Horoscopul zilei de vineri, 16 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 16 februarie 2018


Horoscop 16 februarie 2018, Berbec:

Azi încercaţi să vă ocupaţi de planul profesional, unde aveţi câteva sarcini destul de importante de rezolvat. Pentru a avea succes, trebuie să vă bazaţi doar pe analizele făcute de voi şi pe calcule detaliate. Nu luaţi o decizie decât atunci când sunteţi absolut convinşi/se că este cea potrivită.


Horoscop 16 februarie 2018, Taur:

Întreaga atenţie este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde aveţi parte de o zi interesantă şi frumoasă. Trebuie să vă ocupaţi de un proiect important, motiv pentru care este posibil ca în această perioadă să comunicaţi mai mult cu superiorii şi colegii/ele de echipă pentru a lua câteva decizii majore.


Horoscop 16 februarie 2018, Gemeni:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru; încercaţi să rezolvaţi micile conflicte pe care le-aţi avut în ultima perioadă cu colegii/ele de echipă şi colaboratorii/arele. Pe plan personal, vreţi doar să fiţi mai deschişi/se în faţa oamenilor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 16 februarie 2018, Rac:

Ziua de vineri pare să fie una frumoasă pentru voi pe toate planurile. La locul de muncă este posibil să primiţi o ofertă de colaborare foarte frumoasă, care va aduce schimbări interesante în viitorul apropiat. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul/a de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop 16 februarie 2018, Leu:

Aştrii vă scot azi o persoană destul de interesantă, cu care veţi avea o legătură frumoasă imediat. Este prea devreme pentru a spune dacă va fi vorba despre o colaborare profesională sau o relaţie sentimentală; cert este că această persoană va juca un rol important în viitorul vostru.


Horoscop 16 februarie 2018, Fecioară:

Astăzi intuiţia funcţionează foarte bine, motiv pentru care aştrii vă sfătuiesc să vă bazaţi pe ea când vine vorba de luarea unor decizii importante pe plan profesional. Discuţiile pe care le aveţi cu superiorii vă pot aduce câteva proiecte noi de care să vă ocupaţi pe viitor.


Horoscop 16 februarie 2018, Balanţă:

Azi aveţi o stare romantică, motiv pentru care încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale. Discuţiile pe care le aveţi cu partenerul/a de cuplu decurg foarte bine deoarece între voi există multă sinceritate. Spre seară, aveţi parte de o vizită surpriză din partea unui om drag.


Horoscop 16 februarie 2018, Scorpion:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important. Discuţiile pe care le purtaţi cu colegii/ele de echipă vă ajută să ieşiţi din zona de confort şi să învăţaţi lucruri noi. Spre seară, este posibil să vă bucuraţi de compania partenerului/ei de cuplu la un eveniment frumos.


Horoscop 16 februarie 2018, Săgetător:

În această perioadă sunteţi foarte dedicaţi/te vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de un proiect destul de important. Dacă sunteţi atenţi/te la detalii şi vă bazaţi pe intuiţie, aveţi ocazia ca într-un timp foarte scurt să vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre. Seara va fi mai relaxantă.


Horoscop 16 februarie 2018, Capricorn:

Ziua de vineri vă găseşte cu zâmbetul pe buze; sunteţi energici/e şi încercaţi să fiţi atenţi/te la detalii în ceea ce priveşte viaţa profesională astfel încât să obţineţi rezultate frumoase într-un timp destul de scurt. Partenerul/a de cuplu este alături de voi şi vă susţine necondiţionat în această perioadă.


Horoscop 16 februarie 2018, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una destul de frumoasă; aveţi multă energie şi vă lăsaţi imaginaţia să zboare când vine vorba de rezolvarea proiectelor de care vă ocupaţi. Superiorii sunt mândri de voi şi vă pot răsplăti cu un bonus substanţial. Seara va fi destul de relaxată.


Horoscop 16 februarie 2018, Peşti:

Vineri este o zi foarte bună pentru mediul de afaceri; aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări interesante, ce vă vor aduce beneficii frumoase într-un timp destul de scurt. Bonusurile pe care le primiţi sunt pentru a face investiţii importante în viitoarele proiecte.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS