Horoscopul zilei de duminică, 11 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 11 martie 2018


Horoscop 11 martie 2018, Berbec:

Azi se conturează invitaţii la evenimente sociale, unde veţi întâlni o lume diversă. Posibil să vă obosească toate acestea, de aceea fiţi prudenţi/te. Unii/ele vor dori să le povestiţi despre ultimele voastre realizări, alţii/tele vor dori să vă povestească ei/le despre ale lor, iar alţii/tele vor ţine morţiş să se amuze, provocându-vă la discuţii pe teme de larg interes. Cultivaţi-vă înţelegerea, toleranţa şi răbdarea, indică horoscopul zilei.


Horoscop 11 martie 2018, Taur:

Duminică pare să fie o zi foarte bună pentru a vă relaxa. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să vă ocupaţi de micile neînţelegeri pe care le aveţi cu oamenii dragi din viaţa voastră. Spre seară, participaţi la un eveniment frumos.


Horoscop 11 martie 2018, Gemeni:

Horoscopul de azi avertizează că veţi trece printr-o perioadă mai ciudată în ceea ce priveşte emoţiile şi sentimentele voastre. O discuţie pe care o aveţi cu o persoană la care ţineţi foarte mult vă convinge că este timpul să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte planurile voastre de viitor. Încercaţi să petreceţi mai mult timp alături de persoanele dragi.


Horoscop 11 martie 2018, Rac:

A doua zi de weekend pare să fie una frumoasă pentru Raci şi asta deoarece o petreceţi în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment frumos organizat de o rudă apropiată, unde aveţi ocazia să vă relaxaţi şi să vă distraţi.


Horoscop 11 martie 2018, Leu:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru Lei deoarece reuşiţi să o petreceţi în compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Este posibil ca partenerul de cuplu sau o rudă apropiată să vă facă o surpriză care vă va face mai fericiţi/te că niciodată.


Horoscop 11 martie 2018, Fecioară:

Profitaţi din plin de ziua frumoasă de azi deoarece aveţi posibilitatea să uitaţi de problemele profesionale şi să vă distraţi alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să primiţi o veste frumoasă din partea unui/ei membre al(a) familiei.


Horoscop 11 martie 2018, Balanţă:

S-ar putea ca astăzi să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi. Folosiţi aceşti bani pentru a face câteva schimbări pe plan profesional; puteţi începe chiar un proiect nou care vă va ajuta să ajungeţi mai repede acolo unde vă doriţi.


Horoscop 11 martie 2018, Scorpion:

Este posibil ca un/o coleg/ă de echipă sau chiar un/o prieten/ă foarte drag/ă să vă facă o propunere interesantă de colaborare; este vorba despre un proiect important care va veni cu schimbări frumoase şi vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 11 martie 2018, Săgetător:

Azi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale, unde încercaţi să purtaţi o discuţie matură şi serioasă cu partenerul/a de cuplu; puteţi face câteva schimbări importante care vor aduce liniştea de care aveţi nevoie pe viitor. Seara va fi una foarte frumoasă.


Horoscop 11 martie 2018, Capricorn:

După o perioadă destul de aglomerată şi obositoare pe plan profesional, profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa şi a petrece mai mult timp în compania oamenilor dragi din viaţa voastră. Spre seară, este posibil să faceţi o vizită unui/ei prieten/e apropiat/e.


Horoscop 11 martie 2018, Vărsător:

Azi se recomandă odihnă, discreţie şi compania celor dragi şi de încredere. Stările voastre de spirit sunt fluctuante, aşa încât fiţi prudenţi/te şi înţelegători/are cu voi înşivă/sevă. Gândurile vă sunt acaparate de veniturile pe care le obţineţi la locul de muncă şi de cheltuielile curente. Detaşaţi-vă de toate şi priviţi partea plină a paharului vieţii voastre.


Horoscop 11 martie 2018, Peşti:

Astăzi petreceţi mai multe momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu; sunteţi foarte atenţi/te la emoţiile şi sentimentele acestuia/eia şi încercaţi să îi oferiţi atenţia de care are nevoie. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS