Horoscopul dragostei, 5-11 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 5-11 martie 2018


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Berbec:

Zilele de 6, 8, 9 și 10 răsfață, energetic și astrologic vorbind, sectoarele vieții voastre sociale și sentimentale. Se creează climatul necesar să cunoaşteţi persoane noi care să vă inspire. Important este să trăiţi aceste experiențe cu ardoare, din tot sufletul și să profitați de ele din plin. O atitudine prudentă răpește din bucuria pe care o aduc.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Taur:

Angajamentele sociale v-ar putea ustura la buzunare destul de mult în prima zi a acestei săptămâni, deci poate ar fi bine să le triaţi. Cu toate acestea, ziua de 6 se anunță de bun augur vieții sentimentale, mai ales a Berbecilor implicați în relații la distanță sau cu persoane de altă cultură ori naționalitate. La fel de favorabile, se arată a fi și zilele de 8 şi 9 martie. Iată un moment bun să vă recuceriţi partenerul/a.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Gemeni:

Din câte se pare, zilele de 8 și 11 vă aduc surprize plăcute pe plan social și sentimental, poate pentru că vă conferă senzația că lucrurile încep să se așeze în aceste sectoare și a venit în sfârșit momentul să vă bucuraţi de puţină stabilitate. Oricare ar fi situația, adevărul este că sunt favorizate toate activitățile menite să întărească relațiile cu prietenii/ele, dar și cu persoana iubită.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Rac:

Zilele de 5, 8, 9 și 10 promit a fi favorabile vieții de cuplu, dar și nativilor/elor acestui semn care nu și-au găsit încă dragostea, dar n-au încetat să spere că o vor descoperi la un moment dat. Important este să nu îi/le amestecați pe prieteni/e și/sau părinți în treburile voastre, mai ales dacă întâmpinați greutăţi. Rufele se spală în particular, așa cum probabil ştiaţi deja.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Leu:

În zilele de 5 şi 6 ale lunii, aşteptaţi-vă la vizite sau măcar telefoane din partea rudelor apropiate sau a vecinilor/elor. În intervalul 7-9 martie, vine rândul să acordaţi mai multă atenție familiei, chiar dacă unele lucruri pe care le fac vă determină să vă ieşiţi din minți uneori. Weekendul se cere dedicat vieții de cuplu și/sau activităților avute cu copiii.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Fecioară:

Intervalul 7-9 martie ar trebui dedicat socializării, indiferent dacă implică să mergeţi în vecini/e la cafea sau să ieşiţi cu prietenii/ele în oraș. Oricare ar fi situația, adevărul este că vă prinde foarte bine să vorbiţi cu cineva, mai ales dacă aţi trecut prin multe greutăţi în ultima vreme. Weekendul ar fi indicat să îl petreceţi în familie, dar evitaţi să deschideţi subiecte profesionale de față cu părinții.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Balanţă:

Abilitățile voastre de comunicare și socializare ies destul de mult în evidență weekendul aceasta, reușind să închegaţi mai repede decât de obicei cu persoane care vă pot fi aproape atunci când vă așteptați mai puțin în viitor. Cultivaţi cumva relațiile cu aceștia/stea și veţi vedea cât de norocoşi/ase sunteţi că îi/le aveţi alături. Contează mai mult decât credeţi să fiţi înconjuraţi/te de oameni de la care aveţi ce învăţa.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Scorpion:

Pot apărea unele neînţelegeri între voi și persoana dragă, dar atât timp cât nu le permiteți altceva decât să condimenteze puţin viața de cuplu, sunteți în afara oricărui pericol. Dispuneți de toate mijloacele pentru a face ca lucrurile să funcționeze. Nu trageţi de ceea ce nu merge și încercaţi să accentuaţi acele laturi ale relației voastre de pe urma cărora aveți de câștigat amândoi.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Săgetător:

Ziua de 7 vă poate surprinde cu chef de flirt și joacă, dispoziție care face bine atât vieții voastre sentimentale, indiferent dacă aveţi pe cineva sau nu, cât și relației cu cei mici, dacă este cazul. În cursul zilei de 9, încercaţi să vă ţineţi în frâu tendințele de gelozie și posesivitate. În caz contrar, tot progresul realizat cu două zile în urmă se va duce pe apa sâmbetei. Recăpătaţi controlul asupra voastră.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Capricorn:

Ziua de 7 se poate dovedi a fi una prielnică pe plan social, apropiindu-vă și mai mult de prietenii/ele vechi ori cunoscând noi oameni care vă împărtășesc viziunile și idealurile. Cu toate acestea, după data de 9 martie, spontaneitatea din acest sector al vieții voastre poate ajunge să vă joace și feste, afectând într-o anumită măsură unele dintre amicițiile voastre. Apreciaţi-le mai mult.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Vărsător:

În zilele de 5 şi 7 ale lunii, emanaţi bună dispoziție, deci nu vă miraţi dacă atrageţi pur și simplu oameni în jurul vostru. În 8 și/sau 9 martie, v-aţi putea simți ca un arc pentru că atât partenerul/a, cât și prietenii/ele vă doresc atenția voastră. Gândiţi-vă de două ori înainte de a îi acorda unui/ei amic/e un împrumut în acele zile. Tot în data de 9, aţi putea intra în conflict cu părinții. Încercaţi să nu vă enervaţi atât de ușor.


Horoscopul dragostei 5-11 martie 2018, Peşti:

Zilele de 6 și 7 nu se anunță a fi prea liniștite în cuplu, fapt pentru care trebuie să faceţi un exercițiu de răbdare și voință pentru a evita dezastrul. Contextul astral al zilelor de 10 și 11 permite și el proliferarea seminței de discordie dintre voi și apropiați/te, deci dacă participaţi la o masă cu familia extinsă, încercaţi să nu atingeţi anumite subiecte de discuție sensibile.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS