Horoscopul zilei de luni, 12 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 12 martie 2018


Horoscop 12 martie 2018, Berbec:

Azi sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa cât mai mult timp cu putinţă. Interacţionaţi foarte bine cu oamenii din jurul vostru şi chiar reuşiţi să rezolvaţi o problemă mai veche de familie pe care până acum aţi tot ignorat-o din lipsă de timp, arată horoscopul de azi.


Horoscop 12 martie 2018, Taur:

Dacă ziua de ieri a fost una aglomerată, cu mulţi oameni în jurul vostru, încercaţi ca astăzi să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi bateriile. Vă bucuraţi de momente liniştite în compania partenerului/ei de cuplu. De asemenea, o plimbare în aer liber vă poate ajuta să vă limpeziţi gândurile.


Horoscop 12 martie 2018, Gemeni:

Sunteţi criticaţi/te azi pentru atitudinea pe care o aveţi de către o persoană care vă este destul de apropiată. Motivul pentru care aceasta reacţionează aşa este neimplicarea voastră în relaţie şi chiar şi voi trebuie să recunoaşteţi că are dreptate într-o oarecare măsură.


Horoscop 12 martie 2018, Rac:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; daţi dovadă de foarte multă creativitate în proiectele aflate în plină desfăşurare, unde reuşiţi să avansaţi destul de repede într-un timp foarte scurt. Spre seară, vă îndreptaţi întreaga atenţie asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 12 martie 2018, Leu:

Azi sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să finalizaţi un proiect într-un timp mult mai scurt decât credeaţi. Superiorii sunt mândri de voi şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu. Seara este doar pentru relaxare.


Horoscop 12 martie 2018, Fecioară:

După o perioadă aglomerată şi destul de stresantă, încercaţi ca astăzi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de vremea frumoasă de afară. Este posibil să mergeţi într-o scurtă excursie într-un loc în care simţiţi că sufletul vostru este acasă. Aici aveţi posibilitatea de a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 12 martie 2018, Balanţă:

În această perioadă sunteţi foarte atenţi/te la viaţa profesională deoarece vreţi să faceţi câteva schimbări interesante. Aveţi planuri mari pentru o investiţie nouă, însă nu vă grăbiţi şi încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită detaliilor astfel încât lucrurile să vă iasă fix aşa cum vă doriţi.


Horoscop 12 martie 2018, Scorpion:

Ziua de luni este una frumoasă pentru voi deoarece vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale şi comunicaţi liber şi sincer cu partenerul/a de cuplu. Spre seară, este posibil să primiţi în vizită o persoană foarte dragă pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp.


Horoscop 12 martie 2018, Săgetător:

Azi încercaţi să faceţi planuri pentru un proiect de care vreţi să vă ocupaţi în viitorul apropiat. Aveţi încredere în voi şi îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort deoarece vreţi să evoluaţi pe plan profesional. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă oferă sprijin necondiţionat.


Horoscop 12 martie 2018, Capricorn:

În această perioadă partenerul/a de cuplu se simte puţin neglijat/ă deoarece mintea voastră este îndreptată asupra planurilor pentru invesţiile pe care vreţi să le faceţi pe plan profesional. Încercaţi să vă gestionaţi mai bine timpul astfel încât să împăcaţi pe toată lumea.


Horoscop 12 martie 2018, Vărsător:

Alegeţi să vă petreceţi ziua de astăzi ocupându-vă de câteva sarcini importante la locul de muncă. Aveţi câteva idei foarte bune şi nu vreţi să le pierdeţi, motiv pentru care încercaţi să le puneţi cât mai repede pe hârtie şi să faceţi şi un plan pentru a le pune în aplicare.


Horoscop 12 martie 2018, Peşti:

O persoană cu care v-aţi certat face primul pas spre împăcarea voastră. Sunteţi surprinşi/se de gestul său, mai ales că nu i se potriveşte. Deşi acceptaţi să renunţaţi la ce a fost rău în trecut, veţi fi uimiţi/te să descoperiţi că între voi nu se mai leagă nimic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS