Horoscopul zilei de sâmbătă, 17 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 17 martie 2018


Horoscop 17 martie 2018, Berbec:

Azi vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei personale; discuţiile pe care le purtaţi cu oamenii dragi din viaţa voastră vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi şi să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort pentru a face alegerile de care aveţi nevoie astfel încât să fiţi fericiţi/te, arată horoscopul de azi.


Horoscop 17 martie 2018, Taur:

Una dintre cele mai bune abilităţi ale voastre este faptul că vă lăsaţi inspiraţi/te de oamenii frumoşi din jurul vostru. Alegerile pe care le faceţi în această perioadă vă ajută să ajungeţi mai repede acolo unde vă doriţi. Spre seară, este posibil să purtaţi o discuţie interesantă cu partenerul/a de cuplu cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 17 martie 2018, Gemeni:

Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi/te să înfruntaţi câteva chestiuni legate de viaţa profesională. Puteţi depăşi destul de uşor această situaţie dacă scoateţi capul din nori şi coborâţi cu picioarele pe pământ. Aştrii vă sfătuiesc să aveţi puţină răbdare şi să acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru.


Horoscop 17 martie 2018, Rac:

Profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă concentra asupra sarcinilor profesionale; faceţi tot posibilul să rezolvaţi toate sarcinile ce ţin de voi astfel încât weekendul să fie doar pentru relaxare. Spre seară, primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane foarte dragi, arată horoscopul zilei.


Horoscop 17 martie 2018, Leu:

Azi încercaţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi multă încredere în voi şi vă lăsaţi conduşi/se de intuiţie deoarece ştiţi că nu aveţi cum să daţi greş. Spre seară, este posibil să faceţi planuri alături de persoanele dragi pentru o escapadă de weekend.


Horoscop 17 martie 2018, Fecioară:

Planetele sunt aranjate în aşa fel încât să rezolvaţi fără probleme toate sarcinile profesionale. Aveţi multă încredere în voi, însă vă bazaţi şi pe sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 17 martie 2018, Balanţă:

Astăzi aveţi câteva probleme personale de care trebuie să vă ocupaţi în această perioadă. Este foarte important să priviţi adânc în sufletul vostru şi să luaţi decizii bazate pe emoţiile şi sentimentele pe care le aveţi. O persoană dragă vă vine în ajutor cu un sfat foarte bun.


Horoscop 17 martie 2018, Scorpion:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini foarte importante. Încercaţi să vă ocupaţi de proiectele pe care le-aţi tot neglijat în ultima perioadă. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unui om drag.


Horoscop 17 martie 2018, Săgetător:

Astăzi încercaţi să vă asiguraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu colegii/ele de echipă; aveţi de rezolvat câteva sarcini foarte importante şi este important să comunicaţi deschis în această perioadă. Seara este petrecută în compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 17 martie 2018, Capricorn:

Azi reuşiţi să terminaţi destul de repede sarcinile profesionale; imediat după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Comunicaţi foarte bine cu partenerul/a de cuplu şi cu membrii/ele familiei. Spre seară, faceţi planuri pentru o viitoare excursie.


Horoscop 17 martie 2018, Vărsător:

În această perioadă aveţi parte de numeroase schimbări pe plan profesional; este vorba despre proiecte noi care vin la pachet cu câteva modificări în programul de muncă. Compromisurile pe care le faceţi în această perioadă vă aduc beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 17 martie 2018, Peşti:

După o perioadă destul de stresantă şi aglomerată, astăzi reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi cu soare. Pe plan sentimental, aveţi de rezolvat câteva mici neînţelegeri cu partenerul/a de cuplu sau cu o persoană la care ţineţi foarte mult. Aveţi răbdare pentru a asculta tot ce are de spus.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS