Horoscopul zilei de sâmbătă, 24 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 24 februarie 2018


Horoscop 24 februarie 2018, Berbec:

Astăzi aveţi timp să petreceţi mai mult timp în compania voastră, motiv pentru că reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra stărilor şi sentimentelor voastre. Sunteţi atenţi/te la detalii şi încercaţi să fiţi sinceri/e când vine vorba de deciziile pe care vreţi să le luaţi pe viitor. Seara va fi una liniştită şi interesantă.


Horoscop 24 februarie 2018, Taur:

În această perioadă sunteţi preocupaţi/te foarte mult de viaţa profesională; comunicaţi deschis şi sincer cu partenerii/ele de afaceri şi chiar reuşiţi să puneţi bazele unui nou proiect. Sunteţi foarte mândri/e de voi şi vă simţiţi pregătiţi/te pentru tot ce urmează. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 24 februarie 2018, Gemeni:

Profitaţi de ziua de sâmbătă pentru a vă ocupa de sarcinile rămase restante în ultima perioadă. Aveţi multă răbdare şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor astfel încât să fiţi mulţumiţi/te de rezultatele obţinute. Spre seară, puteţi avea parte de o vizită neaşteptată din partea unui om foarte drag.


Horoscop 24 februarie 2018, Rac:

Azi sunteţi dispuşi/se să lăsaţi în urmă trecutul şi să faceţi pace cu o persoană care v-a greşit şi care v-a rănit foarte mult. Este momentul să fiţi prezenţi/te în viaţa voastră şi să vă concentraţi pe emoţiile şi sentimentele pe care inima voastră le simte acum. Ca de fiecare dată, partenerul/a de cuplu vă este alături.


Horoscop 24 februarie 2018, Leu:

Sunteţi foarte concentraţi/te asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat încât ajungeţi să nu mai acordaţi atât de mult atenţie persoanelor din jurul vostru. Tot astăzi este posibil să treceţi peste un conflict destul de serios avut cu unul/a dintre colegii/ele de echipă.


Horoscop 24 februarie 2018, Fecioară:

Ziua de 24 februarie pare să fie una frumoasă pentru voi; sunteţi foarte calmi/e şi liniştiţi/te şi vă vedeţi fără probleme de sarcinile primite de la superiori. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu poate trece printr-o schimbare destul de frumoasă în această perioadă.


Horoscop 24 februarie 2018, Balanţă:

Vă doriţi foarte mult ca ziua de mâine să fie doar pentru relaxare, motiv pentru care aveţi întreaga zi bine planificată astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi pe plan profesional. În cazul în care apare o situaţie neprevăzută, reuşiţi să îi faceţi faţă cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 24 februarie 2018, Scorpion:

Azi, pe plan profesional, trebuie să rezolvaţi câteva sarcini importante ce nu mai pot fi amânate. Vă concentraţi întreaga atenţie asupra acestora şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de ele până la finalul programului. Spre seară, vă bucuraţi de atenţia oferită de partenerul/a de cuplu.


Horoscop 24 februarie 2018, Săgetător:

Relaţia cu partenerul/a de cuplu trece printr-o perioadă liniştită, însă foarte frumoasă şi nu aveţi de ce să vă faceţi griji. În schimb, concentraţi-vă atenţia asupra vieţii profesionale; aştrii vă pot scoate în cale astăzi câteva oportunităţi interesante.


Horoscop 24 februarie 2018, Capricorn:

Azi vă concentraţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte noi primite de la superiori. Spre seară, o persoană foarte dragă vine la voi cu o problemă dificilă; ajutaţi-o fără să o certaţi pentru alegerile făcute în ultima perioadă.


Horoscop 24 februarie 2018, Vărsător:

Astăzi sunteţi nevoiţi/te să vă amânaţi planurile pentru că o rudă apropiată vă dă o veste frumoasă, care vă va bucura maxim. Sunteţi mai fericiţi/te ca oricând şi vă gândiţi că poate este timpul să faceţi câteva schimbări în relaţia pe care o aveţi cu persoanele din familie.


Horoscop 24 februarie 2018, Peşti:

În această dimineaţă sunteţi concentraţi/te asupra vieţii profesionale; un/o coleg/ă de echipă are nevoie de ajutorul vostru. Este posibil să fie o situaţie destul de dificilă, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să vă înzestraţi cu multă răbdare pentru următoarele ore.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS