Horoscopul zilei de joi, 1 martie 2018

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 1 martie 2018


Horoscop 1 martie 2018, Berbec:

Astăzi atenţia vă este îndreptată asupra vieţii profesionale, unde vă faceţi curaj şi încercaţi să rezolvaţi câteva sarcini pe care până acum le-aţi tot amânat. În cazul în care simţiţi că nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutor colegilor/elor de echipă; împreună puteţi găsi soluţii eficiente pentru a depăşi obstacolele care stau în calea voastră.


Horoscop 1 martie 2018, Taur:

Azi, la locul de muncă, aveţi parte de multe lucruri noi şi interesante; este posibil ca superiorii să vă facă o propunere interesantă de colaborare, care vă va aduce beneficii frumoase pe plan financiar. Spre seară, partenerul/a de cuplu vă face o surpriză neaşteptat de frumoasă.


Horoscop 1 martie 2018, Gemeni:

Profitaţi de ziua de joi care este cam liberă şi încercaţi să vă concentraţi atenţia asupra vieţii voastre în general. Analizaţi cu atenţie ce s-a întâmplat în ultima perioadă şi ce este de făcut pentru a fi din nou liniştiţi/te şi împăcaţi/te. Pe plan sentimental puteţi lua o decizie importantă care vă va schimba viitorul.


Horoscop 1 martie 2018, Rac:

Prima zi a lunii martie este pentru a reflecta asupra deciziilor luate în ultima perioadă. Vă gândiţi serios că este din nou timpul pentru a face câteva schimbări în viaţa profesională; oamenii dragi din viaţa voastră vă sunt alături şi vă susţin necondiţionat în aceste momente.


Horoscop 1 martie 2018, Leu:

Ziua de 1 martie pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; vă concentraţi întreaga atenţia asupra vieţii personale, unde aveţi parte de momente speciale petrecute alături de oamenii dragi vouă. Partenerul/a de cuplu vă poate surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 1 martie 2018, Fecioară:

Vă gândiţi serios că este timpul pentru câteva schimbări destul de îndrăzneţe pe plan profesional; nu sunteţi mulţumiţi/te de modul în care evoluează lucrurile în proiectele aflate în desfăşurare şi decideţi că nu mai vreţi să aşteptaţi. Partenerul/a de cuplu vă susţine necondiţionat.


Horoscop 1 martie 2018, Balanţă:

Aveţi parte de o zi foarte interesantă; la locul de muncă este posibil să fiţi surprinşi/se plăcut de superiori cu un bonus substanţial. Este vorba despre un comision pe care îl primiţi de pe urma unui proiect mai vechi, care a avut mare succes. Seara va fi una frumoasă.


Horoscop 1 martie 2018, Scorpion:

Ultima perioadă a fost una aglomerată şi dificilă pentru voi; aţi avut parte de câteva zile în care v-au fost puşi la încercare nervii. Acum lucrurile par să se liniştească, motiv pentru care şi voi lăsaţi garda jos şi încercaţi să vă relaxaţi. Spre seară, puteţi primi o vizită surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 1 martie 2018, Săgetător:

Astăzi superiorii vă fac o propunere destul de interesantă pe plan profesional; aveţi nevoie de puţin timp înainte de a accepta. Vă doriţi să puneţi în balanţă beneficiile pro şi contra nu doar pentru cariera voastră, ci şi pentru viaţa financiară. O discuţie cu partenerul/a de cuplu vă poate ajuta să luaţi o decizie finală.


Horoscop 1 martie 2018, Capricorn:

În această perioadă lucrurile par să se schimbe pentru voi; trebuie să învăţaţi să faceţi compromisuri astfel încât să rezolvaţi problemele pe care le întâmpinaţi în discuţiile cu oamenii din jurul vostru. Partenerul/a de cuplu vă este alături şi vă ajuta cu un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont.


Horoscop 1 martie 2018, Vărsător:

Ziua de azi este dedicată vieţii profesionale; trebuie să lucraţi la un proiect destul de important alături de colegii/ele de echipă. În cazul în care reuşiţi să treceţi peste obstacolele care apar în calea voastră şi să îl finalizaţi, puteţi beneficia de un comision consistent.


Horoscop 1 martie 2018, Peşti:

Astăzi partenerul/a de cuplu vă surprinde frumos fie cu un cadou special, fie cu o veste neaşteptată. Sunteţi cu zâmbetul pe buze şi mai fericiţi/te ca niciodată. În cazul în care sunteţi singuri/e, aştrii îşi îndreaptă atenţia asupra voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă.



Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS