Horoscopul zilei de marţi, 27 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 27 martie 2018


Horoscop 27 martie 2018, Berbec:

Chiar dacă veţi avea foarte mult de muncă, acest lucru vă însufleţeşte, pentru că sunteţi muncitori şi foarte perseverenţi în tot ceea ce faceţi. Tocmai de aici şi riscurile pentru voi. Puteţi să vă epuizaţi cu prea multe lucruri de făcut, cu încercări de a face totul singuri şi cu refuzul de a mai delega câte ceva din multitudinea sarcinilor pe care le aveţi în faţă. Trebuie să fiţi conştienţi că nu sunteţi de fier şi că puteţi dezvolta probleme de sănătate majore de la epuizare. Măcar pe cei care se oferă, lăsaţi-i să vă fie de ajutor, altfel, la un anume moment, veţi ajunge să vă poticniţi sau, mai rău, veţi face greşeli pe care cu greu veţi reuşi să le reparaţi.


Horoscop 27 martie 2018, Taur:

Astăzi veţi fi ceva mai iritabili ca de obicei, ceea ce, în privinţa voastră, nu este un lucru deloc bun. Caracterul exploziv, specific, nu mai are nevoie de exacerbare; ar trebui să existe cineva prin preajmă care să vă mai tempereze. Din păcate, trebuie să vă aşteptaţi la mai multe răbufniri necontrolate, care pot să vă aducă mari prejudicii de imagine şi nu numai. Pe cât posibil, staţi cât mai retraşi, pentru a minimiza efectele negative, care ar putea avea impact neplăcut asupra întregii zile de astăzi. Încercaţi să nu vă faceţi singuri probleme, căci aveţi şi-aşa destule. Dacă vă veţi implica în acţiuni care vă fac plăcere, poate vă va fi uşor.


Horoscop 27 martie 2018, Gemeni:

Nu va fi o zi lipsită de griji, însă asta nu este o noutate; fiecare zi este, în felul ei, plină de provocări. În plan profesional, vor apărea probleme stringente, care vă vor solicita din plin atenţia şi abilităţile. Momentele de linişte, de calm, vor fi foarte preţioase astăzi, de aceea trebuie să le fructificaţi la maximum, să nu rataţi ocaziile care vi se oferă la fiecare pas. O oarecare volatilitate emoţională vă poate pune în dificultate în a doua parte a zilei, însă fără repercusiuni majore; emoţiile trebuie controlate ceva mai bine, mai ales atunci când este vorba de chestiunile profesionale - sentimentele nu trebuie amestecate deloc aici.


Horoscop 27 martie 2018, Rac:

Multe lucruri pe care v-a trebui să le faceţi astăzi vor începe foarte fluent, însă parcă totul conspiră pentru a vă încurca planurile. Acest lucru vi se pare foarte frustrant, vă enervează la culme, vă provoacă agitaţie şi frustrare. Ca urmare, starea voastră de spirit, pe tot parcursul zilei de astăzi, nu va fi una foarte fericită; tristeţea poate pune foarte simplu stăpânire pe voi, dacă o lăsaţi. Dacă veţi fi implicaţi într-un proiect comun, încercaţi să vă apăraţi propriile interese mai puţin agresiv, cu mai multă diplomaţie. Fiţi circumspecţi în relaţionarea socială, tocmai pentru a evita disputele; nu aveţi nevoie de noi motive de stres şi enervare.


Horoscop 27 martie 2018, Leu:

Contextul astral de astăzi promovează munca intelectuală, educaţia, competiţiile sportive. Participaţi la evenimente informale, care vă pot aduce câştiguri în noi experienţe, dar şi în relaţii sociale interesante şi, de ce nu, folositoare. Dacă vă implicaţi în jocuri de societate, nu faceţi uz de prea multă critică, aşa cum vă este obiceiul, pentru că veţi avea doar de pierdut; încercaţi să vă faceţi plăcuţi celorlalţi, să puneţi bazele unor relaţii care v-ar putea fi de folos, la un moment dat. Este exclus ca astăzi să reuşiţi să excelaţi în domeniul financiar; însă, dacă vă străduiţi, aţi putea evita pierderile, care v-ar putea incomoda serios în proiectele voastre viitoare.


Horoscop 27 martie 2018, Fecioară:

Atenţie astăzi la manevrarea de echipamente, maşinării sau chimicale, pentru că există risc de accidentare; nu vă grăbiţi, citiţi cu atenţie cărţile tehnice sau instrucţiunile de utilizare, pentru a vă scuti de probleme. Aveţi grijă cui împrumutaţi bani astăzi, pentru că finanţele sunt volatile şi este posibil să înregistraţi o serie de pierderi în această direcţie. Familia va constitui locul vostru de refugiu; aveţi noroc dacă partenerul se implică activ în menţinerea unui climat stabil, lucru cu influenţă pozitivă asupra psihicului vostru. Mai ales după o zi încărcată, este o binecuvântare să vă petreceţi seara într-o atmosferă liniştită, care să vă remonteze psihic şi fizic.


Horoscop 27 martie 2018, Balanţă:

Este posibil ca anumite acţiuni ale partenerului să vă enerveze, să vă pună în situaţii nedorite, în poziţii delicate în care nu aţi fi dorit deloc să ajungeţi. Totuşi, este important modul în care veţi reacţiona, fiindcă dacă veţi fi mult prea duri, este posibil ca relaţia de cuplu să sufere daune iremediabile. În relaţiile cu opozanţii voştri, încercaţi să nu vă lăsaţi prea mult influenţaţi de emoţii, ci faceţi tot posibilul să păreţi stăpâni pe situaţie şi pe ceea ce urmează să faceţi. Acest tip de atitudine va intimida şi descumpăni pe cei ce vă stau împotrivă; cu nervii şi agitaţia nu veţi reuşi să rezolvaţi absolut nimic constructiv.


Horoscop 27 martie 2018, Scorpion:

Nu este stilul vostru, însă astăzi sunteţi într-o dispoziţie de aventurier şi tocmai astăzi nu este ziua în care să vă asumaţi prea multe riscuri. Luaţi-vă suficiente măsuri de precauţie, indiferent în ce acţiuni vă veţi implica, pentru că de noroc nu prea poate fi vorba. Luaţi în considerare şi anticipaţi, pe cât posibil, orice situaţie cu potenţial agravant, care poate să vă pună beţe-n roate atunci când vă este lumea mai dragă; ca în medicină, mai degrabă preveniţi, căci este mai costisitor să vindecaţi o afecţiune deja instalată. Este posibil să trebuiască să duceţi muncă de lămurire cu o persoană cu care vă aflaţi în strânsă legătură; dacă vedeţi că nu merge, ar trebui să lăsaţi omul, cu părerea lui; să se convingă singur, dacă pe voi nu vă crede.


Horoscop 27 martie 2018, Săgetător:

S-ar putea să fiţi foarte îngrijoraţi de anumite strategii financiare şi să vă lăsaţi antrenaţi într-o serie lungă de discuţii privitoare la ele, discuţii care s-ar putea dovedi dăunătoare, în cele din urmă. Este bine să nu vă dezvăluiţi în întregime gândurile interlocutorilor, mai ales dacă unii dintre ei ar putea deveni potenţiali adversari, la un anume moment. Problemele referitoare la câştigurile voastre vor fi sensibile, aşa că ar trebui discutate doar în cercuri restrânse. În discuţiile directe cu persoane responsabile, nu lăsaţi să circule cine ştie ce zvonuri, care pot ajunge denaturate la urechile respectivilor şi vă pot face mult rău.


Horoscop 27 martie 2018, Capricorn:

Dialogul cu partenerul ar putea deveni foarte încărcat emoţional, la un moment dat, plin de semnificaţie. Dacă există lucruri ce trebuie lămurite între voi, profitaţi de contextul acestei zile, care este favorabil acestui demers. În afaceri, se poate să aveţi succes mai mare decât v-aţi fi aşteptat, mai ales în prima parte a zilei; fructificaţi cum trebuie rezultatele şi nu vă culcaţi pe-o ureche, odată ce succesul a fost obţinut. Spre seară, norocul şi vizunea s-ar putea să vă părăsească, dar pagubele nu vor fi prea mari, având în vedere că programul de muncă se finalizează după-amiază. Păstraţi seara liberă pentru activităţile care vă fac plăcere.


Horoscop 27 martie 2018, Vărsător:

Conflictele profesionale vă scot la lumină latura războinică şi sunteţi hotărâţi să nu cedaţi fără luptă. În unele cazuri, poate că această atitudine este potrivită, însă există momente în care mai trebuie să lăsaţi câte ceva de la voi pentru a câştiga mai mult, ulterior. Din acest punct de vedere, este bine să analizaţi cu atenţie, când este cazul să vă implicaţi şi când ar fi bine să aşteptaţi să treacă furtuna şi să se limpezească atmosfera. Şi în familie, se anunţă unele turbulenţe, însă situaţia nu va fi, nici pe departe, la fel de gravă ca în plan profesional. Veţi scăpa mult mai ieftin, mai ales dacă veţi fi puţintel atenţi la atitudine şi mod de acţiune.


Horoscop 27 martie 2018, Peşti:

S-ar putea ca astăzi să fiţi în pană de inspiraţie şi să vă lipsească originalitatea. Unele chestiuni parcă nu vă oferă nicio soluţie, iar această pană de inspiraţie nu ajută stării voastre de spirit. Dacă simţiţi că este cazul să vă reîncărcaţi cumva bateriile, nu ezitaţi să vă luaţi o scurtă pauză departe de tot. Căutaţi-vă sursele de inspiraţie care vă lipsesc şi fără de care şansele de a ajunge la rezultatele scontate sunt minime. Nu încercaţi să schimbaţi persoanele care nu vă plac; mai ales dacă este vorba de persoane importante din viaţa voastră, ar trebui să încercaţi să le acceptaţi aşa cum sunt. Până la urmă, dacă vă uitaţi şi la voi înşivă, aveţi şi voi defectele voastre.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS