Horoscopul sănătăţii, 26 februarie - 4 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătăţii, 26 februarie - 4 martie 2018


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Berbec:

Luna Plină din 2 martie leagă casele sănătății din horoscopul vostru general, ceea ce indică că fie se anunță o săptămână în care nivelul vostru de energie este la cote minime, fie sunteţi plini/e de viață, dar neatenţi/te și predispuşi/se la mici accidente. Oricare ar fi situația, evitaţi să vă hazardaţi și gândiţi-vă pașii înainte de a face ceva. Moderația și faptul de a fi prevăzători/are sunt cheia zilelor acestora.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Taur:

În weekend, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, creându-vă predispoziția de a vă deda lenevelii și răsfățurilor de tot soiul. În loc să cedaţi ispitelor culinare ori să lânceziţi după muncă în fața televizorului, mai bine aţi alege o ședință de masaj sau aromaterapie chiar la domiciliu. V-ar prinde bine să vă oferiţi un astfel de tratament special.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Gemeni:

Luna Plină din data de 2 martie se face simțită cel mai puternic în casa familiei, fundația universului vostru interior, ceea ce înseamnă că ar trebui rezolvate unele chestiuni spinoase din relația voastră cu familia de origine pentru că evoluția și sănătatea voastră emoțională, respectiv mentală să nu mai aibă de suferit. Bine ar fi deci să încheiaţi unele capitole mai puțin plăcute și să faceţi loc unuia nou și promițător.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Rac:

Luna Plină din ziua de 2 martie se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul vostru general, indiciu că opiniile celor de lângă voi, dar mai ales al rudelor apropiate, v-ar putea ajuta să vă orientaţi mai bine când vine vorba de dezvoltarea voastră personală. Deși remarcile lor pot lua forma unor critici destul de acide, încercaţi să vedeţi partea plină a paharului și să vă conformaţi părerilor lor.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Leu:

Unele evenimente care îi au drept protagoniști pe părinții voştri ar putea tulbura puţin apele în care vă scăldaţi în prima parte a săptămânii. Nu este musai să fie vorba de ceva mai puțin plăcut, dar pare-se totuși că nu vă vor lăsa indiferenţi/te. Oricare ar fi situația, încercaţi să nu dramatizaţi lucrurile și să rămâneţi stăpâni/e pe voi înşivă/sevă. Dacă sunteţi în controlul situației, nu vă surprinde nimic.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Fecioară:

Luna Plină din 2 martie se manifestă tocmai în zodia nașterii voastre, fapt care semnalează că fie sunteţi cu energia pe cote de avarie, fie parcă sunteţi conectaţi/te la curent, neștiind cum anume să faceţi să nu vă împrăştiaţi forțele în toate direcțiile. Luaţi o pauză când simţiţi nevoia, adunaţi-vă și abia apoi acţionaţi. Doar așa vă asiguraţi că nu vă risipiţi energia și o direcţionaţi unde este mai mare nevoie de ea.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Balanţă:

Luna Plină din data de 2 martie se manifestă plenar în casa subconștientului vostru, excerbându-vă eventualul simț (auto)critic, ceea ce înseamnă că se prefigurează o săptămână în care vă mulțumesc destul de puține lucruri la voi înşivă/sevă ori la cei/le de lângă voi. Poate ar fi indicat să coborâţi ștacheta mai jos de vreme ce oricum aţi setat-o la înălțimi greu de atins. Încercaţi să fiţi ceva mai înțelegători/are.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Scorpion:

În weekend, Luna se află în casa subconștientului din horoscopul vostru general, semn cum că universul vostru interior s-ar putea destabiliza puţin pe parcursul acestor zile. Motivul ar putea fi unul de natură sentimentală sau doar v-a necăjit cineva din apropiații voştri. Oricare ar fi situația, încercaţi să nu dramatizaţi lucrurile și să le priviţi dintr-o perspectivă neutră, obiectivă.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Săgetător:

Luna se deplasează prin casa transformărilor din horoscopul vostru general în prima parte a săptămânii, indiciu că voioșia voastră caracteristică ar putea lipsi când aveţi nevoie mai mare de ea. Deoarece aţi putea vedea mai degrabă partea goală a paharului decât pe cea plină, se recomandă să nu abordaţi chestiuni spinoase în discuțiile cu cei/le din jur. Înveseliţi-vă şi faceţi lucruri care vă plac.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Capricorn:

Luna Plină din ziua de 2 martie se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, indiciu cum că a venit momentul să aduceţi unele modificări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Poate că unele evenimente care s-au întâmplat recent v-au schimbat puțin perspectiva asupra vieții și a lumii și ar fi momentul oportun să adăugaţi lecțiile de viață cu care v-aţi ales în crezul vostru personal.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Vărsător:

Luna Plină din 2 martie se manifestă plenar tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând probabil evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă vină să restructuraţi din temelii anumite sectoare de viață. Se prea pare că ar fi vorba de cel sentimental care, de la o vreme încoace, a scârțâit mult și nu ați făcut nimic în această privință.


Horoscopul sănătăţii 26 februarie - 4 martie 2018, Peşti:

Luna Plină din data de 2 martie se manifestă plenar în casa asocierilor din horoscopul vostru general, dar efectele ei se simt și la celălalt capăt al axei, în zodia nașterii voastre. Interacțiunile cu ceilalți/lelalte pot presupune mai multă energie și răbdare decât puteți pune voi la bătaie săptămâna aceasta, deci dacă vă doriţi liniște în gânduri ar fi bine să răriţi ieșirile zilele acestea. Acordaţi-vă momente vouă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS