Horoscopul zilei de luni, 26 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 26 februarie 2018


Horoscop 26 februarie 2018, Berbec:

Astăzi este o zi destul de aglomerată pentru voi deoarece vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde aveţi foarte multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. Aştrii vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi în deciziile pe care vreţi să le luaţi deoarece acestea vă vor decide viitorul.


Horoscop 26 februarie 2018, Taur:

Ziua de azi este una frumoasă pentru Tauri. Vă este puţin teamă de schimbările care urmează să se întâmple însă, în acelaşi timp, vă bucuraţi maxim că aţi reuşit să ieşiţi din zona de confort astfel încât să evoluaţi nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală.


Horoscop 26 februarie 2018, Gemeni:

Astăzi o persoană la care ţineţi foarte mult vă poate surprinde într-un mod interesant cu câteva critici constructive. Deşi vă va fi destul de ciudat să le acceptaţi, gândiţi-vă la ele deoarece cu siguranţă vă vor ajuta să luaţi deciziile potrivite pentru a evolua şi a vă dezvolta.


Horoscop 26 februarie 2018, Rac:

Ziua de 26 februarie este una de tranziţie pentru voi; vă bucuraţi de momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu iar, după orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Vă pregătiţi pentru câteva schimbări interesante, care vă vor aduce doar beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar.


Horoscop 26 februarie 2018, Leu:

Ziua de luni este una interesantă pentru Lei. Aştrii vă scot în cale o persoană importantă, o legătură de suflet cu care veţi avea o relaţie minunată şi care vă va ajuta de foarte multe ori în această viaţă. Aveţi suficient timp pentru a vă cunoaşte cu adevărat.


Horoscop 26 februarie 2018, Fecioară:

Aceasta este o zi în care vă puteţi îndrepta atenţia asupra relaţiilor pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru. Aştrii vă oferă mână liberă în comunicarea cu persoanele dragi; de asemenea, aveţi şansa să rezolvaţi o problemă mai veche care să vă ajute să începeţi un nou drum pe plan personal.


Horoscop 26 februarie 2018, Balanţă:

Este foarte posibil ca azi să fiţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile; partenerul/a de cuplu are o surpriză pentru voi - o călătorie într-un loc necunoscut de voi. Acesta este momentul să vă deconectaţi de toate grijile şi problemele şi să vă bucuraţi de compania persoanei iubite.


Horoscop 26 februarie 2018, Scorpion:

Aştrii vă pun faţă în faţă cu o persoană dragă cu care aţi avut o relaţie minunată în trecut. Acesta este momentul să priviţi adânc în sufletul vostru, să vă ascultaţi inima şi să rezolvaţi problemele rămase nerezolvate. Spre seară, puteţi primi o veste frumoasă.


Horoscop 26 februarie 2018, Săgetător:

Este posibil ca astăzi superiorii să vă convingă să vă amânaţi planurile şi să plecaţi într-o călătorie în interes de muncă. Urmează să negociaţi un proiect destul de important. Deşi nu aveţi niciun chef, această deplasare vă va aduce doar beneficii nu doar pentru carieră, ci şi pentru viaţa financiară.


Horoscop 26 februarie 2018, Capricorn:

Trebuie să luaţi câteva decizii importante nu doar pe plan profesional, ci şi în ceea ce priveşte viaţa personală. Ascultaţi sfaturile primite de la oamenii din jurul vostru, însă bazaţi-vă mai mult pe intuiţie deoarece aceasta nu dă greş niciodată. Seara poate fi un sfetnic bun când vine vorba de luarea deciziilor.


Horoscop 26 februarie 2018, Vărsător:

Aştrii vă scot în cale azi o persoană foarte dragă pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Depinde doar de voi dacă vreţi să reluaţi legătura sau chiar să îi mai daţi o şansă. Seara va fi destul de interesantă deoarece aveţi ocazia să aflaţi câteva secrete interesante.


Horoscop 26 februarie 2018, Peşti:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu pare să fie una tot mai serioasă; pe lângă faptul că în această perioadă comunicaţi deschis şi sincer, reuşiţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS