Horoscopul zilei de vineri, 2 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 2 martie 2018


Horoscop 2 martie 2018, Berbec:

A doua zi a lunii martie este una obişnuită pentru voi şi încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile din rutina zilnică. Spre seară, totuşi este posibil să primiţi vizita unei persoane din trecut, de care vă leagă amintiri frumoase şi multe emoţii. Depinde doar de voi dacă vreţi să reluaţi legătura.


Horoscop 2 martie 2018, Taur:

Aţi făcut o propunere destul de interesantă unor posibili/e parteneri/e pentru o colaborare pe o perioadă lungă de timp, iar astăzi primiţi răspuns pozitiv din partea acestora. Va fi un proiect minunat, care vă va aduce numeroase beneficii, motiv pentru care sărbătoriţi acest succes cu persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 2 martie 2018, Gemeni:

Consideraţi că începutul lui martie este o perioadă foarte bună pentru noi schimbări pe toate planurile, motiv pentru care profitaţi de ziua de azi pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele şi a lua deciziile pe care le consideraţi necesare pentru un viitor frumos.


Horoscop 2 martie 2018, Rac:

Ziua de vineri pare să fie una frumoasă pentru voi; pe plan profesional vă descurcaţi de minune cu noile proiecte pe care le primiţi din partea superiorilor. Reuşiţi să vă adaptaţi foarte repede la schimbări şi să învăţaţi tot ce este nou astfel încât să se vadă şi rezultate într-un timp destul de scurt.


Horoscop 2 martie 2018, Leu:

Astăzi pare să fie o zi foarte bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra oamenilor din jurul vostru; comunicarea se desfăşoară fără probleme chiar şi în cele mai aprinse situaţii. Spre seară, purtaţi o discuţie interesantă cu partenerul/a de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 2 martie 2018, Fecioară:

Conjunctura astrală de azi favorizează viaţa sentimentală, motiv pentru care vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu şi încercaţi să rezolvaţi micile neînţelegeri din ultima perioadă. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 2 martie 2018, Balanţă:

Consideraţi că aceasta este o perioadă bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii sentimentale; există câteva probleme pe care atât voi, cât şi partenerul/a de cuplu le-aţi tot amânat de teama de a discuta sincer şi deschis despre situaţia în care vă aflaţi.


Horoscop 2 martie 2018, Scorpion:

Azi este posibil să aveţi parte de o problemă de comunicare cu unul/a dintre colegii/ele de echipă. Aveţi răbdare şi încercaţi să administraţi această situaţie cu mult calm; de asemenea, sunteţi dispuşi/se să faceţi câteva compromisuri pentru a depăşi aceste momente şi a vă întoarce la sarcinile voastre.


Horoscop 2 martie 2018, Săgetător:

Ziua de 2 martie pare să fie una interesantă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aştrii vă sfătuiesc să vă folosiţi creativitatea în sarcinile pentru proiectele noi. Spre seară, este posibil să petreceţi momente frumoase în compania unei persoane la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 2 martie 2018, Capricorn:

Astăzi încercaţi să rezolvaţi toate problemele de comunicare cu oamenii din jurul vostru; puteţi avea mult succes dacă spuneţi doar ceea ce gândiţi, îi/le ascultaţi pe cei/le cu care interacţionaţi şi sunteţi dispuşi/se să faceţi compromisuri astfel încât să lăsaţi totul în urmă şi să începeţi un nou capitol.


Horoscop 2 martie 2018, Vărsător:

Azi puteţi avea o discuţie sinceră cu partenerul/a de cuplu în legătură cu planurile voastre de viitor. Discutaţi fără perdea despre ce vă doriţi atât împreună, cât şi separat. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii vă pot scoate în cale o persoană foarte interesantă.


Horoscop 2 martie 2018, Peşti:

În a doua zi a lunii martie aveţi foarte multă energie, motiv pentru care încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi prinşi/se de sarcinile profesionale. Îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi şi activităţi îndrăzneţe, care vor uimi până şi superiorii. Acestea vă pot aduce beneficii frumoase pe plan financiar.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS