Horoscopul zilei de miercuri, 28 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 28 martie 2018


Horoscop 28 martie 2018, Berbec:

Este posibil ca una din initiațivele pe care le are pretendentul tău să fie începutul unei frumoase povești de dragoste. La sfârșitul acestei zile îți asumi tot mai multe responsabilități la locul de muncă. Acest lucru te motivează să faci performanță.


Horoscop 28 martie 2018, Taur:

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată.


Horoscop 28 martie 2018, Gemeni:

Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Dacă ești de părere că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită. Evenimentele care au loc la birou în ultima perioadă te epuizează. Atmosfera de acolo te face să îți dorești să ajungi cât mai repede acasă pentru a te relaxa.


Horoscop 28 martie 2018, Rac:

Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra sufletului tău. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.


Horoscop 28 martie 2018, Leu:

Faci pași importanți spre regăsirea echilibrului interior. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești propunerilor pe care le ai.


Horoscop 28 martie 2018, Fecioară:

Toată tevatura de care ai parte în plan personal te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Chiar dacă adevărul este dureros de cele mai multe ori, înveți să îl integrezi cu maturitate și responsabilitate în viața ta.


Horoscop 28 martie 2018, Balanţă:

Emoțiile puternice pe care le ai ies la suprafaţă în această zi în contextele în care te aștepți cel mai puțin. Spui despre sine că nu ești o fire răzbunătoare, însă uneori te surprinzi având gânduri rele în raport cu anumite persoane. Acesta poate fi doar un mecanism de apărare.


Horoscop 28 martie 2018, Scorpion:

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Nu îți este teamă de această postură. Te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci. Familia nu mai reprezintă pentru tine oaza de liniște de altădată.


Horoscop 28 martie 2018, Săgetător:

Chiar dacă uneori îți este dificil să faci asta, reuşești mereu să te adaptezi contextelor în care te afli. Prezența lui Venus în zodia ta are o influență evidentă pe parcursul acestei zile. Orele se scurg foarte repede având în vedere provocările de care ai parte la birou.


Horoscop 28 martie 2018, Capricorn:

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare. Ești rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense. Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană.


Horoscop 28 martie 2018, Vărsător:

Ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Acum culegi rezultatele și o faci cu o mândrie cum nu ți-a mai fost dat să trăiești vreodată. Până la urmă, tot ceea ce contează cu adevărat este modul în care ceea ce realizăm ne face să ne simțim.


Horoscop 28 martie 2018, Peşti:

Viața personală nu a fost niciodată atât de intensă ca până acum. Tot ceea ce trăiești este amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Această zi este cât se poate de liniștită la birou. Lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS