Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 9 februarie 2018


Horoscop 9 februarie 2018, Berbec:

Vineri pare să fie o zi foarte frumoasă pe plan profesional deoarece superiorii vă cheamă în şedinţă pentru a vă face o propunere interesantă de colaborare pentru un proiect care vă va aduce beneficii nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Seara va fi una specială.


Horoscop 9 februarie 2018, Taur:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun. Este posibil ca astăzi să purtaţi o discuţie frumoasă cu privire la viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii vă scot în cale o persoană interesantă, cu care veţi comunica deschis imediat ce v-aţi întâlnit.


Horoscop 9 februarie 2018, Gemeni:

Azi aveţi posibilitatea de vă rezolva problemele pe plan personal. Discuţiile cu partenerul/a de cuplu sunt foarte sincere şi mature şi vă ajută să vă rezolvaţi toate situaţiile neplăcute. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi posibilitatea să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 9 februarie 2018, Rac:

Aşteptaţi cu nerăbdare weekendul însă, până atunci, trebuie să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale. Aveţi răbdare cu deciziile pe care vreţi să le luaţi, analizaţi cu mare atenţie detaliile şi nu grăbiţi lucrurile. În plus, în cazul în care simţiţi nevoia să cereţi o părere, discutaţi cu o persoană de încredere.


Horoscop 9 februarie 2018, Leu:

Ziua de vineri pare să fie un moment foarte bun pentru a vă îndrepta atenţia asupra vieţii profesionale, unde vreţi să începeţi un proiect pe care îl gândiţi de mult timp. O persoană foarte dragă vă vine în ajutor cu o idee pe care vreţi să o puneţi imediat în practică.


Horoscop 9 februarie 2018, Fecioară:

În această dimineaţă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; superiorii au nevoie de ajutorul vostru pentru a rezolva probleme destul de complicate. Sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva drumuri scurte pentru a rezolva mici chestiuni legale.


Horoscop 9 februarie 2018, Balanţă:

Încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat pe plan profesional. Nu este o situaţie care să vă îngrijoreze, trebuie doar să aveţi răbdare şi să încercaţi să vedeţi lucrurile din mai multe perspective înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 9 februarie 2018, Scorpion:

Azi, în timpul unei şedinţe destul de importante cu colegii/ele de echipă cu privire la viitoarele proiecte, se poate ivi un conflict de opinii. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să faceţi compromisuri. Oricum, în cele din urmă, lucrurile vor fi tot aşa cum vă doriţi voi.


Horoscop 9 februarie 2018, Săgetător:

Întreaga zi este petrecută în întâlniri cu viitorii/arele colaboratori/are; aveţi multe pe cap, însă reuşiţi să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să rezolvaţi toate sarcinile pe care le aveţi în plan. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea unui om la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 9 februarie 2018, Capricorn:

Ziua de vineri este una frumoasă pentru voi; vă treziţi cu multă energie şi sunteţi pregătiţi/te să vă ocupaţi de toate sarcinile profesionale (chiar şi de cele pe care până acum le-aţi tot amânat din diverse motive). Seara vine cu o vizită surpriză din partea unei rude apropiate.


Horoscop 9 februarie 2018, Vărsător:

Astăzi superiorii vă dau o veste foarte bună; un proiect încheiat recent a avut rezultate extraordinare în ceea ce priveşte partea financiară, motiv pentru care este posibil ca, pe lângă toate laudele, să vă răsplătească şi cu un bonus substanţial.


Horoscop 9 februarie 2018, Peşti:

Primele ore ale zilei sunt petrecute făcând planuri pentru viaţa profesională; aveţi câteva sarcini importante pe care nu le puteţi amâna. Imediat după orele prânzului, întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii sentimentale, unde încercaţi să vă bucuraţi de relaţia cu persoana iubită.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS