Horoscopul zilei de joi, 29 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 29 martie 2018


Horoscop 29 martie 2018, Berbec:

Ziua de joi pare să fie una destul de obositoare pentru voi; urmează câteva schimbări importante pe plan profesional şi trebuie să învăţaţi cât mai repede astfel încât să ţineţi pasul cu acestea. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 29 martie 2018, Taur:

Aveţi parte de o zi frumoasă şi interesantă pe plan profesional; aveţi ocazia să întâlniţi persoane noi, cu care este posibil să colaboraţi pe o perioadă lungă de timp. Lucrurile se schimbă în bine pentru voi şi sunteţi pregătiţi/te pentru orice urmează. Sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul, arată horoscopul zilei.


Horoscop 29 martie 2018, Gemeni:

Prima parte a zilei este dedicată vieţii profesionale; trebuie să fiţi atenţi/te la discuţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru şi să faceţi tot posibilul să începeţi noi proiecte cu unele dintre acestea. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu sau a unei rude apropiate.


Horoscop 29 martie 2018, Rac:

Astăzi apare posibilitatea unei colaborări destul de frumoase pe plan profesional; o persoană foarte importantă vă prezintă un proiect foarte interesant, care vă va ajuta să avansaţi foarte repede în carieră. Aveţi încredere în voi, sunteţi pe drumul cel bun. În plus, oamenii dragi din viaţa voastră vă susţin necondiţionat.


Horoscop 29 martie 2018, Leu:

Azi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu. Comunicarea cu acesta/asta trebuie să fie una serioasă şi sinceră. De asemenea, pentru a rezolva toate micile probleme este important că împreună să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri.


Horoscop 29 martie 2018, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de interesantă pentru viaţa profesională; sunteţi atenţi/te la discuţiile pe care le aveţi cu superiorii şi colegii/ele de echipă. Proiectele colective sunt în centrul atenţiei în această perioadă. Spre seară, întreaga atenţie este îndreptată asupra relaţiei sentimentale, arată horoscopul zilnic.


Horoscop 29 martie 2018, Balanţă:

Azi vă ocupaţi de sarcinile profesionale; colegii/ele de echipă pot veni cu propuneri interesante, cu care vă captează atenţia. Sunteţi concentraţi/te asupra detaliilor şi încercaţi să rezolvaţi toate sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, discuţiile cu partenerul/a de cuplu sunt sincere şi mature.


Horoscop 29 martie 2018, Scorpion:

Partenerul/a de cuplu se poate simţi neglijat/ă în această perioadă, motiv pentru care trebuie să încercaţi să vă faceţi timp şi pentru el/a, să îi oferiţi mai multă atenţie şi sprijin în momentul în care are nevoie. Spre seară, puteţi primi o veste frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 29 martie 2018, Săgetător:

Ziua de joi vă găseşte cu numeroase proiecte profesionale pe cap; încercaţi să comunicaţi deschis cu partenerii/ele de afaceri şi superiorii şi să vă expuneţi punctul de vedere cu multă răbdare. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unei rude apropiate.


Horoscop 29 martie 2018, Capricorn:

Aveţi foarte multe lucruri de rezolvat pe plan profesional; sunteţi atenţi/te la detalii, motiv pentru care este posibil să aveţi nevoie de mai mult timp decât aţi avea în mod normal. Seara este una frumoasă deoarece petreceţi clipe frumoase în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 29 martie 2018, Vărsător:

Astăzi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi ocazia să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi să începeţi un proiect nou şi interesant. Aveţi multe idei foarte bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare în viitorul apropiat. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 29 martie 2018, Peşti:

Vă gândiţi că este timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde vă doriţi să rezolvaţi un conflict mai vechi avut cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Aveţi o discuţie serioasă care să vă ajute să lămuriţi lucrurile. Seara este una relaxantă şi frumoasă, arată horoscopul de azi.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS