Horoscopul zilei de sâmbătă, 10 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 10 martie 2018


Horoscop 10 martie 2018, Berbec:

Sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi azi şi care vă dau o mare bătaie de cap pot fi foarte uşor rezolvate dacă alegeţi să vă călcaţi pe orgoliu şi cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă. Împreună găsiţi idei şi soluţii foarte eficiente într-un timp foarte scurt, arată horoscopul zilei.


Horoscop 10 martie 2018, Taur:

Astăzi primiţi o ofertă de colaborare foarte frumoasă, care vine cu un proiect interesant şi multe beneficii nu doar în carieră ci şi pe plan financiar. Analizaţi cu mare atenţie oferta şi cereţi şi sfatul partenerului/ei de cuplu. Nu vă grăbiţi, aveţi răbdare, alegerile vă aparţin în totalitate.


Horoscop 10 martie 2018, Gemeni:

Horoscopul de azi semnalează că veţi fi implicaţi/te într-un volum enorm de muncă, ceea ce vă va face să vă simţiţi nelalocul vostru. Din păcate, nu veţi apuca să vă distraţi şi nici să vă respectaţi planurile şi abia reuşiţi să vă concentraţi, ceea ce ajunge să vă scoată din sărite de-a dreptul.


Horoscop 10 martie 2018, Rac:

Vă contraziceţi astăzi cu o rudă apropiată, care nu vă lasă să faceţi ceea ce vă doriţi. Vă încăpăţânaţi, nu pentru că vreţi neapărat să faceţi respectivul lucru, ci din ambiţie. La un moment dat nici voi nu veţi mai ştii de ce vă ambalaţi atât de mult, dar nu mai contează.


Horoscop 10 martie 2018, Leu:

În sfârşit aţi strâns banii pentru a cumpăra ceva ce vă doriţi de multă vreme, dar aştrii vă recomandă să mai aşteptaţi măcar o zi. Este foarte probabil ca norocul să vă surâdă şi să descoperiţi respectivul obiect la o ofertă promoţională.


Horoscop 10 martie 2018, Fecioară:

Sunteţi peste măsură de obosiţi/te azi şi nici măcar stimulentul preferat nu vă va ajuta să vă restauraţi nivelul de energie. Partea cea mai proastă este că starea voastră vă va determina să vă certaţi cu unul/a dintre colegii/ele de muncă şi foarte greu veţi scăpa din acest conflict.


Horoscop 10 martie 2018, Balanţă:

Vă este dificil să rămâneţi pe linia de plutire cu atât de multe schimbări în jurul vostru şi nu ştiţi ce să faceţi pe mai departe. Spre seară, o discuţie sinceră şi matură cu o rudă apropiată sau o persoană la care ţineţi foarte mult vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă pentru viitorul vostru.


Horoscop 10 martie 2018, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de o sarcină importantă. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi reuşiţi să rezolvaţi totul foarte repede. Spre seară, sunteţi foarte relaxaţi/te şi vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 10 martie 2018, Săgetător:

Nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional, motiv pentru care decideţi să vă opriţi din drumul pe care mergeţi şi să evaluaţi situaţia astfel încât să vă daţi seama ce trebuie să faceţi pe mai departe. Ascultaţi-vă intuiţia, niciodată nu dă greş.


Horoscop 10 martie 2018, Capricorn:

Ziua de sâmbătă pare să înceapă cum nu se poate mai bine pentru voi; superiorii vă dau o veste foarte frumoasă. Este posibil să primiţi o ofertă interesantă de colaborare pe un proiect de lungă durată, care vă va aduce beneficii financiare într-un timp destul de scurt.


Horoscop 10 martie 2018, Vărsător:

Azi atenţia vă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă doriţi să faceţi câteva schimbări interesante. Aveţi foarte multă încredere în voi şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 10 martie 2018, Peşti:

Astăzi încercaţi să fiţi mai relaxaţi/te. Pe plan profesional vă ocupaţi doar de sarcinile cu adevărat importante. Spre seară, comunicaţi sincer şi deschis cu persoanele dragi vouă. Simţiţi nevoia să spuneţi ce gândiţi şi simţiţi, în special în relaţia cu partenerul/a de cuplu, arată horoscopul zilnic.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS