Horoscopul zilei de luni, 19 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 19 martie 2018


Horoscop 19 martie 2018, Berbec:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi; încercaţi să priviţi adânc în sufletul vostru, să acordaţi o atenţie deosebită emoţiilor şi sentimentelor pe care le aveţi. Vă gândiţi să faceţi o schimbare importantă în relaţia pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru, arată horoscopul zilei.


Horoscop 19 martie 2018, Taur:

După o duminică relaxantă, profitaţi de ziua de azi şi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să faceţi câteva schimbări sau să începeţi noi colaborări. Aveţi mare încredere în voi deoarece ştiţi că sunteţi pe drumul cel bun. Seara va fi dedicată relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 martie 2018, Gemeni:

Vă certaţi cu cel/a pe care îl/o iubiţi dintr-un motiv de-a dreptul prostesc. Nu înţelegeţi nici voi prea bine de ce aţi ajuns să vă aruncaţi cuvinte grele, dar o faceţi. Până la urmă, decideţi să plecaţi de acasă, ceea ce e o decizie bună, deoarece vă veţi răcori amândoi şi vă veţi împăca mai repede.


Horoscop 19 martie 2018, Rac:

Începeţi ziua cu o veste frumoasă; o persoană la care ţineţi foarte mult vă face o vizită neaşteptată pentru a vă spune un secret care vă va schimba viaţa. Sunteţi mai tot timpul cu zâmbetul pe buze şi vă bucuraţi de această perioadă minunată. Seara este una liniştită pentru Raci.


Horoscop 19 martie 2018, Leu:

Astăzi sunteţi parcă interesaţi/te numai de lucruri lipsite de substanţă. Nu transformaţi moda în centrul preocupărilor voastre, deoarece nu veţi face cea mai bună impresie unui/ei tip/e cu care vă puteţi potrivi de minune. Aveţi mai multă grijă!


Horoscop 19 martie 2018, Fecioară:

Azi este posibil să începeţi cu stângul o conversaţie cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Încercaţi să aveţi răbdare şi, cel mai important, nu vă pierdeţi cu firea. Ascultaţi ce are de spus şi, cel mai important, spuneţi şi voi ce aveţi pe suflet. Spre seară, sunteţi foarte liniştiţi/te.


Horoscop 19 martie 2018, Balanţă:

Treceţi printr-o perioadă destul de dificilă pe plan personal şi simţiţi nevoia să vorbiţi cu un om de încredere, căruia să îi puteţi spune tot ce aveţi pe suflet. Daţi frâu liber emoţiilor şi sentimentelor şi încercaţi să fiţi sinceri/e. Această persoană vă va ajuta să rezolvaţi aceste probleme în care vă aflaţi.


Horoscop 19 martie 2018, Scorpion:

Astăzi primiţi o ofertă de colaborare foarte interesantă şi este posibil să o acceptaţi fără să staţi pe gânduri. Pentru asta, va trebui să faceţi câteva schimbări şi să renunţaţi la un proiect aflat în plină desfăşurare. Multe persoane nu vă vor înţelege pentru această decizie, însă voi faceţi ce vă spune inima.


Horoscop 19 martie 2018, Săgetător:

Ziua de luni pare să fie una frumoasă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze deoarece primiţi o veste frumoasă de la o persoană la care ţineţi foarte mult. Spre seară, petreceţi momente speciale în compania celor dragi.


Horoscop 19 martie 2018, Capricorn:

Sunteţi pregătiţi/te să faceţi câteva schimbări importante şi sunteţi dispuşi/se să vă asumaţi responsabilitatea pentru ceea ce vreţi să faceţi. Aveţi multă încredere în voi şi ştiţi că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Spre seară, vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 19 martie 2018, Vărsător:

Viitorul vostru depinde de alegerea pe care urmează să o luaţi în această perioadă. Ascultaţi sfaturile oamenilor dragi, însă încercaţi să vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie. Fiţi foarte atenţi/te la detalii şi asiguraţi-vă că puneţi în balanţă toate aspectele importante.


Horoscop 19 martie 2018, Peşti:

Azi vreţi să faceţi o investiţie în voi înşivă/sevă; aveţi încredere în voi şi mergeţi mai departe indiferent de lucrurile pe care vi le spun cei/le din jur. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat în această perioadă. Spre seară, sunteţi foarte relaxaţi/te.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS