Horoscopul zilei de duminică, 25 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 25 februarie 2018


Horoscop 25 februarie 2018, Berbec:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi/te de modul în care evoluează relaţia cu partenerul/a de cuplu, motiv pentru care decideţi să puneţi piciorul în prag şi să îl/o convingeţi să purtaţi o discuţie sinceră şi serioasă astfel încât să luaţi o decizie finală cu privire la viitorul vostru. Aveţi răbdare, lucrurile se pot îndrepta.


Horoscop 25 februarie 2018, Taur:

În această perioadă vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale; încercaţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei sentimentale, să fiţi prezenţi/te şi să vă ascultaţi partenerul/a de cuplu când are nevoie de ceva. În cazul în care sunteţi singuri/e, spre seară aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 25 februarie 2018, Gemeni:

Aştrii vă ajută să vă canalizaţi energia spre atingerea scopurilor pe plan profesional. Aveţi ocazia să întâlniţi o persoană importantă care vă va da câteva sfaturi pe care ar fi bine să le puneţi în practică cât mai repede cu putinţă dacă vreţi rezultate vizibile în această perioadă.


Horoscop 25 februarie 2018, Rac:

În această perioadă încercaţi să acordaţi o atenţie deosebită vieţii sentimentale; discuţiile pe care le purtaţi cu partenerul/a de cuplu sunt sincere şi serioase şi vă ajută să înţelegeţi care sunt schimbările pe care trebuie să le faceţi sau drumul pe care să mergeţi mai departe.


Horoscop 25 februarie 2018, Leu:

Această perioadă este una specială pentru voi deoarece vă permite să fiţi alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Lucrurile se schimbă în bine, iar relaţia cu partenerul/a de cuplu se consolidează. Spre seară, puteţi primi fie o veste frumoasă, fie un cadou minunat din partea acestuia/eia.


Horoscop 25 februarie 2018, Fecioară:

Sunteţi extrem de plictisiţi/te azi. Spre seară ieşiţi cu prietenii/ele şi parcă renaşteţi, mai ales atunci când unul/a dintre ei/le se află aproape de voi. Începeţi să vă întrebaţi dacă nu v-ar fi mai bine cu el/a.


Horoscop 25 februarie 2018, Balanţă:

Această perioadă a fost una extrem de aglomerată pentru voi; aştrii vă sfătuiesc să luaţi o pauză şi să încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană dragă cu care purtaţi o discuţie interesantă şi frumoasă.


Horoscop 25 februarie 2018, Scorpion:

Ziua de duminică pare să fie una destul de interesantă pentru voi; după o discuţie serioasă şi matură cu partenerul/a de cuplu, decideţi de comun acord să luaţi o decizie importantă care să vă ajute să vă consolidaţi relaţia. Seara va fi una destul de liniştită.


Horoscop 25 februarie 2018, Săgetător:

Vă gândiţi să faceţi câteva schimbări pe plan personal astfel încât să readuceţi liniştea în viaţa voastră, însă încă nu ştiţi de unde să începeţi. O discuţie cu o persoană în care aveţi mare încredere vă poate ajuta să înţelegeţi totul mult mai bine şi să vă daţi seama ce aveţi de făcut pe viitor.


Horoscop 25 februarie 2018, Capricorn:

Aştrii vă sfătuiesc să fiţi foarte atenţi/te la deciziile pe care vreţi să le luaţi astăzi şi, cel mai important, să nu vă pierdeţi cu firea în discuţiile pe care le purtaţi cu superiorii şi colaboratorii/arele. Aveţi încredere în voi, aveţi idei foarte bune pe care le puteţi pune în practică.


Horoscop 25 februarie 2018, Vărsător:

În această perioadă puteţi primi câteva critici constructive din partea celor dragi şi ar fi bine să le luaţi în considerare deoarece vă pot ajuta să faceţi schimbări bune pentru viitorul vostru. Seara vine cu o veste frumoasă care vă va pune zâmbetul pe buze.


Horoscop 25 februarie 2018, Peşti:

Trebuie să fiţi foarte atenţi/te la locul de muncă, mai ales că urmează câteva schimbări la care vreţi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă astfel încât să reveniţi la sarcinile voastre. Spre seară, primiţi în vizită un/o prieten/ă drag/ă cu care petreceţi clipe frumoase.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS