Horoscopul zilei de vineri, 23 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 23 februarie 2018


Horoscop 23 februarie 2018, Berbec:

Prima parte a zilei de vineri este dedicată vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile primite din partea superiorilor. Cu multă răbdare reuşiţi să rezolvaţi tot până în orele prânzului astfel încât restul zilei să fie pentru relaxare. Alături de persoanele dragi vă faceţi planuri pentru weekend.


Horoscop 23 februarie 2018, Taur:

Astăzi este o zi foarte importantă pentru voi deoarece negociaţi un contract de lungă durată, care vă va aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt. Aveţi încredere în voi şi discutaţi cu zâmbetul pe buze. În plus, cereţi ceea ce consideraţi că este potrivit pentru a creşte şi a evolua nu doar profesional, ci şi financiar.


Horoscop 23 februarie 2018, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva proiecte noi şi interesante. Aveţi multă încredere în voi, iar asta cântăreşte foarte mult în discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 23 februarie 2018, Rac:

Ziua de azi pare să fie una frumoasă pe plan sentimental. Sunteţi foarte sinceri/e şi deschişi/se cu partenerul/a de cuplu şi îi spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Această discuţie vă ajută să vă apropiaţi şi mai mult, astfel consolidând şi mai mult relaţia voastră.


Horoscop 23 februarie 2018, Leu:

Această perioadă a fost una destul de aglomerată pentru voi, motiv pentru care sunteţi destul de obosiţi/te şi nu visaţi decât la o zi liberă în care să vă relaxaţi şi să vă deconectaţi de toate problemele şi sarcinile profesionale. Aveţi răbdare, mai este puţin până la weekend.


Horoscop 23 februarie 2018, Fecioară:

Ziua de 23 februarie este una frumoasă deoarece este posibil să vă fie aprobat un proiect de care vreţi să vă ocupaţi de ceva timp. Sunteţi cu zâmbetul pe buze tot timpul deoarece visaţi la acest moment de luni întregi. Spre seară, persoana iubită vă poate face o surpriză frumoasă.


Horoscop 23 februarie 2018, Balanţă:

Astăzi puteţi intra într-un mic conflict cu superiorii deoarece nu sunteţi de aceeaşi părere; aştrii vă sfătuiesc să vă păstraţi calmul astfel încât situaţia să nu scape de sub control. Trebuie să faceţi un efort de voinţă şi să fiţi dispuşi/se să faceţi compromisuri.


Horoscop 23 februarie 2018, Scorpion:

Aveţi o stare de spirit destul de bună şi reuşiţi să îi/le contaminaţi şi pe cei/le din jurul vostru cu veselia voastră. Pe plan profesional, lucrurile decurg după bunul vostru plac doar dacă sunteţi perseverenţi/te şi nu acceptaţi „Nu” ca răspuns. Spre seară, vă relaxaţi în compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 23 februarie 2018, Săgetător:

Este posibil ca în această perioadă să comunicaţi destul de greu cu colegii/ele de echipă. Sunteţi nevoiţi/te să faceţi câteva compromisuri doar pentru a evita o dispută aprinsă. Spre seară, nu vreţi decât să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 23 februarie 2018, Capricorn:

Azi încercaţi să purtaţi o discuţie serioasă cu persoana iubită cu privire la viitorul vostru; vreţi să vă asiguraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că împreună munciţi pentru a creşte relaţia voastră. Seara va fi una destul de liniştită pentru Capricorni.


Horoscop 23 februarie 2018, Vărsător:

Aştrii nu favorizează deplasările pe distanţe lungi, motiv pentru care ar fi indicat să amânaţi orice călătorie planificată pentru această perioadă. În schimb, concentraţi-vă asupra sarcinilor personale, puteţi rezolva conflicte serioase avute cu persoana iubită.


Horoscop 23 februarie 2018, Peşti:

Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru investiţii sau sarcini profesionale pentru că riscaţi să pierdeţi o sumă importantă de bani. În schimb, aştrii favorizează viaţa personală; încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul/a de cuplu.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS