Horoscopul zilei de miercuri, 28 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 28 februarie 2018


Horoscop 28 februarie 2018, Berbec:

În această perioadă sunteţi cu capul în nori şi cu gândurile foarte departe. Vă este destul de dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale, însă este posibil să rămâneţi mult prea în urmă. Aştrii vă sfătuiesc să încercaţi să rezolvaţi măcar sarcinile obişnuite, care nu au nevoie de prea multă atenţie.


Horoscop 28 februarie 2018, Taur:

Deşi sunteţi foarte aglomeraţi/te pe plan profesional, reuşiţi să vă păstraţi zâmbetul pe buze şi să îi/le molipsiţi şi pe cei/le din jurul vostru cu atitudinea pozitivă. Spre seară, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă surprindă cu un cadou special; fie este vorba despre un obiect pe care vreţi să îl cumpăraţi de ceva vreme, fie o vacanţă scurtă.


Horoscop 28 februarie 2018, Gemeni:

Pe plan profesional lucrurile nu sunt deloc aşa cum vă doriţi. Trebuie să faceţi eforturi suplimentare pentru a vă păstra calmul în discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă. Spre seară, tot ce vă doriţi este să vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 28 februarie 2018, Rac:

Ziua de miercuri pare să fie una interesantă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. O persoană destul de importantă vine la voi pentru a vă face o ofertă de colaborare pe un proiect care se va desfăşura pe o lungă perioadă de timp. Nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi imediat această propunere.


Horoscop 28 februarie 2018, Leu:

Conjunctura astrală favorizează viaţa profesională în această perioadă. Vă descurcaţi de minune în discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii şi nu numai; în negocierile la care participaţi azi este posibil să vă convingeţi partenerii/ele de afaceri să investească în visurile voastre.


Horoscop 28 februarie 2018, Fecioară:

Urmează o perioadă destul de aglomerată pentru voi, cu numeroase schimbări şi sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi într-un termen limită. Aveţi încredere în voi şi încercaţi să vă păstraţi calmul. În plus, în cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă.


Horoscop 28 februarie 2018, Balanţă:

Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru viaţa profesională; vă este greu să comunicaţi deschis cu partenerii/ele de afaceri şi colegii/ele de echipă. De asemenea, nu este o zi bună pentru a lua decizii importante. Sunteţi destul de impulsivi/e şi puteţi alege să mergeţi pe drumuri pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 28 februarie 2018, Scorpion:

Consideraţi că această perioadă este una bună pentru a ieşi din zona de confort şi a vă asuma riscuri mari pentru viaţa profesională. Aveţi mare încredere în voi şi sunteţi pregătiţi/te pentru orice dificultate care va apărea în calea succesului vostru. Spre seară, purtaţi o discuţie frumoasă şi sinceră cu partenerul/a de cuplu.


Horoscop 28 februarie 2018, Săgetător:

Astăzi vă treziţi cu zâmbetul pe buze; este o perioadă foarte bună pentru a începe un proiect de afaceri ce se va desfăşura pe o perioadă destul de lungă. În cazul în care nu vă descurcaţi cu aceste schimbări, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor/elor de echipă sau poate chiar părerea superiorilor.


Horoscop 28 februarie 2018, Capricorn:

Azi încercaţi să vă puneţi în aplicare visurile pe care le aveţi de ceva timp şi pe care le-aţi tot amânat în ultima perioadă. Consideraţi că este un moment foarte bun deoarece îi/le aveţi alături şi pe cei/le dragi. De asemenea, colegii/ele de muncă vă pot veni în ajutor în cazul în care nu vă descurcaţi.


Horoscop 28 februarie 2018, Vărsător:

Pe plan profesional vă ocupaţi de sarcinile obişnuite fără nicio problemă. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Relaţia cu partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă favorabilă tocmai pentru că sunteţi liniştiţi/te şi relaxaţi/te. Seara poate veni cu o mică surpriză.


Horoscop 28 februarie 2018, Peşti:

Este posibil ca această perioadă să fie una mai dificilă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Nu vă enervaţi prea mult, veţi găsi rapid soluţii pentru a rezolva această problemă. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu este pe drumul cel bun.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS