Horoscopul zilei de sâmbătă, 31 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 31 martie 2018


Horoscop 31 martie 2018, Berbec:

Sâmbătă încercaţi să faceţi o pauză de la viaţa profesională şi să vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei sentimentale. Vreţi să comunicaţi deschis şi sincer cu partenerul/a de cuplu despre planurile pe care le aveţi pentru viitor şi schimbările pe care să le faceţi pentru binele relaţiei voastre.


Horoscop 31 martie 2018, Taur:

Sunteţi în plină ascensiune, iar superiorii vă tot fac propuneri interesante pentru proiecte importante, care vă pot aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan profesional. Cântăriţi cu atenţie toate oportunităţile şi discutaţi cu partenerul/a de cuplu înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 31 martie 2018, Gemeni:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei sentimentale, unde încercaţi să petreceţi mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară este posibil să participaţi la un eveniment interesant unde aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 31 martie 2018, Rac:

În această perioadă încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru. Sunteţi deschişi/se şi spuneţi tot ce aveţi pe suflet pentru că vreţi ca între voi şi aceste persoane să existe sinceritate. Spre seară, este posibil să vă doriţi să vă relaxaţi, arată horoscopul zilei.


Horoscop 31 martie 2018, Leu:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să faceţi câteva schimbări interesante; vă gândiţi să începeţi o nouă afacere sau să acceptaţi o propunere de colaborare de lungă durată din partea unei persoane importante. Nu vă grăbiţi, aveţi tot timpul din lume.


Horoscop 31 martie 2018, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de interesantă pentru voi; pe plan profesional, aveţi ocazia să participaţi la o întâlnire importantă, unde discutaţi despre viitoarele proiecte. Încercaţi să atrageţi partenerii/ele de partea voastră şi să îi/le convingeţi că au nevoie de voi.


Horoscop 31 martie 2018, Balanţă:

Aştrii aduc oportunităţi frumoase pentru viaţa profesională; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă concentra pe dezvoltarea proiectelor aflate în plină desfăşurare. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză frumoasă ce vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 31 martie 2018, Scorpion:

Ziua de azi pare să fie una interesantă pentru voi; pe plan profesional, aveţi răbdare cu superiorii şi colaboratorii/arele pentru că ştiţi că relaţia cu ei/le vă poate fi de mare folos în viitorul apropiat. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 31 martie 2018, Săgetător:

Ziua de sâmbătă vă găseşte cu gândul la ziua de mâine; este posibil să planificaţi o scurtă excursie pentru partenerul/a de cuplu. Sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul şi reuşiţi să îi/le molipsiţi cu această stare de bine şi pe cei/le cu care interacţionaţi.


Horoscop 31 martie 2018, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă promiteţi că ziua de astăzi să fie una frumoasă pentru voi. Este posibil să aveţi parte de câteva discuţii foarte interesante cu persoane la care ţineţi foarte mult şi care vă vor ajuta să faceţi schimbări în viitorul apropiat pe toate planurile.


Horoscop 31 martie 2018, Vărsător:

Azi încercaţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale; comunicarea cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri se desfăşoară fără probleme. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă poate face o surpriză foarte plăcută, cu care vă va demonstra cât de mult ţine la voi.


Horoscop 31 martie 2018, Peşti:

Este posibil ca astăzi aştrii să vă deschidă câteva ferestre pe plan profesional de care ar fi bine să profitaţi. Comunicarea cu superiorii şi partenerii/ele de afaceri se face fără perdea, iar aceştia/stea apreciază foarte mult sinceritatea voastră. Seara va fi una destul de relaxantă, arată horoscopul de azi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS