Horoscopul zilei de sâmbătă, 3 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 3 martie 2018


Horoscop 3 martie 2018, Berbec:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde hotărâţi că este timpul să faceţi o schimbare în relaţia cu partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să participaţi la un eveniment unde puteţi întâlni o persoană interesantă, de care vă veţi îndrăgosti imediat.


Horoscop 3 martie 2018, Taur:

Pentru voi totul se schimbă frumos în această perioadă; sunt multe lucruri noi interesante care apar în viaţa voastră şi care vă conving să ieşiţi din zona de confort pentru a vă bucura cu adevărat de beneficiile acestora. Spre seară, petreceţi momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 3 martie 2018, Gemeni:

3 martie pare să fie o zi destul de interesantă, cu multe evenimente complet neaşteptate pe toate planurile. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi surprinşi/se de superiori cu o propunere interesantă. Vor să vă ocupaţi de un proiect important, care se va desfăşura pe o perioadă lungă de timp.


Horoscop 3 martie 2018, Rac:

Azi pare să fie o zi frumoasă pentru voi, mai ales pe plan profesional, unde încercaţi să ţineţi pasul cu toate schimbările care apar. Este posibil să fiţi nevoiţi/te să ieşiţi din zona de confort pentru a vedea rezultatele pe care vi le doriţi. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă susţine necondiţionat.


Horoscop 3 martie 2018, Leu:

Ziua de sâmbătă este dedicată vieţii sentimentale; discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu vă pot ajuta să rezolvaţi conflicte mai vechi, pe care le-aţi tot amânat. În cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă, cu care veţi avea o conexiune imediat.


Horoscop 3 martie 2018, Fecioară:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini destul de importante; nu aveţi foarte multă răbdare şi puteţi face greşeli majore în proiectele aflate în plină desfăşurare. Din fericire pentru voi, o persoană foarte dragă vă vine în ajutor şi vă oferă un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 3 martie 2018, Balanţă:

Chiar dacă nu sunteţi mulţumiţi/te de starea voastră financiară, aştrii vă sfătuiesc să aveţi puţină răbdare şi să nu vă avântaţi în speculaţii sau să faceţi schimbări majore. Lucrurile se vor aranja foarte bine pentru voi într-un timp destul de scurt. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face un cadou frumos.


Horoscop 3 martie 2018, Scorpion:

Aştrii nu sunt de partea voastră pe plan profesional şi este posibil să faceţi câteva greşeli majore dacă începeţi proiecte noi. În schimb, încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale deoarece aveţi ocazia să rezolvaţi o situaţie mai veche şi dificilă, pe care aţi tot amânat-o până acum.


Horoscop 3 martie 2018, Săgetător:

În prima parte a zilei de sâmbătă încercaţi să vă ocupaţi de finalizarea proiectelor pe care le-aţi început în ultima perioadă; aveţi multe pe cap, însă faceţi tot posibilul să vă planificaţi timpul cât mai bine cu putinţă astfel încât să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Un sfat primit din partea superiorilor vă va fi de mare folos.


Horoscop 3 martie 2018, Capricorn:

A treia zi a lunii martie este împărţită în două: prima parte va fi dedicată vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. Imediat după orele prânzului sunteţi atenţi/te la relaţia pe care o construiţi alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 3 martie 2018, Vărsător:

Azi aveţi ocazia să vă surprindeţi într-un mod plăcut partenerul/a de cuplu. Găsiţi un obiect pe care şi-l doreşte de foarte mult timp şi decideţi să îl cumpăraţi pentru el/a şi să i-l oferiţi cadou. În cazul în care sunteţi singuri/e, reuşiţi să cuceriţi o persoană interesantă prin naturaleţe.


Horoscop 3 martie 2018, Peşti:

Astăzi încercaţi să petreceţi mai mult timp în compania partenerului/ei de cuplu; puteţi rezolva chiar şi micile conflicte din ultima perioadă. În cazul în care sunteţi singuri/e, seara este un moment potrivit pentru a ieşi în oraş şi a cunoaşte persoane interesante.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS