Horoscopul dragostei, 5-11 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 5-11 februarie 2018


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Berbec:

Intervalul 5-7 februarie nu pare să fie unul prea fericit pentru Berbecii care au deja o relație consacrată. V-aţi putea lovi mai mult decât o dată de reticența și conservatorismul partenerului/ei. Iar dacă în 8 și/sau 9 mai intervine și posesivitatea ori lipsa finanțelor sau managementul deficient al lor, aveţi toate ingredientele necesare pentru a vă arunca în aer relația.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Taur:

Relația cu partenerul/a și/sau cei mici ar putea șchiopăta puţin în intervalul 5-7 februarie. Dacă acest mic impas este cauzat de faptul că nu le acordaţi suficientă libertate personală, lăsaţi de la voi și bazaţi-vă pe faptul că nu vă vor trăda încrederea. În caz contrar, în cursul zilei de 11, s-ar putea deschide supapa cu supărări, ajungând să spuneţi lucruri pe care aţi putea ajunge să le regretați.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Gemeni:

Unele lipsuri gospodărești, chestiuni casnice care nu merg așa cum ar trebui sau chiar părinții voştri ar putea determina apariția unor probleme în cuplu în intervalul 5-7 februarie, fapt ce s-ar putea agrava până în ziua de 11 pe fondul altor neajunsuri sau slăbiciuni ale relației voastre. Oricare ar fi situația, încercați să gândiți unele strategii care să vă aducă la liman și să îmbunătăţească situația.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Rac:

Deși nu vă este deloc dificil să vă faceţi prieteni/e noi, căutaţi, cel puțin în intervalul 5-7 februarie, să consolidaţi amicițiile pe care le aveţi deja. Abilitățile voastre de comunicare și socializare se pot dovedi un aliat de încredere în acest sens. Geloziile nu îşi au rostul pe acest plan căci pot să afecteze încrederea pe care ați construit-o în timp. Nu lăsaţi banii să intervină în prieteniile voastre.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Leu:

În 6 și/sau 7, puteți fi tentaţi/te să adoptați o atitudine defensivă, mai ales în raport cu rudele apropiate. Dar cuvintele voastre pot funcționa ca unui balsam vindecător, deci folosiţi-vă vocea să aduceţi alinare și o vorbă bună la nevoie. Dacă aveţi ceva timp liber în intervalul 8-10 februarie, vizitaţi-vă părinții și întâmpinaţi-i cu o minte deschisă. În ziua de 11, rezervaţi-i timp celui/ei drag/i.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Fecioară:

Angajamentele sociale v-ar putea ustura la buzunare destul de mult în prima zi a acestei săptămâni, deci poate nu ar fi rău să le selecţionaţi. Cu toate acestea, a doua zi a săptămânii se anunță de bun augur vieții sentimentale, mai ales a persoanelor implicate în relații la distanță sau cu persoane de altă cultură/naționalitate/religie. La fel de prielnice, se arată a fi și a patra şi a cincea zi a săptămânii. Iată un moment bun să vă recuceriţi partenerul/a.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Balanţă:

Zilele de 6, 8, 9 și 10 se întrevăd a fi de bun augur atât pentru viața voastră socială, cât și pentru cea sentimentală. Vă puteți întâlni cu şansa de a cunoaște persoane noi cu care să începeţi o prietenie frumoasă sau chiar o relație de cuplu promițătoare. Tot în acest interval, puteți programa activități în doi care să vă aducă mai aproape de partener/ă, atât fizic, cât și emoțional.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Scorpion:

Ziua de 5 se arată a fi nu tocmai bună în privința vieții de cuplu deoarece ar putea ieși la suprafață mai evident ca niciodată diferențele dintre voi și partener/a. În 6 şi 7, s-ar dori să vă ţineţi în frâu gelozia și posesivitatea care vă pot afecta relația cu persoana iubită și/sau cei mici. În intervalul 8-10 februarie, se creează un context astral favorabil excursiilor cu cei/le dragi în afara orașului.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Săgetător:

Dacă aveţi timp liber în 5 a lunii, bine ar fi să le faceţi părinților o vizită sau măcar să îi contactaţi telefonic. În 8 și 11 februarie, viața voastră de cuplu are numai de câștigat, probabil pentru că și voi și persoana iubită sunteți destul de determinați să reaprindeți scânteia în viața sentimentală.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Capricorn:

Riscaţi să începeţi săptămâna cu stângul pe acest plan. Încercaţi să puneţi punct tensiunilor dintre voi și cel/a drag/ă întrucât s-ar putea ca această stare conflictuală să îşi pună amprenta pe toate domeniile vieții voastre. Dacă nu faceţi ceva în această privință, se poate ca totul să ajungă la punctul culminant cândva în cursul zilei de 7. Este în puterea voastră să evitați această descărcare de forțe.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Vărsător:

În zilele de 6 şi 7 dragostea pare să plutească în aer, dar căutaţi să nu îl/o sufocaţi pe cel/a drag/ă cu prea multă afecțiune. Tot la mijlocul săptămânii ar fi bine să fiţi mai răbdători/are cu membrii/ele familiei de origine. Zilele de weekend pot veni și ele cu evenimente importante în planul cuplului, aducând tensiuni între voi și partener/ă. Dar puteți evita descărcările de tensiune.


Horoscopul dragostei 5-11 februarie 2018, Peşti:

Ziua de 8 nu vine cu vești bune pe plan sentimental deoarece sunt posibile discuții în contradictoriu cu partenerul/a. Acestea nu fac altceva decât să vă semnaleze faptul că ați cam uitat să vă comportați ca și o echipă. Weekendul poate aduce evenimente importante în sfera vieții de familie; încercaţi să nu abordați subiecte de discuție care v-ar putea aduce la certuri.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS