Horoscopul zilei de joi, 15 februarie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 15 februarie 2018


Horoscop 15 februarie 2018, Berbec:

Este posibil ca azi să vă doriţi să impresionaţi o persoană la care ţineţi foarte mult (cel mai probabil este vorba despre partenerul/a de cuplu), motiv pentru care vă petreceţi multe ore căutând un cadou special, care să îi pună zâmbetul pe buze. Seara va fi una cu adevărat frumoasă.


Horoscop 15 februarie 2018, Taur:

Ziua de astăzi pare să fie una specială pentru voi; este posibil să aveţi parte de o surpriză minunată din partea partenerului/ei de cuplu. Sunteţi mai fericiţi/te ca niciodată şi vă petreceţi întreaga zi cu zâmbetul pe buze. Puteţi lua o decizie importantă pentru viitorul vostru.


Horoscop 15 februarie 2018, Gemeni:

Prima parte este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile importante; sunteţi foarte atenţi/te la proiectele de viitor şi încercaţi să faceţi un plan bine detaliat pentru acestea. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 15 februarie 2018, Rac:

Cu ajutorul unei persoane în care aveţi foarte multă încredere reuşiţi să finalizaţi un proiect care v-a cam dat bătăi de cap în această perioadă. Veţi fi felicitaţi/te de superiori pentru efortul depus şi, de asemenea, veţi primi şi un bonus pe măsură care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 15 februarie 2018, Leu:

Ziua de azi pare să fie una destul de aglomerată pentru voi şi asta deoarece s-au strâns multe sarcini profesionale de care intenţionaţi să vă ocupaţi până la finalul săptămânii. Nu vă descurcaţi singuri/e, motiv pentru care îndrăzniţi să cereţi o mână de ajutor unei persoane în care aveţi încredere.


Horoscop 15 februarie 2018, Fecioară:

Ziua de joi este una încărcată, însă foarte frumoasă pentru Fecioare. Sunteţi ajutaţi/te de partenerul/a de cuplu să finalizaţi un proiect important cu privire la căminul vostru. Cel mai probabil este vorba despre câteva schimbări decorative sau poate chiar o achiziţie nouă.


Horoscop 15 februarie 2018, Balanţă:

Pe cât de aglomerată este ziua de astăzi, pe atât de frumoasă este pentru Balanţe. După ce în ultima perioadă aţi avut de furcă la un proiect foarte important, acum reuşiţi să vedeţi pentru prima dată rezultatele muncii voastre. Sunteţi în culmea fericirii şi sărbătoriţi alături de oamenii dragi din viaţa voastră.


Horoscop 15 februarie 2018, Scorpion:

Prima parte a zilei de joi este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde trebuie să vă ocupaţi de câteva sarcini obişnuite. Sunteţi calmi/e şi reuşiţi să rezolvaţi totul destul de repede. După orele prânzului, este posibil să aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului/ei de cuplu.


Horoscop 15 februarie 2018, Săgetător:

Vă doriţi mult să începeţi noi proiecte şi să evoluaţi pe plan profesional, motiv pentru care trebuie să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi să faceţi un efort suplimentar pentru a vă atinge scopurile. Aveţi idei foarte bune care cu siguranţă vă vor aduce beneficii frumoase în scurt timp.


Horoscop 15 februarie 2018, Capricorn:

Ziua de azi vă găseşte cu zâmbetul pe buze; aveţi o stare romantică, motiv pentru care încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale. Vreţi să petreceţi momente frumoase în compania partenerului/ei de cuplu; în cazul în care sunteţi singuri/e, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană foarte interesantă.


Horoscop 15 februarie 2018, Vărsător:

Chiar dacă nu sunteţi în apele voastre şi vă simţiţi destul de obosiţi/te, în această dimineaţă veţi reuşi să finalizaţi un proiect destul de important. Aşteptaţi cu nerăbdare bonusul promis de superiori deoarece vă doriţi să plecaţi cât mai repede într-o vacanţă unde să vă reîncărcaţi bateriile.


Horoscop 15 februarie 2018, Peşti:

Astăzi aveţi de rezolvat o mulţime de chestiuni mărunte, motiv pentru care aveţi în gând să fiţi foarte concentraţi/te şi să încercaţi să le luaţi pe rând. Pe plan sentimental, este posibil ca partenerul/a de cuplu să vă facă o surpriză frumoasă care vă va aduce multă linişte sufletească.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS