Horoscopul zilei de marţi, 6 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 6 februarie 2018


Horoscop 6 februarie 2018, Berbec:

Primele ore ale dimineţii vă găsesc la locul de muncă, încercând să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. Aveţi multe pe cap, însă încercaţi să le împărţiţi astfel încât să rămâneţi relaxaţi/te şi să nu grăbiţi deloc lucrurile. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 6 februarie 2018, Taur:

Pe plan profesional, este timpul să faceţi un pas în spate şi să priviţi unde aţi ajuns. Este posibil să vă placă mai mult decât vă aşteptaţi. Spre seară, s-ar putea ca o persoană foarte dragă să vă ofere o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unui/ei prieten/e apropiat/e.


Horoscop 6 februarie 2018, Gemeni:

Nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional, motiv pentru care astăzi îndrăzniţi să purtaţi o discuţie sinceră şi liberă cu partenerii/ele şi superiorii pentru a le spune ce simţiţi. Puteţi lua o decizie importantă în urma acestei întâlniri.


Horoscop 6 februarie 2018, Rac:

Intuiţia voastră funcţionează foarte bine azi, motiv pentru care alegeţi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale şi să faceţi o schimbare. Deşi pare că faceţi un pas în spate, aveţi încredere în voi deoarece sunteţi pe drumul cel bun. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 6 februarie 2018, Leu:

Ziua de marţi începe cu multe sarcini profesionale de care trebuie să vă ocupaţi. Aveţi multă răbdare, planificaţi fiecare detaliu ca la carte şi reuşiţi să rezolvaţi totul până la sfârşitul programului. Seara vă găseşte la cumpărături, încercaţi să profitaţi de ultimele reduceri.


Horoscop 6 februarie 2018, Fecioară:

Este timpul să vă relaxaţi şi să încercaţi să purtaţi o discuţie sinceră cu voi. Priviţi în sufletul vostru şi aflaţi ce vă face cu adevărat fericiţi/te astfel încât să faceţi schimbările necesare pentru a readuce soarele pe strada voastră. O discuţie cu o persoană în care aveţi încredere vă poate ajuta.


Horoscop 6 februarie 2018, Balanţă:

Se anunţă o zi destul de încărcată, în care trebuie să vă ocupaţi de sarcinile profesionale. Este posibil ca după orele prânzului să fiţi nevoiţi/te să mergeţi alături de unul dintre superiori la o întâlnire de afaceri.


Horoscop 6 februarie 2018, Scorpion:

Ziua începe cu multe proiecte noi pe plan profesional; vă doreaţi o schimbare, iar acum trebuie să încercaţi să ţineţi pasul cu aceasta. Faceţi tot posibilul să învăţaţi cât mai repede astfel încât să vă apucaţi de treabă şi să puteţi vedea şi rezultatele muncii voastre.


Horoscop 6 februarie 2018, Săgetător:

Începeţi ziua cu veşti bune pe plan profesional. Este posibil ca superiorii să aibă încredere în voi şi să vă dea pe mână un proiect foarte important care vă va aduce beneficii frumoase nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Sunteţi fericiţi/te şi vă apucaţi de treabă.


Horoscop 6 februarie 2018, Capricorn:

Prima parte a zilei de 6 februarie este petrecută în compania partenerului/ei de cuplu; vă bucuraţi de momente frumoase alături de acesta/asta. Spre seară, încercaţi să finalizaţi un proiect extrem de important, pe care până acum l-aţi tot amânat. Aveţi idei bune şi terminaţi destul de repede.


Horoscop 6 februarie 2018, Vărsător:

Astăzi este o zi foarte bună pentru viaţa personală. Încercaţi să comunicaţi sincer şi deschis alături de partenerul/a de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri/e, este posibil ca aştrii să vă scoată în cale azi o persoană interesantă cu care comunicaţi foarte bine.


Horoscop 6 februarie 2018, Peşti:

Vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să participaţi la întâlniri importante alături de parteneri/e şi superiori. Planurile de viitor sună foarte bine, însă va fi destul de muncă. Spre seară, aveţi o dispoziţie romantică iar acest lucru îl/o va surprinde plăcut pe partenerul/a de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS