfăşura pe o perioadă lungă de timp. Spre seară, participaţi la o petrecere organizată de o rudă apropiată.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS